(video) Ghinion pentru naționala Moldovei! Echipa noastră a ratat victoria în partida de la Chișinău cu Georgia

Dublu ghinion pentru selecționala Moldovei timp de o singură săptămână. După ce a ratat în ultimul minut victoria în amicalul cu Israel, "tricolorii" au fost egalați de Georgia, scor finala 2-2. Echipa pregătită de Igor Dobrovolski conducea până în minutul 65 cu scorul de 2-0.

(video) Ghinion pentru naționala Moldovei! Echipa noastră a ratat victoria în partida de la Chișinău cu Georgia

Prima repriză a fost una fantastică pentru Moldova, echipa noastră marcând de două ori în poarta georgienilor prin Gînsari și Dedov.

Oaspeții și-au revenit în repriza secundă, restabilind egalitatea pe tabelul de marcaj datorită reușitelor semnate de Merabashvili și Kazaishvili.

Pub

"Nu avem deocamdată mentalitatea necesară și pregătirea fizică corespunzătoare, din acest motiv mereu în repriza secundă echipa nu mai face față. Aș vrea să-i sfătuiesc pe antrenorii echipelor să atragă atenție la acest aspect. Din păcate naționala are de suferit" a declarat Igor Dobrovolski.

Mijlocașul Sheriff-ului, Radu Gînsari, a reușit să înscrie pentru Moldova în al treilea meci consecutiv.

"Totul a fost în mâinile noastre, conduceam după prima repriză cu scorul de 2-0. Am avut câteva ocazii să ne mărim avantajul.  Ceva nu ne-a ajuns în această seară. Posibil că am crezut prea devreme în faptul că vom învinge" a afirmat după partidă Radu Gînsari.

Naționala Moldovei este codașa grupei D, acumulând doar două puncte.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI