ora: 12:05, 22 iul 2014 5754
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Ghimpu: Guvernul a ieșit bun, iar coaliția a ieșit rea


Video se incarcă ...
(video) Ghimpu: Guvernul a ieșit bun, iar coaliția a ieșit rea
Mihai Ghimpu, președinte PL
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Mihai Ghimpu a ținut să accentueze că Guvernul și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului deoarece în cadrul coaliției de guvernare există neînțelegeri, prin urmare nu su existat voturi pentru adoptarea acestor proiectele de lege importante, relatează UNIMEDIA.

Potrivit lui, Guvernul a ieșit bun, iar coaliția a ieșit prost. 
 
„Vacanța a fost prevăzută de luni. Unii deputați, opt suflete, au plecat deja în vacanță. Toți deputații sunt de acord cu proiectele de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea. Guvernul a ieșit bun, coaliția a ieșit rea pentru că nu a votat proiectele de lege înainte de lege. S-a decis ca să mai oferiți posibilitatea comuniștilor să mai vină cu o moțiune de cenzură? Așa o să fie. Dă Doamne să mai fie încă un vot de încredere Guvernului, pentru că Guvernul trebuie să-și ducă mandatul până la capăt. Noi susținem acest lucru. Dacă coaliția susține aceste proiecte pentru ce a trebuit acest spectacol?”, a întrebat retoric liberalul.
 
În replică, președintele Parlamentului a menționat că vina nu revine coaliției, ci fiecărui deputat în parte. „Noi ieri am votat o hotărâre potrivit căreia sesiunea se încheie la 31 iulie. Toți cei care s-au dus în vacanță, s-au dus pe cont propriu. Respectiv, din punct de vedere moral, din punct de vedere a responsabilității, ei poartă răspunderea personală”, a subliniat Igor Corman.
 
UNIMEDIA precizează că Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului pe 11 proiecte de lege din domeniul justiției, dar și din domeniul financiar-bancar.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (15)
  De parca mos Ghimp n-ar sti ca Parlamentul, cu unele exceptii, e o gramada de feudali intarziati de sorginte comunista, aserviti oligarhului. De aia nu voteaza reformarea Justitiei. Iar Ghimpu e o portavoce-amuleta ordinara la slitul celebrului sforar de la lupanar care arunca "merituosilor" halci igNOBILe.
  • -1 (11)
   ..................apoplexia nickurilor verzi in toata splendoarea,brrrrrr!!!
   • +3 (9)
    Sa zicem sa spunem, comunostii au crescut pe toti astea cae acum fac probleme inparlament,uitativa atent prin sala parlamentului, si o sa vedeti comunisti, fosti comunisti, afaceristi voronisti, si din astea catesemai supun oligarhilor crescuti de Voronin, doar vreo 30 % dintre deputati nu au legatura cu aceasta banda destrugatoare.
    • -4 (10)
     Corman s-a expus cel mai bine pe aceasta tema. Deputatii aceea care au plecat in vacanta poarta raspundere personala pentru faptul ca s-a ajuns la ceea ce avem astazi. Nici nu vreau sa-mi inchipui ce avea sa se intimple, mai multe persoane avea sa ramina fara salarii si pensii, de fapt inca nimic nu-i clar, trebuie sa asteptam.
     Cert este un lucru, deputatii comunisti le este totuna de aceasta tara si popor, sunt si alte matahale care repejor si-au strans valiza si au rulit-o...
     • -6 (8)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Cei care au lasat totul balta si au plecat singuri in vacanta si n-au instiintat pe nimeni, inseamna ca ei merita o bataie zadravana.
      Dupa toate ce-am vazut, cei mai responsabili sunt deputatii democrati. Au o atitudine serioasa si intotdeauna sunt prezenti la sedinta.
      • -1 (7)
       Iar dumitale,cum ai iesit Ghimpule??
       • -1 (7)
        Treaba e in aceea ,ca e adinca.
        Si a face si a scoate adevRul la iveala aici dureaza, caci multi actori se inroleaza, se mascheaza si tara degradeaza.
        • -2 (4)
         Lova lova, tinț tînț.
         Mergi mișa pi bicicletă, opa opa
         Dap cum se numim noi treaba asta d-le Ghimpu, șineva îi buna da șineva nu, eiii numerji asa, pentru bicicleta ambele roți sînt principale.
     • +1 (7)
      Vezi ca umbla Politia Internationala sa ia pe duba pe unele pocitanii "demono-kratos". Cine a sechestrat justitia, CC, CNA, CNI, CCA? Cine ameteste mintile oamenilor? Bossu'!!! Individul multiidentate rapace din umbra, inconjurat de interlopi politici, care a izbutit sa fraiereasca, sa spertuiasca, sa ciordeasca, sa iudeasca si sa scoata castanele din foc cu labele altora. Asa se inmultesc nulitatile si se raresc capacitatile.
 • +1 (5)
  vai de el, se face a nu intelege, caci e jurist, cum a zis si Corman. afara din Parlament cu asa deputati ca Ghimpu la toamna. face spectacol in loc sa lucreze, in plus ne mai pateaza si reputatia cu vorbele sale deocheate. dar totusi recunosc ca voturile PL au fost necesare coalitiei impotriva PCRM, asa ca, dom' Ghimpu, mai bine de bune voie iti schimbi tactica altfel vei pleca de tot.
  • 0 (8)
   Mosu doarme si viseaza la un nou puci, care sa fie nasit de druganul de la CC; ca-i influentabil si manipulabil, ranchiunos si incompetent, ingamfat si analfabet, fatarnic si avar, oportunist si dubios. Opozant de prasila ce afiseaza o opulenta de impumut.
 • -1 (5)
  Ce atita mare vorba aici!
  Iata niste deputati rapanosi si mizerabili au plecat in vacant inainte de termine, adica si-au bagat piciorul in toate. S-au bagat piciorul in proiectele cu menire sociala, care au ca scop majorarea pensiilor si salariile profesorilor si altor categorii de bugetari.
  Aici totul e simplu.
 • -3 (5)
  Ghimpu, ca jurist, ii place sa faca spectacol. Eu inteleg ca el se intrece cu Voronin la replici taioase, dar de data asta Corman la pus bine la punct.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA