ora: 13:03, 23 ian 2013 7085
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Ghimpu vrea ca războiul dintre Filat și Plahotniuc să fie încheiat: „Dacă nu, cei doi Vlăduți să-și dea demisia”


Video se incarcă ...
(video) Ghimpu vrea ca războiul dintre Filat și Plahotniuc să fie încheiat: „Dacă nu, cei doi Vlăduți să-și dea demisia”
„Nu-s vaci sacre”
Mihai Ghimpu, președintele PL
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Președintele PL, Mihai Ghimpu, le cere colegilor din PLDM și PD, în special lui Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, să încheie războiul dintre ei. În caz contrar, liberalul spune că cei doi vor fi nevoiți să-și depună demisia, relatează UNIMEDIA.

„Ori se încetează războiul și reglările de conturi, ori își dau demisia. Și un Vlăduț și altul. Atunci când s-a creat AIE2 se știa cine era Plahotniuc, Filat, Lupu și Ghimpu. Era cunoscut că PD poartă dialog cu PCRM. Atunci nu s-a pus întrebarea să fie Alianța fără Plahotniuc. Nici Plahotniuc, nici Filat nu este vaca sacră”, a declarat liderul PL, în cadrul unei conferințe de presă.

Liberalul a îndepărtat perspectiva unor noi alegeri. „Alegerile o să ne cosească. Să-și pună pofta în cui acela care dorește alegeri anticipate. Nu este el care decide. În trei am format Alianța, în trei o să luăm această decizie. Eu nu pot spune tot, că am nevoie de Alianță. Să-și pregătească pesmeți. Nu se termină tot la Alianța asta”, a adăugat Ghimpu.

Potrivit lui, un nou scrutin electoral ar îndepărta perspectivele europene ale Republicii Moldova. „Alegerile anticipate în anul când trebuie să semnăm cele trei acorduri: de Asociere cu Uniunea Europeană, de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător și cel Comprehensiv, înseamnă tiu-tiu acorduri”, consideră liderul PL.

Mihai Ghimpu se întreabă de ce la Guvern este liniște și pace, dar în Parlament este război. „De ce? Doar sunt aceleași partide AIE și acolo. Nu aș spune că Guvernul este condus autoritar, dar în Parlament este anarhie”, afirmă sursa citată.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +50 (60)
  Un discurs de tot rahatul, după cum ai arătat ниже плинтуса.
  • +45 (51)
   Ghimpule nu te da in spectacol, faci si tu parte dein jocul murdar al lui Plahotnic. Daca pina acum mai aveai increderea cetatenilor, de acum e limpede ca esti si tu in buzunarul lui Plahotniuc.
   • +46 (46)
    Si daca venind vorba de ,,vaca sacra'' atunci la sigur acesta este Plahotniuc, care o face pe martirul. Nu-l vor ajuta nici acţiunile de caritate, rolul de filantrop, de Mecena pe care a început să-l joace în ultima vreme, deoarece societatea s-a saturat de show-urie lui si de faptul ca confera un aspect negativ clasei politice si atit mai mult Aliantei.
    • +36 (36)
     Daca Ghimpu intradevar tine la Alianta, la partidul sau si la cetatenii RM asa cum a declarat atunci n-ar mai trebui sa-l sustina pe Plahotniuc. Dar se pare ca el o face pe onestul si isi da aere de politician curat, cu verticalitate, dar observam ca in ultimul timp situatia este cu totul alta.
     • +28 (28)
      Partidul Liberal pînă la urmă a tras pe sfoară atît alegătorii săi cît şi întreaga ţară. A inceput să facă coaliţie cu Plahotniuc si să-l susţină in toate scenariilel lui şi cu regret spun că Partidul Liberal per ansamblu au trădat alegătorul.
     • +22 (22)
      Cu limbajul lui de tîrg, cu aerele lui de om direct(dar fără logică), Ghimpu deja da prin străchini de-a binelea. Da de cînd D-le s-a făcut avocatul lui P./U.V.? NU cumva de cînd i s-a dat osul în dinţi? Noi n-o să uităm, d-le Ghimpu, corect aţi spus, la următoarele alegeri veţi fi măturaţi. Odată cu vîrsta, de obicei creşte şi demnitatea, dar MG degradează pe zi ce trece... E deja un papagal, care repetă ce-l învaţă alţii.
      • +8 (8)
       Am ascultat discursul lui Ghimpu.... un dibloid si jumate care strica imaginea PL, si a intregii tari. Felul in care vorbeste si felul cum s-a vindut este groaznic, vai de capul Moldovei!
       si mai ales de partidul sai care imi placea de el... dar de cind tine cu banditii, s-a zic cu PL
       • +7 (7)
        Brutalitatea cu care șeful legislativului moldovean își apără colegul de partid stârnește o întrebare – cine este cu adevărat Vlad Plahotniuc? De ce este el atât de important încât Marian Lupu este gata să sacrifice nu numai funcția pe care o deține dar și alianța de guvernare în Republica Moldova? Răspunsul este unul relativ simplu – atât domnul Lupu cât și domnul Plahotniuc au fost personaje foarte înalte în ierarhia superioară a Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, persoane care au avut cunoștințe directe sau indirecte de tainicele modalități de realizare ale unor fabuloase bogății. Ambii sunt legați de invizibile și secrete fire ce datează de pe vremea în care, la începutul mileniului doi al erei noastre, Marian Lupu ocupa o mică, dar importantă funcție, în cadrul Ministerului Economiei.
       • +5 (5)
        Prim-vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vladimir Plahotniuc, confirmă faima sa de om-fantomă, pentru apariția bruscă în viața publică, dar și pentru trecutul misterios. Publicația Adevărul Moldova dezvăluie că potrivit Monitorului Oficial al României, Plahotniuc și-a schimbat identitatea de 2 ori.
        Vlad Ulinici, acesta este al doilea nume al politicianului și al unuia din cei mai bogați oameni din Republica Moldova. Potrivit Monitorului Oficial, la 7 august 2009, Plahotniuc ar fi solicitat autorităților românești să-i schimbe numele în Vladimir Ulinici, Ulinici fiind numele de fată a mamei sale.
        • 0 (0)

         Vlad FIlat spre deosebire de altii se mobilizeaza destul de iute, se mobiliza în continuare eforturile şi energia în serviciul intereselor cetăţenilor Republicii Moldova şi rămâne deschis pentru colaborare cu exponenţii
 • +47 (57)
  D. Ghimpu! Plahotniuc si Lupu trebuie demisi fara multa vorba!!!
  Ei sunt rusinea tarii!!
  Iar pentru D. Filat o sa se ridice in aparare intreaga tara, daca va fi nevoie!
  Iar tu, d. Gimpu, unbli cu mita in sac! Voturile pe care le-a avut PL vor trece in viitor la PLDM!!
  • -43 (47)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   stai cicihopa bai, Iovu, nu moare calu cind vor ciinii:))
   • +40 (46)
    Totul este clar PD si PL vad ca PLDM face treaba , ca munceste onesc si acest partid este apreciat de cetateni , si incep cu tot felul de invinuiri prostesti ... Ce te mai farimi si tu mai Ghimpule te-ai vindut ca un shakal,despre care alianta vorbesti daca atci dur cu niste invinuiri false pe colegii tai de alianta, se vede cine vrea ca sa distruga AIE este ploha care ii cumpara pe toti , la cumparat si pe Ghimpik, Lupu bilbie doar ..
    Toate aceste invinuiri nefondate sunt doar spectacol special ca sa scape de un concurent , de un concurent care in lupta cinstita ii rupe si pe pedisti si pe pelisti...
    JOS GHIMPU TRADATORUL!
    JOS LUPU !
    JOS PLAHOTNIUC BANDITUL!!!
    • +37 (41)
     Mihai Ghimpu cerea insistent funcţia de prim-vice spicher. Această insistenţă l-a iritat la culme pe domnul păpuşar. În consecinţă, la 20 septembrie, CCCEC a demarat o anchetă privind corupţia de la primărie, în legătura cu darea în exploatare frauduloasă a unui bloc de pe strada Nicolae Sulac din capitală, cu 291 de apartamente. În rezultat, cinci funcționari de la primărie, printre care și viceprimarul Nistor Grozavu, pretorul de la Ciocana Galina Bostan, fostul arhitect sef al capitalei sunt cercetați penal. Deci, domnul Ghimpu a primit un semnal foarte clar: fii atent cu funcţia de prim-vicespicher. Ghimpu mesajul l-a înţeles. La 25 octombrie, după un an de tergiversări şi “negocieri” au fost aleşi la pachet sefii SIS, CNI, CNA, primele două, cu grave încălcări ale legislaţiei în vigoare, fiind oferite PL drept compensaţie pentru funcţia de prim-vicespciher. De fapt, la 28 octombrie, Ghimpu confirmă public gîndul, că nu mai pretinde la funcţii.…
     • +36 (40)
      În 2009-2011 conexiunea dintre Ghimpu-Plahotniuc era una forte, fiind cimentată prin relaţii de rubedenie şi clientelare. Astfel, mama lui Dorin Chirtoacă, activează la Victoria Bank, unde este vice-preşedinte şi un alt nepot de a liberalului – Corneliu Ghimpu. Iată de ce nu ne-am mirat, cînd Cornel Ghimpu iniţial a fost propus la şefia Băncii Naţionale.
      Apoi, Dina Ghimpu, soţia lui Mihai Ghimpu – este şefă de direcţie la Ministerul Culturii, controlat de PD.
      În 2011, am aflat că Ghimpu şi-ar fi dat în arendă benzinăriile firmei Eurosim în favoarea Petrom, afiliat păpuşarului.
      • +38 (40)
       În campania din 2010, în mass media s-a vehiculat ideea că unul din sponsorii de bază ai PL ar fi fost Vlad Plahotniuc. Iată de ce funcţia de prim vice-preşedinte a parlamentului, care iniţial ar fi trebuit să-i revină lui Ghimpu, a fost cedată lui Plahotniuc. Apoi, după ce a fost ales N.Timofti în funcţia de preşedinte de stat, liderul PL, conform Acordului AIE, (care este „mai presus decît Constituţia”) trebuia să devină spicher. Însă funcţia a rămas în mod surpinzător la PD. Ca şi funcţia de prim vice-spicher. Unii comentatori politici au emis ipoteza, că funcţiile date, ca şi cea a procurorului, au fost comercializate.
       • +23 (25)
        Am fost dezamagit de partidul liberal, eu am votat la alegerile parlamentare si locale cu acest partid, insa nu am sa o fac pe viitor.
        In primul rind am ramas socat de implicarea lui Ghimpu in afaceri, ok, nu e problema sa aiba afaceri, problema e ce fel de afaceri are, face bani pe munca noastra, pe banii nostri. Din 2009 mai multe companii si intreprinderi de stat cumpara combustibil de la baza petroliera din Cimislia, care este proprietatea lui Mihai Ghimpu, in acelasi timp acesta a monopolizat activitatea Cailor Ferate ale Moldovei, vorbesc de traseu si de vagoane,acesta prin firma a 2 nepoti ai sai a preluat gestionarea CFM si au pus taxe de utilizare a ailor ferate precum si a vagoanelor si nu doar, asta e absurd oameni buni, cum de se permite asa ceva!!! Eu am ramas socat de actiunile lui Ghimpu si Salaru.
   • +6 (6)
    De la o vreme încoace nu-l mai recunosc absolut deloc pe liderul liberalilor, Mihai Ghimpu. Nu-i înțeleg acțiunile, declarațiile și în general activitatea sa politică.
    Ghimpu de ieri
    Sincer să fiu, Mihai Ghimpu pentru mine mereu a fost un model, atât ca persoană, cât și ca actor politic. Am apreciat la el dârzenia de a lupta cu comuniștii și de a susține adevărul istoric. Am fost uimit cât de curajos este să le spună tuturor în nas ,,suntem români, iar rușii să plece în Siberia”. Ca tânăr student entuziasmat i-am fost alături atât la alegerile din 2009 cât și în evenimentele de atunci. L-am admirat în funcția s-a de președinte interimar.
    • +6 (6)
     Ghimpu de azi
     De mai bine de un an Ghimpu însă tot calcă strâmb, ia apă-n gură sau se face într-o ureche de multe lucruri ce se întâmplă chiar sub nasul său. De o bucată de timp Ghimpu nu mai este atât dârz pentru dreptate, pentru respectarea legii, reformarea instituțiilor de drept, combaterea corupției. Ghimpu nu mai organizează conferințe spectaculoase unde să-și arate nemulțumirile și să-i prezinte criticile.
     O perioadă am vrut să-l înțeleg de ce s-a cumințit și s-a făcut așa pașnic și liniștit. . Mă gândeam că e o tactică, să nu se destrame Alianța și că Ghimpu a ales să fie prietenos cu cei doi rivali PD și PLDM.
     • +6 (6)
      Ghimpu care și-a lăsat mințile în munții României
      Acum însă sunt dezamăgit profund și înțeleg că nici piatra nu rezistă în fața banului.
      -Ei cum poți să stai 2 săptămâni în vacanță când în RM vuiește întreaga societate din cauza unei situații excepționale.
      -Mi se pare că pentru Ghimpu comunismul a devenit o obsesie- și în somn propabil că îl vede. Comunismul însă se pare că i-a legat ochii și înafară de ai blama, Ghimpu nu mai vede că la noi în țară s-au mai schimbat lucrurile, comuniștii sunt de 4 ani în opoziție iar la alegeri se va alege praful din ei. Ghimpu nu mai vede că deja nu comuniștii sunt principalul pericol al RM, ci o grupare de businessmani care cupără pe zi ce trece întreaga țară, iar în curând vom ajunge cu o țară cumpărată de Plahotniuc.
      • +6 (6)
       -Ei cum poți să vorbești că Zubco și alții au ținut în taină omorul pentru că se temeau să nu fie certați și să nu creeze disensiuni în Alianță sau să provoace critici din partea comuniștilor. Come on Ghimpu. E ridicol de tot.
       -Plahotniuc degrabă va fi al doilea Oleg Voronin, care va face legea în toată țara și în tot ce mișcă pe acest petic de pământ. Vom ajunge ca-n întro țară africană sau sud-americană. Toți văd asta- Ghimpu nu.
       Rămâne să mai arate și chitanța
       Spuneți-mi vă rog ce să cred după toate acestea? Nu m-am gândit niciodată că acestui om îi pot fi cumpărate valorile. Iată că acum puțin mă mai desparte de acest gând.
  • -45 (49)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Eu cred ca Ghimpu are dreptate, in special cei care dezechilibreaza alianta si vor alegeri anticipate sunt pldm-stii.

   Sunt cetățean activ
  • -37 (49)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   ei na... uite ca eu nu ma voi ridica in aparare... DDDD
   daca serios, apu si eu sint pentru demiterea lui plohotniuc. dar nici filat nu-i usa de biserica.
   parerea mea: plahotniuc demis. restul ramin si alianta merge inainte.
   • 0 (0)
    Filat a lasat in urma sa
    o opinie buna si a venit cu rezultate de invidiiat
    Bravo pentru activitatea sa si mult RESPECT
  • +37 (41)
   Mai bine ai inchide gura Ghimpulika te-ai vindut lui ploha tradatorule, ii faci jocul si te dai cu parerea.
   Rusine.
  • +5 (5)
   De la o vreme încoace nu-l mai recunosc absolut deloc pe liderul liberalilor, Mihai Ghimpu. Nu-i înțeleg acțiunile, declarațiile și în general activitatea sa politică.
   Ghimpu de ieri
   Sincer să fiu, Mihai Ghimpu pentru mine mereu a fost un model, atât ca persoană, cât și ca actor politic. Am apreciat la el dârzenia de a lupta cu comuniștii și de a susține adevărul istoric. Am fost uimit cât de curajos este să le spună tuturor în nas ,,suntem români, iar rușii să plece în Siberia”. Ca tânăr student entuziasmat i-am fost alături atât la alegerile din 2009 cât și în evenimentele de atunci. L-am admirat în funcția s-a de președinte interimar.
 • +48 (52)
  Sper sincer că niciun funcționar UE nu a văzut conferința de presă a lui Ghimpu. În caz contrar, nici în mii de ani nu le vom putea explica ca moldovenii sunt oameni.
 • -44 (46)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Porcușorii adevăr grăiesc.

  Sunt cetățean activ
 • +46 (50)
  Ghimpu este un om prea limitat, el nu înţelege ce se întîmplă în ţară.El vizează posturi...
  • +24 (26)
   Ghimpu mai vrea pirghii? Dati-i una la fund sa se duca dea rostogolul de unde a venit,tradatorul! Nu l-am votat pentru ca sa-l apere pe Plahotniuc!
 • -30 (50)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Unde-s salariile de 500 euro pe care le-ati promis? Unde-s locurile de munca?
  Unde-s drumurile reparate?
  De ce macar 30 euro nu puteti adauga la salarii si pensii oamenilor?
  • -29 (41)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Unde-s salariile de 500 euro pe care le-ati promis? Unde-s locurile de munca?
   Unde-s drumurile reparate?
   De ce macar 30 euro nu puteti adauga la salarii si pensii oamenilor?
   • -22 (26)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Unde-s salariile de 500 euro pe care le-ati promis? Unde-s locurile de munca?
    Unde-s drumurile reparate?
    De ce macar 30 euro nu puteti adauga la salarii si pensii oamenilor?
    • -11 (15)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Unde-s salariile de 500 euro pe care le-ati promis? Unde-s locurile de munca?
     Unde-s drumurile reparate?
     De ce macar 30 euro nu puteti adauga la salarii si pensii oamenilor?
 • -35 (37)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  drept spune magnum. au promis atitea dar nu au facut nici o p***. lasa i sa si dea toti demisia. jos alianta, jos PL, jos PD, jos PLDM..
 • +36 (36)
  razboi d-lei Ghimpu nu e intre doi Vladuti, ci intre toata societatea civila si mafia, din care te-ai culcat si tu sub ei!!!!!!http://www.jurnal.md/ro/news/-pl-s-a-culcat-total-sub-papu-ar-971457/
 • -25 (25)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +31 (31)
  unde-i luptatorul pentru adevar? alianta nu poate fi mai presus decat adevarul!!!
 • +29 (29)
  Don Ghimpu, deja D. iritati lumea cu discursuri mediocre! Esti santajat de Ploha, sa vede de la o posta, ce tot indrugi, de ce ai luat calea lui Carabas Barabas zis Roska! Iti place cum Ploha ne freaca mintile cu 4 televiziuni in limba rusa!? Unde e TVR sau macar varianta TVRi?! Ce face Corina Fusu?! De ce ucizi tot ce e romanesc in Basarabia?! Te-ai primblat prin Transilvania pe banii cui?!
 • +25 (25)
  Ghimpu s-a intors deja din vacanta?

  Sunt cetățean activ
 • +23 (23)
  Ghimpu si cum ai de gand sa-i fortezi sa-si dea demisia pe astia doi ? :)))Ori graiesti si tu sa nu adormi :))
 • -23 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? http://unimedia.info/stiri/reformarea-justitiei-cu-muruianu-la-curtea-de-apel-55534.html CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:49, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:49, 22 dec 2012 Comentariul a fost șters de redacție. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/reformarea-justitiei-cu-muruianu-la-curtea-de-apel-55534.html )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
 • -16 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/pldm-si-pl-arata-cu-degetul-unul-la-altul--filat-ii-acuza-pe-liberali-de-populism-55576.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:40, 22 dec 2012 Comentariul a fost marcat ca spam. CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:41, 22 dec 2012 Comentariul a fost marcat ca spam. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/pldm-si-pl-arata-cu-degetul-unul-la-altul--filat-ii-acuza-pe-liberali-de-populism-55576.html…
 • -14 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mishka Gimpu e timpul sa te duci la pensie ca te-ai vândut eftin,te joci dea SPIKERU,,deamu ne dor urechile de compunerile si prostiile tale,CHEAR CREZI CA SUNTEM PROSTI ? De la mii ce chilometri unde ne aflam in tari democratice si libere ne vine a vomita de prostiile tale.DA ACUM ASCULTA AICI !ASTA E PUNCTUL CULMINANT IN TARA DE AICI O SA SE ÎNCEAPĂ DEMOCRATIEA !PINA ACUM A FOST JOC EFTIN IN CARE AI SPUS POVESTI.DAR NOI SUNTEM VII SI VREM PIIne PE MASA CALD IN CASA ,tu știi exact ce e asta ca nu duci lipsa de nimic,dacă nu vrei sa ajuti sau sa faci dreptate DATE LA O PARTE SA NU TE POMENEASCA ISTORIA CA PE UN PAGIN! ALIANȚĂ ORICUM A FOST O GRUPA DE EXCROCI CARE AU PĂCĂLIT POPORU.
 • -14 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mishka Gimpu e timpul sa te duci la pensie ca te-ai vândut eftin,te joci dea SPIKERU,,deamu ne dor urechile de compunerile si prostiile tale,CHEAR CREZI CA SUNTEM PROSTI ? De la mii ce chilometri unde ne aflam in tari democratice si libere ne vine a vomita de prostiile tale.DA ACUM ASCULTA AICI !ASTA E PUNCTUL CULMINANT IN TARA DE AICI O SA SE ÎNCEAPĂ DEMOCRATIEA !PINA ACUM A FOST JOC EFTIN IN CARE AI SPUS POVESTI.DAR NOI SUNTEM VII SI VREM PIIne PE MASA CALD IN CASA ,tu știi exact ce e asta ca nu duci lipsa de nimic,dacă nu vrei sa ajuti sau sa faci dreptate DATE LA O PARTE SA NU TE POMENEASCA ISTORIA CA PE UN PAGIN! ALIANȚĂ ORICUM A FOST O GRUPA DE EXCROCI CARE AU PĂCĂLIT POPORU.
 • -14 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mda...si baba viseaza ca e inca fata mare...:)...oricum,alianta asta trebuie sa existe atata timp cat drumul european al R.Moldova inca nu e sigur,in momentul in care drumul european va fi fara intoarcere atunci alianta poate disparea,rolul ei va fi dus la bun sfarsit,asa ca putintica rabdare domnilor din AIE,stiu ca nu va suportati insa drumul spre Uniunea Europeana e mult mai important...
 • +14 (14)
  Dorine! fa ceva ca unchiu-tau pare ca nu mai conecteaza gura la creer, se duce de rapa PL, Nu m-am asteptat la o asa altitudine, ce treaba are impacarea cu faptul cand lumea cere demisia lui Plohis??? D-le Ghimpu ce faci matale salvezi AIE-ul sau pe Plohis? sa intelegem ca de mafiotul asta depinde soarta noastra???? MAI OAMENI BUNI CHIAR ATI INNEBUNIT???
 • -1 (9)
  Mișca eu cind am învățat in școala militară comandantul ne impunea sa avem obligatoriu prezervativ cind mergem la plimbare sau la vinat in oraș da tie iti trebue un PAMPERS BRONAT SI SA ÎL AI PE TINE,dar poate iti plce sa fii sub Plaxotniuk , cum nu se va mai repeta Lenin Hitler,Stalin,așa so terminat si cu ZUBCO si PLAhotniuq,si cu tine degrabă o sa se termine,cu PAMPERS sau fără.
 • -5 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mai oameni uitativa la prostalanii aste care ne marchează cu roșu adică nu sunt de acord cu ce scrim,asta este RACUL in societate ,animale ce sunteți aratati cu dejetul in jos ,prostalanilor oricum nu va rămas mult .. Pai nu vedeți ce este din lume,parca va numiti democrați sau cum? ,sunteți niște curve democrate ,ca si alea trebuiesc,oricum nu va mai rămas mult,nu va place adevarul ca aveți de toate ,da lumea suferă Si cel mai important ca nici nu știe ca suferă ,ca sa deprins sa sufere si inca odata suferă ,da si voi va ginditi a ce de VINOSLEVII E POPORU MOLDAVSCII da sal mai Lahanim inca oleaca ,adica tot cu metode comuniste de dictatura mergeti,dar se pare ca vati INPEDICAT,DA MISA GIMPU?STEFAN SE ÎNTOARCE IN MORMINTE CIND TE AUDE.
 • -2 (6)
  Ghimpu e OK. pina ajunge vorba de Plahotniuk, ca tot timpul na avut curajul sai reproseze ceva acestei persoane.Stiindul pe Ghimpu- imi pun intrebarea, de ce?
 • -5 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  vi-i tare gros obrazul, va bateti acum cu pumnul in piept si nu va place de Ghimpu, daca nu ieseau sa mobilizeze lumea impreuna cu Chirtoaca, avea sa va plingeti si acum pe Olesca Voronin si PCRM.
  Filatalul vostru a votat pentru Voronin la al doilea mandat si acum va hraneste cu kkt pe care il inghititi cu mare placere. Acest oportunist, ganster al tranzitiei a privatizat tot ce a putut si acum se da mare filantrop, de parca a scos din buzunarul prorpiu.
  Aveti tare scurta memorie.
 • -5 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  nlăturaţi amîndoi, Filat de la Guvern, Plahatniuc dun Parlament fiind înlocuiţi cu alte persoane din PLDM şi PD
  Pentru că conflictele din AIE sunt de la aceştea, în primul rînd de la Filat.
  GUVERNUL FILAT în economie, lupta cu mafia cărnii,, a peştelui a farmaciilor, împotriva ocupanţilor cazaci ruşi NU ARE SUCCESE
  Drept a propus Dl Ghimpu, AIE FĂRĂ FILAT şi FĂRĂ PLAHATNIUC!!!
 • -4 (4)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/lupu-nu-este-multumit-de-felul-cum-se-rezolva-problemele-investitorilor-straini-55532.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:27, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:28, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • -2 (2)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/jean-claude-mignon-lauda-si-sustine-realizarile-inregistrate-de-r--moldova-55531.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:46, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 13:46, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • -1 (1)
  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( http://unimedia.info/stiri/video-efectul-vizitei-lui-merkel-leoni-ar-putea-investi-in-r--moldova-55553.html (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:09, 22 dec 2012 CASANATIONALADEAPOCALIPSASOCIALARM! la ora: 14:09, 22 dec 2012 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) http://unimedia.info/stiri/foto--video-moldovenii-s-au-nascut--un-nou-videoclip-marca-zdob-si-zdub-55600.html…
 • 0 (0)
  De cind Ghimpu este cumparat de Plahotniuc, pe urma ne la bagat pe git pe Donciu am inteles cine-i Gimpu. Poate cineva la auzit Pe Ghimpu criticindul pe Plahotniuc vreo data-?, nu si nu ginditi ca intimplator.
 • -1 (1)
  Bună ideie a Dlui Ghimpu
  Înlăturaţi amîndoi, Filat de la Guvern, Plahatniuc dun Parlament fiind înlocuiţi cu alte persoane din PLDM şi PD
  Pentru că conflictele din AIE sunt de la aceştea, în primul rînd de la Filat.
  Guvernul Filat în economie, lupta cu mafia cărnii,, a peştelui a farmaciilor, împotriva ocupanţilor cazaci ruşi nu are
  Drept a propus Dl Ghimpu, AIE FĂRĂ FILAT şi FĂRĂ PLAHATNIUC!!! PRELUNGIM DRUMUL SPRE UE, SPRE O VIAŢĂ MAI BUNĂ!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA