(video) Ghionturi între socialiști. Abramciuc vs duetul „Doibani”

În Parlament nu există un grup al socialiștilor, ci un duet „Doibani” format din deputatul Igor Dodon și Ion Ceban. Cu o declarație în acest sens a ieșit fostul lider al Partidului Socialiștilor, Veronica Abramciuc, indignată că cei doi deputați se dau drept socialiști în fața plenului Legislativului, relevă UNIMEDIA.

Potrivit lui Abramciuc, în Parlament nu există un grup al socialiștilor. Aceasta a făcut referință și la legea despre statutul deputatului. 
 
„Deputatul este obligat să respecte cu strictețe Constituția, legile, normele etice și morale. Stimați colegi, deja râde lumea de unele lucruri care au loc în Parlament. Partidul Socialiștilor nu a participat în calitate de concurent electoral de sinestătător la alegerile parlamentare. PSRM a susținut PCRM. Când eram eu cu ei, în calitate de fondator al PSRM, încă închizând un ochi, însă se mai putea numi grupul socialiștilor, dar există norme etice și legale - grup nu există. Mai mult decât atât, din noi inși: unul are cerere scrisă de un an și o bucată și altul de un an fără o bucată, poate fi creat doar un duet. cei cu vechime de partid le recomandă să nu pretindă la drept de autor și să creeze un duet creat din numele lor: Doibani”, a menționat Veronica Abramciuc, ea însăși prezentându-se drept deputat neafiliat.
 
Igor Dodon nu este prezent astăzi în Parlament și nu a putut să-i ofere o replică. În același timp, Ion Ceban nu a ripostat în niciun fel.
 
Ulterior, la solicitarea jurnaliștilor, Ceban a venit cu o reacție la atacul deputatei Veronica Abramciuc. Acesta a nuanțat că până la venirea lui Dodon la cârma PSRM, formațiunea nu avea reprezentanțe în teritoriu și avea o structură foarte slabă, de aceea i-a sugerat să se resemneze și să aibă grijă de propriile activități. 
 
Vedeți declarațiile celor doi deputați în videou-rile anexate la știre.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub