ora: 18:12, 11 mar 2013 13669

(video) Ghimpu spune că a avut probleme cu Plahotniuc în trecut


Video se incarcă ...
(video) Ghimpu spune că a avut probleme cu Plahotniuc în trecut
„A vrut să-mi ia stația”
Mihai Ghimpu, președintele PL
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, spune că a avut conflicte cu fostul prim-vicepreședinte a Parlamentului, Vlad Plahotniuc, încă în perioada când la guvernare se afla Partidul Comuniștilor.

În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N4, liberalul mărturisește că Plahotniuc ar fi vrut să-i ia stația de alimentare cu petrol, transmite UNIMEDIA.

„Acest Plahotniuc...Eu știu cine este el. Eu am avut cu el conflict personal și i-am spus în față, când era Voronin la putere. El atunci a fost tare, când vroia să-mi ia stația. La ziua de azi, pe mine nu mă interesează ce a făcut Plahotniuc până la... Aceasta e treaba organelor: Procuratura, Ministerul de Interne. Dacă tot timpul Filat spune că Plahotniuc e beleaua Republicii Moldova și nu el, de ce n-a pus probele pe masă, că are Ministerul de Interne. A pus vreo mapă pe masă? Problema Republicii Moldova nu este Vlad Plahotniuc, ci Vlad Filat”, a declarat liberalul Ghimpu.

Potrivit declarației pe venit pentru anul 2011, Mihai Ghimpu deține 1/3 din compania „Eurosim” care desfășoară activitate pe piața petrolieră.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -5 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dorin Chirtoaca -presedintele PL,Mihai Ghimpu presedinte de onoare
  • +3 (15)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • -2 (14)
    toti securistii de pe forum isi pun pseudonime basarab, prutean - sunteti asa de previzibili...
    • +10 (14)
     De ce pe Ghimpu nul intereseaza oare cine este Ploha akum? stie toata lumea, si nu degeaba se zice cai in buzunarul lui , Ghimpu este un lingau, sare in aparare, dar nu isi apara valorile pentru care a votat lumea
     JOS GHIMPU!
     • +6 (8)
      Mă întreb atunci de ce Mihai Ghimpu atacă atât de perfid PLDM şi liderul acestui partid, Vlad Filat. E conștient că a distrus AIE şi provoaca anticipatele? Răspunsul stă la suprafaţă deoarece Ghimpu nu are caracteristicile unui politician: e slăbuț când vine vorba de cultura generală, este ranchiunos, necooperant și profund coruptibil.
      • +8 (10)
       Fiind dator păpușarului în plan economic multe din deciziile politice ale PL-ului sunt trase de alte sfori. Păcat că pe lângă faptul că a devenit personal dependent de păpușar subordonează politic și interesele PL. Aceasta este singura explicație pentru nefireasca coaliție PD-PL din cadrul AIE. Mai trist este că şi activul PL în această situaţie a adoptat poziţia struţului. Unii se tem că nu vor ajunge pe locuri trecătoare pe listele electorale. Alţii că ar pierde funcţiile ocupate sau oportunităţi pentru rudele angajate în structurile lui Plahotniuc.
       • +6 (8)
        Tot mai mulți realizează legăturile dubioase dintre Mihai Ghimpu și păpușar în condițiile în care liderul liberal tace mâlc când vine vorba despre matrapazlâcurile ultimului. Încercaţi să găsiţi în declaraţiile liderului PL măcar o aluzie la schemele mafiote practicate în business şi politică de către Plahotniuc. Chiar în cazul atacurilor raider el încearcă să diminueze din gravitatea cazurilor şi să schimbe accentele.
        • +6 (8)
         Ghimpu provoacă în opinia publică o reacție de percepție similară pentru el însuși, când corupția endemică de la primăria Chișinău trebuie să-i fie atribuită liderului PL, fiindcă principalul factor de decizie la primărie este nepotul și adjunctul său la partid Dorin Chirtoacă. Apropo, Ghimpu niciodată nu utilizează această tactică în raport cu PD.
         • +8 (10)
          . Scopul intregului clan Plohotnciuc este de a se imbogati ilegal cat mai rapid si de a-si mentine puterea in stat.
          Bucura faptul ca nu se afla la guvernare................
          Daca era situatia inversa era sa ne prabusim cu totul...
          Acest clan este cel mai crud si mai dur.................
          Ei au toate keile in miina si nimeni nui poate orpi---
          Doar noi cetatenii putem opri toate aceste fara de legi
          Nu mai votati PD-ul ...poate si acolo sunt oameni capabili sa-si faca meseria dar asta nu schimba nimic...atit timp cat este la conducere Vlad Plohotnciu -tara este in pericol si voi cetatenii Republicii Moldova nu observati cum peste noapte va treziti cu un atac raider asupra actiunilor voastre.Nu trebuie de permis criminalului de plohatniuc sa mai ramie la conducere sa ne manince zilele sis a ne faca robi.
          • +7 (9)
           lahotniuc e un Jucil pe fata !!! Aici el nu are nici o replica. Exista sute de oameni care au fost chidaniti de el in timpul guvernarii comuniste. El nu e un afacerist de succes, el o chidala de succes, creatura a anilor 90. Iar prin Lupu a venit la putere si sta ca michidita in Parlament. La aceste alegeri a umblat cu sacul de bani sa cumpare saracii si betivanii. Asta e strategia lui, me scheme frauduloase si pe sema nevoiasilor sa-si mentina averea acumulata pe timpul comilor. Pacat ca oamenii papa galusca PD si a lui Lupu.
          • +7 (9)
           Cualitia PLOHA(lupu) + Ghimpu ,, doreste sa distruga AIE, ei vad pe PLDM ca un concurent , la care nu ii pot face fata.
           Ei stiu foarte bine ca PLDM este un partid onest , o echipa unita , o echipa cu oameni responasabili, cinstiti, care muncesc zi de zi pentru binele acestei societati .
           Ploha vede bine asta si se teme caci cetatenii au incredere in VLAD FILAT SI IN PLDM.. si acum incearca prin diferite metode murdare si mirshave sa-i atace ca sa-i distruga si sa ramie el stapin pe tot , ia cumparat pe toti si singurl concurent pe care nu-l poate cumpara este Filat si PLDM si deja incearca prin cele mai murdare metode sa le strice imaginea.
          • +4 (6)
           În 2009-2011 conexiunea dintre Ghimpu-Plahotniuc era una forte, fiind cimentată prin relaţii de rubedenie şi clientelare. Astfel, mama lui Dorin Chirtoacă, activează la Victoria Bank, unde este vice-preşedinte şi un alt nepot de a liberalului – Corneliu Ghimpu. Iată de ce nu ne-am mirat, cînd Cornel Ghimpu iniţial a fost propus la şefia Băncii Naţionale.
           Apoi, Dina Ghimpu, soţia lui Mihai Ghimpu – este şefă de direcţie la Ministerul Culturii, controlat de PD.
           În 2011, am aflat că Ghimpu şi-ar fi dat în arendă benzinăriile firmei Eurosim în favoarea Petrom, afiliat păpuşarului.
          • +4 (6)
           În campania din 2010, unul din sponsorii de bază ai PL a fost Vlad Plahotniuc. Iată de ce funcţia de prim vice-preşedinte a parlamentului, care iniţial ar fi trebuit să-i revină lui Ghimpu, a fost cedată lui Plahotniuc. Apoi, după ce a fost ales N.Timofti în funcţia de preşedinte de stat, liderul PL, conform Acordului AIE, (care este „mai presus decît Constituţia”) trebuia să devină spicher. Însă funcţia a rămas în mod surpinzător la PD. Ca şi funcţia de prim vice-spicher. Unii comentatori politici au emis ipoteza, că funcţiile date, ca şi cea a procurorului, au fost comercializate.
          • -1 (5)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • +1 (5)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • 0 (4)
           Consider ca pina la moment unul dintre cele mai pozitive lucruri facute menite sa aduca acesta tara pe un drum , a fost demitrea actualului ex- prim-ministrului filat care pe linga guvernarea telefonica si depasirea atributiilor de serviciu nu a stiut sa faca nimic altceva...
           asta daca este sa nu consideram si ilegalitatile pe care le-a facut el cu scopul de a-si mai rotungi conturile din Elvetia.

           Sunt cetățean activ
          • -1 (7)
           Intrebarea mea este, daca tot filat se declara a fi promotro al valorilor europene si a dialogului european?...de ce acesta nu este dispus sa merga la comproomis si sa inainteze alta candidatura pentru postul de prim-ministru??? unde e logica...sau una se declara , dar de fapt in realitate se intimpla altceva???
           Aici sunt doua variante de raspuns care de fapt se completeaza una pe alta:
           1. Filat de fapt din start cind a declarat acordul aliantei nevalabile a facut asta cu scopul de a merge in alegeri anticipate pentru a musamaliza furtul de la BEM....lucru care de altfel nu la impiedicat sa voteze cu comunistii si sa arunce tara in criza alegerilor anticipate.
           2.Filat nici in ruptul capului nu vrea sa renunte la functia de prim-ministru, deoarece din moment ce el detine toate pirghiile in stat va avea mina libera sa continue "dezmatul" sau care are la baza transformarea institutiilor de stat din RM in filiale care ar fi menite sa lucreze exclusiv pentru interesele sale proprii...


           Sunt cetățean activ
          • -1 (7)
           http://www.facebook.com/photo.php?fbid=249424298528224&set=o.366858206745028&type=1&theater;
           Cal inca e bine spus, Filat de fapt este un fel de "Лось" a lui Voronin care de fapt este calarit si de Tkakaciuk si de tot PCRM-ul, deoarece ex- prim-ministrul nostru atunci cind a denuntat acordul AIE 2 a aruncat RM in Bezna inca pentru vreo 20 de ani...

           Sunt cetățean activ
          • +3 (5)
           De mai bine de un an Ghimpu însă tot calcă strâmb, ia apă-n gură sau se face într-o ureche de multe lucruri ce se întâmplă chiar sub nasul său. De o bucată de timp Ghimpu nu mai este atât dârz pentru dreptate, pentru respectarea legii, reformarea instituțiilor de drept, combaterea corupției. Ghimpu nu mai organizează conferințe spectaculoase unde să-și arate nemulțumirile și să-i prezinte criticile.
           O perioadă am vrut să-l înțeleg de ce s-a cumințit și s-a făcut așa pașnic și liniștit. drept vorbind, Mă gândeam că e o tactică, să nu se destrame Alianța și că Ghimpu a ales să fie prietenos cu cei doi rivali PD și PLDM
          • +3 (5)
           Ghimpu deja m-a saturat cu toate aberatiile rostite de el! Nu are nici un pic de experienta politica, dar latra ca un ciine nebun.
           Pe Ghimpu cu Plahotniuc ii unesc foarte multe! Chiar si ceea ca lupta ambii impotriva PLDM-ului, ceea ce nu este deloc bine in integrarea noastra europeana.
           Ghimpu a demonstrat ca-i este in cot de viitorul Republicii Moldova.
          • +2 (4)
           Ghimpu ne mai demonstreaza inca odata ca este lipsit de cultura! Cum se comporta el acum? Ca un adevarat tradator!!! Si mai vorbea ca are cinste!
           Rusine, domnule Ghimpu, te-ai culcat sub o plapuma cu Plahotniuc!
          • +2 (4)
           Bre, Ghimpule! Ai deraiat cu totul! Daca tu nu te poti orienta, nu ai pozitia ta proprie, esti un cadavru politic! Cine este Plohotniuc pentru noi alegatorii, (nu pentru tine - stim ca ti-a platit alegerile si alte servicii, dar tu ai devenit scula lui!) - e un pitic lacom de putere, care prin metode murdare s-a facut miliardar! Cine din politicienii din alte tari il considera pe plahi om politic? Nimeni ! Cu Filat de bine de rau se socot cei din Europa si SUA: Biden, Barroso, Merkel si altii! Tu cu cine ai discutat? Doar cu Basescu si in ast caz e meritul lui Basescu. Te-ai intalnit cu Medveput si cam nimic mai mult ! Asa ca vreai, nu vreai - ciocul mic! Fii democrat si respecta pe altii care mai pot face ceva, inafara de aruca zoi!
          • +2 (4)
           În perioada ultimului timp am observat cam multe coincidente în ceea ce privește opinia a doi mari lideri politici :Mihai Ghimpu ( presedintele PL ) și Marian Lupu ( presedintele PD) , să cred ca ar fi o coincidență nu prea mi-aș permite dacă sincer , prea multe afirmații ce vizează același scop , iar scopul celor doi se pare că ar fi distrugerea PLDM , straniu dar această menire a liderilor s-a evidențiat imediat după demiterea din funcție a domnului Vlad Plahotniuc , bine înțeleg că acest gest îl afectează pe Marian Lupu dar ce are aici și Mihai Ghimpu ?
          • 0 (4)
           Doamne, cind acest prost va lasa politica...nu vad nici un rezultat al muncii celor din PL, ba din contra, analizati situatia in conducerea Municipiului Chisinau, CE FACE CHIRTOACA INAFARA SA ARUNCE VORBE IN VINT?
           Unde-s drumurile bune promise?
           NU MAI AM INCREDERE IN ACEST PARTID DE NIMIC SI MAI ALES IN LIDERUL LOR, MIHAI GHIMPU!
          • 0 (2)
           Nu degeaba a fost numit CANALIA LIBERALA, se vede clar ca ii linge pantofii lui Plahotniuc. Si acum face orice ca sa-l scoata din incurcatura de pe 23 decembrie.
           N-ati vazut Plahotniuc cind a fost audiat se comporta ca un hot in lege...doamne fereste.
           Plahotniuc cu Ghimpu de minuta trebuie dusi in Cipru, Marea Britanie sau Italia...
          • 0 (2)
           In PL unul mai ceva ca altul, e clar ca GHimpu conduce topul la PROSTIE, dar si ceilalti membri nus chiar departe, mai era cum era, dar de cind Ghimpu so lasat cumparat total , nu se vede nici un rezultat din urma PL , nemai vorbind de rezultate de lui Ghipu, Ei au principalul scop sa mai traga apararea lui Plah. prin diferite metode. Pe ei cetatenii tarii nui intereseaza.
          • +1 (3)
           Dar acum unde-s problemele? Au fost compensate de Plahotniuc? Cit va platit Plahotniuc, domnule Ghimpu?
           Vad ca ultima vreme latrati in gura mare ca Plahotniuc e sfint si Filat e mafiot. Domnule Ghimpu, sunteti un las! Care nu are ce cauta in Parlament.
         • 0 (8)
          Bine ca a scapat Moldova de acest Bandit si escroc care pe linga faptul ca a adus RM la tara de lemn a mai avut si are tupeul sa prejudicieze imaginea acestei tari si pe plan extern in raport cu partenerii sai europeni.

          Sunt cetățean activ
          • 0 (4)
           Eu cred ca orice cetatean care cit de cit mai gindeste, intelege ca viitorul este in PLDM!
           Odata cu PD-ul la putere vine dictatura, care este instaurata si acum in interiorul partidului. Vine comanda de la Plahotniuc si toti membrii o indeplinesc.
         • +3 (5)
          Plahotniuc este finansatorul lui Ghimpu! Pentru ce Ghimpu si il apara! Ba mai mult, ii pune piedici lui Filat!! Rusine Dnule Ghimpu sinteti un las!!!
         • +2 (4)
          Ghimpule daca esti asa cinstit si te bati pentru dreptate si nustiu ce...de Plahotniuc ce nu te anini? esti un artist jalnic !
         • +1 (3)
          Dl ghimpu ati inceput sa fiti ridicol !!!!!!!
          imi vine greata sa comentez citatul ,,Este treaba noastră pe cine vom propune în aceste funcții ,,
          NU e treaba dvs.Dl ghimpu e treaba noastra a poporului ce functii voi acolo propuneti.
          Cea ce ati primit prin imparteala de dupa alegeri ATI PRIMIT DATORITA VOTURILOR NOASTRE CARE AM VOTAT PL,sa mai asteptati voturi de la mine la pastele cailor !!!!!!!!!!
        • -5 (15)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Filat comparativ cu Plahotniuc este mult mai periculos pentru Republica Moldova, deoarece in timp ce Plahotniuc este preocupat de afaceri persoanele care dealtfel sunt legale...
         Filat a profitat si continua in continuare sa profite de cetatenii de rind ai Republicii moldova si recurge la toate modalitatile posibile pentru a mai fura statul acesta...eu exemplu elocvent este si banca de Economii de unde Filat a furat mai bine de 120 mln. $...asa ca nici nu trebuie de facut mari analize pentru a vedea ca de fapt dusmanul nr.1 a RM este Filea si pionii sai.

         Sunt cetățean activ
        • -5 (15)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Bine ca a scapat Moldova de acest Bandit si escroc care pe linga faptul ca a adus RM la tara de lemn a mai avut si are tupeul sa prejudicieze imaginea acestei tari si pe plan extern in raport cu partenerii sai europeni.

         Sunt cetățean activ
        • -5 (15)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Si pe linga faptul ca au vazut ca acest prim-ministru a adus tara la dezastru si practic la alegeri anticipate, verzisorii mai au si tupeul sa inainteze pentru a doua oara acest ministru corupt care la sigur va transforma din Rm, un stat comparabil la nivelul economic si cel al coruptiei cu statele din Africa centrala.

         Sunt cetățean activ
        • -4 (14)
         Consider ca pina la moment unul dintre cele mai pozitive lucruri facute menite sa aduca acesta tara pe un drum , a fost demitrea actualului ex- prim-ministrului filat care pe linga guvernarea telefonica si depasirea atributiilor de serviciu nu a stiut sa faca nimic altceva...
         asta daca este sa nu consideram si ilegalitatile pe care le-a facut el cu scopul de a-si mai rotungi conturile din Elvetia.

         Sunt cetățean activ
        • -5 (13)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         Intrebarea mea este, daca tot filat se declara a fi promotro al valorilor europene si a dialogului european?...de ce acesta nu este dispus sa merga la comproomis si sa inainteze alta candidatura pentru postul de prim-ministru??? unde e logica...sau una se declara , dar de fapt in realitate se intimpla altceva???
         Aici sunt doua variante de raspuns care de fapt se completeaza una pe alta:
         1. Filat de fapt din start cind a declarat acordul aliantei nevalabile a facut asta cu scopul de a merge in alegeri anticipate pentru a musamaliza furtul de la BEM....lucru care de altfel nu la impiedicat sa voteze cu comunistii si sa arunce tara in criza alegerilor anticipate.
         2.Filat nici in ruptul capului nu vrea sa renunte la functia de prim-ministru, deoarece din moment ce el detine toate pirghiile in stat va avea mina libera sa continue "dezmatul" sau care are la baza transformarea institutiilor de stat din RM in filiale care ar fi menite sa lucreze exclusiv pentru interesele sale proprii...

         Sunt cetățean activ
        • +3 (5)
         Ce cauta acest degradat in politica? Ghimpu ar trebui intii sa consulte medicii, dupa care sa faca niste proceduri la Costiujeni, daca ii va ajuta, sa se intoarca in Parlament.
         • +1 (3)
          La astfel de oameni procedurile de la Costiujeni nu le ajuta, acolo ar trebui sa fie casa lor pe viata.
     • +2 (4)
      Ce stie toata lumea abonatule ,niste barfe deal de Filat si patanii platiti de partid ? Pe Gimpu nul intereseaza nici cum Filat a procurat IPTEcu in centru orasuluii .Pe el il intereseaza de unde se eau asa patani ca tine .
     • +1 (1)
      Citeste articolul,prostule
    • -5 (9)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     si daca puneti "-", va ajuta? tot adevarul adevar ramane
   • 0 (0)
    cheagule ai putea gasi niste cuvinte mai potrivite?
    esti penibil da e si normal cand mintea-ti este verde!
    ----------
    Unimedia ati intrecut masura cu asa comentatori...
  • +1 (1)
   Ghimpu ,probabil,a uitat,ori se face a nu cunoaste, ca Voronin 8 ani credea ca tara o conduce el!... Plohotniuk are nevoie de ei,politicieni,doar pentru a-si face afacerile sald...
 • +5 (11)
  Spune ca iata Plahotniuc practica biznesul "murdar", lucrind prin constringeri (heh, reid), si apoi BRUSC (vnezapno!!!) ca Filat ii vinovat de toate. Individul dat chiar nu e intreg la minte.
  • -2 (4)
   Atac al dezinformatorilor pe toate planurile(numai pe unimedia ce se face). Adevarul e ca PD, PLDM, PCRM, Dodon si altii sunt pionii moscovei si sunt mutati pe tabla de sah dupa cum dicteaza situatia, moscova li-a dat cateva grade de libertate pionilor, inclusiv cotonogeala reciproca la treuca statului pentru veridicitatea inscenarii. Toti ataca PL-ul si pe Ghimpu pentru ca datorita lui acest joc al moscovei e developat, el spune pe sleau ca sa inteleaga si cei mai putin inzestrati; cum , unde, cand si de ce isi baga moscova coada. Restul e praf in ochi.
   Apropo am pus comentariul meu ca raspuns ca sa nu fie sters, deja a cata oara.
   • +2 (2)
    Adica toti sunt pioni, numai unu PL tine piept?? :)) Auzi, da matale esti cumva vre-un nepot de-a lui Ghimpu? De ce intreb, ca unele chestii sunt ereditare =)
    Sau daca nu, se poate de introdus vorba gen:
    - Wuei, nu si asa ghimpu..
    :)
 • +7 (13)
  P.S: Ghimpu == Rosca-2
 • +6 (10)
  UNIMEDIA, va rog mult nu mai puneti mutra la omul acesta prost ca ma inerviaza.!!!
  • -7 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   daca te "inerviaza" da-ti o palma si mergi la scoala sa mai inveti un pic romana ...
   • +1 (3)
    ba mucosulei, eu romana am invatat de sine statator, da tu stii numai sa lingi curu P.Listelor...
 • +3 (3)
  Din prima zi a existenţei AIE 1 (ba şi mai înainte) Ghimpu stăruia în afirmaţii că Filat este primejdia Moldovei şi nu vroia nici într-un caz să ştie că mai există şi Plohotniuk....
  Dar NICIODATĂ Ghimpu n-a adus argumente 1, 2, 3, 4,5 etc. DE CE Filat ar fi pericol pentru Moldova şi viceversa 1,2,3,4,5 etc. DE CE Plohotniuk (sau altul, că mai sunt de aceştea) NU AR FI pericol pentru democraţia şi justiţia Moldovei. NICIODATĂ !!!!! Numai trăncăneli aiurea, din care se vede de la o poştă că ascund interese meschine personale ale individului decăzut.
  Mă simt adânc insultat că am votat penntru Ghimpu şi am sfătuit şi pe alţii s-o facă. Mi-i ruşine de ţările europene, Romania, care au făcut mare efort, că la noi toţi ca unul politicienii sunt nişte mizerii de care nu s-a mai văzut - josnice, animalice, care idee n-au ce-i aceia nobleţă, onestitate şi inteligenţă.....
  • +1 (3)
   Nici într-un caz nu cred că Filat ar fi un om de treabă, dar Ghimpu ar trebui să ne convingă şi pe noi de aceasta....
   Ori se vede tot de la o poştă că este în partizanat cu Pohotniulk.....
   Nu aşa am vrut să-l vedem pe "ultimul romantic"....
   Ţi-ai compromis numele şi onoarea cu furtişaguri mărunte de tipul celeia cu numerele ca Şura Balaganov..... Nahren ţi-o trebuit ţie să anini numere false la maşina de serviciu ????????!!!!!! Un om normal niciodată n-o să înţeleagă aşa comportament - крохоборство.....
   Au ajuns să se certe deschis la televizor, că un partid mulge cutare şi cutare instituţii de stat, dar iată noi mulgem mai puţin.... şi (sic!).. "asta nu-i cinstit!"..
   Iaca în ce constă cinstea...... dar eu, ca prostul, credeam altceva.
 • +6 (8)
  Ghimpula chiar si 3 vieti sa traiasca ca tot animala proasta va ramine.........
 • -4 (8)
  Sal asculti atent pe Ghimpu si sa radiez unele spuse de el,atunci acest om spune niste lucruri,fapte adevarate.
 • +1 (7)
  Păcat că Ghimpu nu vede că MAFIOTUL PLOHOTNIUK etse FRÂNA principală în ascensiunea Moldovei în UE (sau scăparea de ruşi altfel zis), fiindcă acest Plohotniuk la ziua de azi şi-a substituit organele de drept (şi aşa dispus corupte pînă în urechi). Tot aşa FRÎNĂ este şi Filat şi oricare alt politician care substituie şi utilizeză organele de stat în scopuri personale.
  Aşteptam ca Ghimpu să-i critice PE TOŢI şi să arăte societăţii TOATE năzdrăvăniile (de fapt infracţiunile) celor de la putere (fiindcă noi n-avem de unde le şti).
  UE aşteaptă de la noi una: SĂ EXCLUDEM CRIMINALUL DIN ORGANELE DE STAT (inclisiv corupţia birocraţilor).
  Deci n-am făcut nici un pas înainte - ba mai mult: Înapoi....
  Dar cine să vadă aceasta ???? La a cui minte să ajungă aceste lucruri simple, atunci cînd minţile le sunt întunecate de instinctul hapsăniei.
 • +8 (12)
  Pe filat si membrii PLDM nu ii prea auzi sa toarne zoi in capul altora, daca au ceva de spus, apoi anunta oficial, o data.
  Iar Ghumpu si Lupu ca niste babe umbla peste tot si difuzesaza birfe si minciuni! In schimb, nu am prea vazut de la acesti doi sa face ceva bun pentru tara, pentru noi toti!!!
  Succesele pe care le avem la momemt sunt meritele lui Filat si PLDM in general!
  Ghimpu, esi un orgolios, invidios si prost ca stilpul de beton!
 • -4 (8)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (2)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +5 (9)
  LUI GHIMPU ÎN GENERE NU I-AR STRICA UN TRATAMENT MEDICAL. CUM AI PUTEA FI TEAFĂR SĂ SPUI CĂ FILAT NU TREBUIA SĂ-L ATINGĂ PE PLAHOTNIUC ŞI SĂ-L LASE ÎN PACE ŞI ALIANŢA MERGEA MAI DEPARTE. STRANIU DE TOT. ONORAŢI PARLAMENTARI SAU MEDICI AJUTAŢI-L PE GHIMPU CĂ SE PIERDE DE TOT. CU OCHIUL LIBER SE VEDE CĂ SE AGRAVEAZĂ DE TOT STAREA SĂNĂTĂŢII ACESTUIA OARE NU VĂ DERANJEAZĂ. LA SIGUR LUI LUPU,PLAHOTNIUC, CANDU ... LE CONVINE, DAR LA CEILALŢI...

  Sunt cetățean activ
 • -2 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +4 (10)
  ma exprim ca un roman pentru a spune pe sleau lucrurilor pe nume altui roman pe nume Ghimpu Misha.Nu ne mai reprezinti fii bun si dispari , iar Chirtoaca deja m-a dezamagit pentru lipsa de atitudine fata de mosu. Mosulismul si nepotismul nu sunt valorile pentru care am votat.
 • -4 (10)
  Da noi te rugam frumos sa dispari tu si sa ne lasi in pace pe noi ,pe Mihai si pe Dorin .Pe noi nu ne deranjiaza nimic di ceia ce fac ,toate sunt in limitele legei cu comportament bun si omenie .SI nu o sa va permitem sa nii alungati din fruntea PLului .
 • +1 (7)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (7)
  Ai facut deja cateva greseli gramaticale. Asculta ,acum in RM practic nu ai pe cine alege , eu ma exprim ca un simplu alegator si ma reprezint doar pe mine , deci nu am cum sa dispar.Protectionismul manifestat de Ghimpu la nivel de stat este un pericol.Trebuie sa fii orb ca sa nu-ti dai seama de asta.Nu exista nici un partid care sa nu aiba oameni compromisi si nu tin partea nimanui , dar vreau ca oamenii cinstiti sa fie reprezentati de oameni care nu apara pe hoti cautati de interpol si atat.
 • +1 (3)
  bine spus:
  Ghimpu: "Problema RM nu este Plahotniuc, problema RM este FILAT".
 • +2 (6)
  Ghimpu are dreptate 100%. Asa cum este el, dar e cel mai bun comparativ cu Filat (tradator-hot-bandit), Voronin ; Lupu cu saica si toti ceilalti dodononi,roscati si restul javrelor vandute la rusi. Toti timpitii si lingaii hotilor il critica mereu. E si clar. Daca intram in UE sa zis cu mirsaveniile astea hoate de la toate nivelile.
 • +1 (3)
  Uăi Mişa, so stricat de tot tartacuţa ta.. Ba îl aperi pe ulinici ba spui ca ai avut cu el comflict, de fapt ai recunoscut ca el era si este un raider si un racheteor...Unde-ti este EUROSIMUL tau de la portile orasului, de ce acuma e Petrom? oare acesta nu arata ca esti in buzunarul lui ulinici? Dute mosule acasa la Colonita si sapa gradina,curata copacii ca mai mult folos o sa aduci decat acuma cu prostiile tale. Il duci in mocirla si pe nepot-to,..
 • 0 (2)
  imi pare au dar tovarasie cu un partid de stinga (PDM e partid de stinga ca si PCRM) poate sa faca doar un lider de partid liberal care nu are cap pe umar !!
 • 0 (2)
  Ghimpu la murdarit si pe Chirtoaca,nu mai intreaba UNDE-S INSULELE,cine lea luat? Toti salariatii lui mafiotul de Plaha de aici CE FACEM CU INTERPOLUL? Cu raiderul lustruit de lingai ca voi?.Ce faceti voi cu d-l MOCANU carui banditul vostru i-a fabriat zeci de dosare si sechestrat tot,dar nu a putut sa il injoseasca,sa il corupa.JOS MAFIA PD-rastica cu Ghimpu in buzunar/
 • +1 (3)
  Era clar de la bun inceput ca Filat e pionul Moscovei si asa a sa se termine totul: degradare in tara,mai departe de UE,scandaluri fara sfirsit,tropaiala pe loc, iar ei fura si fura. Filat este un tradator periculos ca si Rosca si trebuie sa raspunda in fata oamenilor care au fost dusi de nas
 • 0 (2)
  Cred ca si aici se aplica principiul "divide si stapineste" de catre forte din exterior (stim noi de unde!). Practic le-au reusit asta cu AIE, acum toata masinaria kgb/fsb-ista se focuseaza pe farimitarea partidelor. Evident, cel mai atacat este PL pentru ca-i cel mai incomod lor. Rahatul acesta dezgustator turnat necontenit la adresa lui Ghimpu, de catre unii "comentatori", afisind totodata credinta oarba fata de Filat (uneori si pe invers, dar mai rar) - reprezinta un procedeu clasic kgb-st, utilizat de regula pentru a dezbina fortele adverse si ai provoca, unul impotriva celuilalt. Pacat ca multi pldm-isti reali au preluat si indeminat aceste tehnici gb-iste, aplicandu-le f. crud impotriva celor, cu care mai mult trebuie sa coopereze decit sa concureze. Cu alte cuvinte, confruntarea intre cele doua tabere a depasit cu mult limitele unei competitii firesti intre doua partide cu electorat f. asemanator, daca nu chiar identic. Si aceasta nu fara "ajutorul" adevaratilor adversari!
 • +1 (1)
  Poate anume asta si il face pe Ghimpu sa faca in ultima perioada declaratii anti-Filat mai des decit anti-Plahatniuc sau anticomuniste. El este nevoit sa se apere pe acel front, unde este mai intens atacat. Nu vreau sa-i port laurii, ca face destule gafe. Dar acestea sint mult mai putin nocive pentru interesul national decit pacatele celorlalti. In plus, campania de denigrare intensiva a imaginii lui Ghimpu, pe de o parte prin bufonizare ("debil", "prostanac", "bufon" etc), pe de alta parte prin plahotnizare ("cumparat de plahatniuc", "tradator" etc) este produsul laboratoarelor fsb-iste, preluat de Filat and company, si utilizat ca virf de lance in combaterea principalului concurent electoral (cel de pe acelasi vector). Aceasta nu e doar o gafa a la Ghimpu, ci o gresala fatala, consecintele careia deja sint vizibile! Gafa principala a lui Ghimpu - ca se expune repetat la principala arma din arsenalul lui Filat.
  • 0 (0)
   cum,eu tot sunt produs al laboratoarelor fsb~ste? adica daca aud ce aud si cumva nu~mi place,atunci,gata,sunt condus de Moscova?! mai mari prostii le poate spune doar mos Mihai! apropo,eu am votat PL fiindca a promis sa puie la punct raiderul,ceea ce n~a facut!.. si acum tre sa~i dau crezae? da nu s~ar mai duce el in pule?
 • -1 (1)
  Grisa Iargara,Boghen cit e salariul murdar de la mafiotul raiderist plaha?
  • 0 (0)
   GID, de ce legi in tara asta totul de plaha? Nu sint un comentator consacrat si deci nu sint platit de nimeni. Sint doar un cetatean cu convingeri de dreapta, si nu mai pot sta de o parte vazind ca alesii mei (Ghimpu si Filat) se hartuesc si se distrug intre ei, dar adevaratii neprieteni() culeg din asta foloase, nestingerit. Am respect pentru ambii alesi, fara insa sa idealizez pe unul din ei, stiind totodata ca nici unul din ei nu este si nu poate fi curat ca lacrima.
   Asa ca nu te grabi sa ma pui in buzunarul cuiva, doar pentru ca nu aprob totul la Filat.
 • -1 (1)
  LUI MIHAI GHIMPU
  Pe nimeni nu mai adulmeci
  Cu aşii tăi din mâneci.
  Cu sau fără ghinion
  Treci la cei din…pantaloni.
 • 0 (0)
  Cuvinte de aur de la GHImpu!!!Filat singur nu este sfint..ride hirb de oala sparta...Guvern fara Filat!!!
 • 0 (0)
  Si de unde, dle Ghimpu, ai Dumitale statia ceea de petrol? Ti-ai cumparat-o din salariul cinstit de parlamentar de 10000 lei?? :)))))))))))
  Cinstitu' si onestu'
 • 0 (0)
  Ghimpu, de atata meningita morala, s-a vandut Plahotniucului cu tot cu arme, bagaje, constiinta si statii. Si, ca orice streche ce se baga oriunde, ca orice sabotor inveninat, s-a bagat in buzunarul mafiotului Nr.1, ajungand, astfel, spre nedumerirea votantilor nebanuitori, prestatoarea de servicii a acestuia. Ba mai mult, imrastiind gargare, prosteala si blesteme, s-a postat in mijlocul Tibunalului din Parlament! Banoasa afacere! Lipitoarea care a uitat ca este si jurist, nu este decat o captura desantata, un soarece-chior care adora demonul!
 • 0 (0)
  ghimPULIKA tzai luat katrafutzili shi ai F....O din gara, sa il ei shi pi lupushor sa nu uitzi

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA