ora: 13:02, 11 mai 2017 6410

(video) Imnul Chișinăului, mai nou și în limba rusă. Chirtoacă: E un pas către o mai bună înțelegere în Consiliu


(video) Imnul Chișinăului, mai nou și în limba rusă. Chirtoacă: E un pas către o mai bună înțelegere în Consiliu
Foto: UNIMEDIA

Imnul Chișinăului va răsuna mai nou și în limba rusă. Azi dimineață la ședința Consiliului Municipal Chișinău a răsunat imnul orașului în limba rusă. Astfel, zice primarul, acest pas a fost făcut pentru o mai bună înțelegere a Consiliului.

Totodată Dorin Chirtoacă spune că a fost înrgistrată și varianta mixtă că imnului: „câteva strofe se vor cânta în română, câteva în rusă”.

„Un pas către o mai bună înțelegere în Consiliu s-a făcut deja în dimineața aceasta. Imnul municipiului Chișinău, este știut faptul, că este înregistrat atât în limba română, cât și în limba rusă. Este chiar și o variantă mixtă acum. Și noi avem imnul, câteva strofe sunt în română, câteva strofe în rusă”, a declarat edilul capitalei.


video: realitatea.md

UNIMEDIA amintește că astăzi la ședința CMC-ului consilierii urmează să voteze în a doua lectură bugetul pentru anul 2017.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +3 (3)
    Mrazi liberalinaia! Ca sa nu fie inchis pentru potlogariile din Primarie este gata sa vinda tot la pachet impreuna cu Limba Romana! Acest chirt-oa-ka-ka este si un las, pe linga ticalosiile pe care le-a facut! Huideoa potoaie!
  • +2 (2)
    Este o prostie sa crezi ca dacă ai pus imnul in limba rusă, socialiștii vor susține proiecte europene

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA