ora: 10:47, 17 aug 2017 6452
Autor: Sport Men

(video) Ilie Cebanu: După meciul cu Polonia, m-am distrat cu Lewandowski și alți polonezi într-un club de noapte din Chișinău


(video) Ilie Cebanu: După meciul cu Polonia, m-am distrat cu Lewandowski și alți polonezi într-un club de noapte din Chișinău

Ilie Cebanu a fost invitatul emisiunii moderate de către Emil Pisarenco: "Hard'Core Interview". Portarul naționalei Moldovei și-a amintit despre evoluția sa la formațiile din Austria, Rusia și Polonia. Portarul în vârstă de 30 de ani a revenit în această vară la Zimbru Chișinău, clubul la care și-a început cariera.

Ilie Cebanu și-a amintit de partida cu Polonia din preliminariile Campionatului Mondial din 2014. "Tricolorii au obținut atunci un rezultat bun de 1-1. 

"Naționala Poloniei trebuia să zboare de la Chișinău a doua zi după meci. Toată echipa lor, cu excepția lui Artur Boruc, au fost într-un club de noapte din capitală. Am invitat și echipa națională a Moldovei. Ne-am distrat împreună cu Lewandowski și alți polonezi, a fost bine. A doua zi m-a sunat managerul naționalei Poloniei și mi-a mulțumit pentru tot" a declarat Ilie Cebanu.

De-a lungul carierei, portarul moldovean a evoluat la așa formații ca Rubin Kazan și Wisla Crakovia. 

Cota de piață a jucătorului se estimează la suma de 135 mii de euro.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Sport
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA