ora: 15:39, 16 iun 2014 5731

(video) Haz de necaz la Primăria Chișinău


(video) Haz de necaz la Primăria Chișinău
Foto: Moldoveni Celebri via FB
Primarul Dorin Chirtoacă a făcut câteva apropouri, comentând incidentului cu băncile de la lacul „Valea Morilor”. Edilul Capitalei a făcut haz de necaz, cu glume pipărate, dar a și condamnat aceste acțiuni huliganice la care se dedau unii, transmite UNIMEDIA.
 
Șeful-adjunct de la întreprinderea municipală „Asociaţia de gospodărire a spaţiilor verzi”, Galina Leahu a propus, ca metodă de prevenire a unor astfel de cazuri, instalarea cât mai urgentă a camerelor de supraveghere.
 

Dorin Chirtoacă a intervenit. „Aseară glumeam cu dl Doga. Ne-am întâlnit întâmplător la un eveniment și îi spuneam ce au făcut niște „creștini” cu băncile de la „Valea Morilor”. Dlui m-a corectat: „Niște cretini”, a spus primarul de Chișinău.
 
Leahu a precizat că băncile sunt adeseori ajung și în lac: „Pentru a le scoate, a le ridica din lac, este foarte complicat”.
 
„Fă-le la moldoveni lac european. Să aruncăm cu băncile în lac. Îmi pare că trebuie de chemat Cartea Guinness. Poate mai la est mai sunt așa cazuri, dar nu știu dacă mai este în altă parte așa ceva”, a menționat edilul Capitalei.
 
Mai în glumă, mai în serios acesta a propus să fie organizate acțiuni de patrulare, și s-a oferit voluntar. „Băncile au fost așezate într-un stil european, moldovenesc, plasate într-un mod nou, avangardist”, a precizat Chirtoacă în derâdere.
 

Sursa video: privesc.eu
 
UNIMEDIA amintește că în dimineața zilei de sâmbătă, 14 iunie, mai multe bănci de pe faleza lacului „Valea Morilor” au fost răsturnate, iar altele au fot atârnate de balustrada din jurul bazinului acvatic. Anterior, una din bănci a aruncată în lac și a fost cu greu ridicată la suprafață.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (7)
  Asta au facut socialsiti lui dodon, vor sa murdareasca fata primariei.Cultura in Moldova e aproape nula, la fel ca bunul simt!
  • +4 (6)
   asta nici su se descuta, nu e prima data cind sa intimpla asa ceva
   va aduceti aminte cind au zmuls derbedeii urnele de gunoi care au fost instalate cu o zi inainte de asta, aici au lucrat aceeasi derbedei condusi de gnide ca dodon
   • +2 (6)
    informatia de unde o aveti? chirtos asa o spus? cel mai rau primar din toti ce au mai fost, chiar si urechean a fost cat de cat bun... asta construeste case in loc de stadioane, aproba taierea copacilor, constructia drumurilor o face numai compania a lui unchuil sau.... pacat sa sustineti asa om, nu e deloc matur, stie doar sa vorbeasca
    • +2 (6)
     urechean a fost primar bun? ca nu erau nici troleibuze, drumuri nimeni nu repara, case se construiau nu mai putine (chiar si pe linia rosie, daca stii ce e aia) + tot aparatul corupt de la primarie e o mostenire de la primarii anteriori ...
 • 0 (0)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  o grămadă de oameni ne conduc, dar nu pot da o soluţie elementară....luaţi şi fixaţi oameni buni bancile cele de pământ şi o să dormiţi liniştit...că doar nu trebuiesc mutate la fiecare săptămână/lună/an în altă parte. Odată eu personal am văzut cum nişte baistruci au împins băncile mai spre apă ca să stea ca nişte boieri....dacă ar fi fost ele fixate, nu s-ar întâmpla aşa ceva

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Frumos, comentarii proaste de oameni prosti!
 • +1 (1)
  Acuma moldovenii sînt supuşi unor tentate de teroroare organizată, a unor persoane cu viziuni politice de stînga ,ba chear extremiste ANTIFA din comsomolul lui voronin,separatiştii , refernduriştii şi moldoveniştiilui dodon, şi stataliştii lui harbuz .

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  mi-e greata cind vad astfel de prostii... am impresia ca traiesc intr-un grajd de porci...

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA