ora: 15:14, 27 noi 2013 6496
Autor: Dumitru Ciorici

(video) Ion Prisăcaru vine la ora 16.00 în studioul UNIMEDIA


(video) Ion Prisăcaru vine la ora 16.00 în studioul UNIMEDIA
Ion Prisăcaru
Foto: tribuna.md

Șeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Ion Prisăcaru, vine în studioul UNIMEDIA astăzi, 27 noiembrie, începând cu ora 16.00.

Acesta este invitatul Elenei Robu la o discuție despre activitatea FISC, plățile cu cardul și evaziunea fiscală.

Emisiunea va fi transmisă în direct pe UNIMEDIA începând cu ora 16.00. Ulterior va fi disponibilă înregistrarea video.  

Utilizatorii pot adresa întrebări la rubrica comentarii. 

Vedeți mai jos imagini video în direct începând cu ora 16.00:

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -19 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Domnului Ion Prisacaru! Cum poate Organul Fiscal sa impuna agentii economici sa-si onoreze obligatiile, sa declare veniturile, platesca impozitele, daca cunostem ca statul nu-si va onora obligatia de-a ne apara. De exemplu transportatorii nu au la moment autorizatii Ucraina, reese ca sunt obligati sa-si stopeze activitatea pina in ianuarie, sau toate embargourile aparute din cauza conducerii proaste a statului! Noi nu avem incredere in Stat si in ziua de mine !!! In Romania ni se ofere toate autorizatiile necesare de transport, export etc, de aceia suntem sa dezvoltam businesul in Romania! Si va rog nu mai dereanjati trasportatorii si agricultorii cu plata impozitelor, pentru ca bugetarii nu-si merita salariul !!!
  • +21 (23)
   Imi plac schimbarile pe care le face domnul Prisacaru. Si ma bucura mult faptul ca mai avem profesionisti ca dumnealui in fruntea unor institutii atit de importante ca FISC-ul, trebuie sa recunoastem acest lucru.
   • +20 (22)
    Mda... se pare ca e de treaba acest Prisacaru. Imi amintesc cind a refuzat o mita destul de marisoara si a fost amenintat cu moartea. Cel putin, a facut reforme bune la FISC.
    • +18 (22)
     Domnul Prisacaru este un om bun chiar ca persoana nu ma refer doar la functiia pe care o detine

     Sunt cetățean activ
   • +18 (20)
    Il cunosc pe dmn Prisacaru cu mult timp inainte de a fi numit seful ispectoratului fiscal,si trebuie sa recunosc ca e foarte ok acest om.
    • +17 (19)
     Cu asa calitati e si normal ca va fi sef,o merita pe deplin.Dmn prisacaru succese in continuare.
  • +19 (21)
   Un profesionist de cea mai inalta calitate,nu poti sa te indoiesti in el,si + decind a fost numit in functie fiscul o duce foarte si foarte bine.
  • 0 (2)
   Prisacaru e destul de activ. Comunica intens cu contribuabilii, dar are si o echipa buna, care-i dau sfaturi in anumite momente. Se descurca destul de bine.
   Pretentii nu am.
   Q10, embargoul nu a aparut din cauza conducerii proaste, ci din cauza conducerii proaste a Kremlinului, care vrea sa ne subordonam in continuare porcului rus.
 • 0 (2)
  Zmeu in carne si oase...
 • -1 (1)
  acest om vad ca da dovada de realizari frumoase,eu sper sa-l urmeze toti, mai avem de muncit mult la capitolul conducerii noastre politiciene, dar, nu disperam,incet,incet Moldova, va iei din impas
 • 0 (0)
  Fetita asta parca nu vorbeshte aceeasi limba cu noi. Ei i se spune clar ca vorbim despre fiscalitate da ea una si buna, carduri si carduri.

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA