(video) Guma, condamnat în România! Diacov: N-am văzut niciun document!

Democrații continuă să pună la îndoială decizia instanțelor românești de judecată care l-au condamnat pe deputatul Valeriu Guma la patru ani de închisoare cu executare. Dumitru Diacov, președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat, sugerează că acest verdict ar veni doar să completeze rapoartele României privind lupta anticorupție adresate instituțiilor europene, transmite UNIMEDIA.

„Noi nu am văzut niciun fel de dosar. Am văzut doar comunicate de presă. De multe ori, în presă am văzut materiale în care era scris că anumite persoane au fost judecate la indicația cuiva, este și acolo o bătaie internă. Poate se dorește astfel să se raporteze la la Curtea Europeană și la Consiliul Europei, că se luptă cu corupția de dimineața până seara. Au găsit și un basarabean cu care să lupte. Nu știu dacă vreo instituție juridică a văzut vreun document”, a menționat Diacov.

Amintim că și Marian Lupu, liderul PD, a declarat că intenționează să aștepte ca Valeriu Guma să epuizeze mai întâi toate căile de atac înainte de a lua o decizie în privința lui.

Deputatul Partidului Democrat, Valeriu Guma, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în România, fiind învinuit de „cumpărare de influenţă şi complicitate la luare şi dare de mită”.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub