ora: 12:28, 23 mai 2014 8747
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Ghimpu crede că Tkaciuk va pleca din PCRM, dar nu va coborî pe o „mârțoagă”


Video se incarcă ...
(video) Ghimpu crede că Tkaciuk va pleca din PCRM, dar nu va coborî pe o „mârțoagă”
Mihai Ghimpu, președinte PL
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Mihai Ghimpu consideră că șederea lui Mark Tkaciuk în Partidul Comuniștilor este temporară. Potrivit lui, în sânul PCRM ar exista anumite disensiuni legate de politica de partid, dar este sceptic că ideologul comunist ar putea pleca la un alt partid mai mic, relatează UNIMEDIA.

Ghimpu înclină să creadă că între Voronin și Tkaciuk există anumite probleme și cel din urmă va pleca în curând din PCRM. „Cred că asta-i temporar. Dacă a zis că „trădătorii să ia exemplu și să depună cerere”, înseamnă că l-a pus și pe el în lista trădătorilor. Asta înseamnă că e temporar în partid. Sunt problemele interne ale lor. Ați observat că Voronin în ultima perioadă a schimbat nițel politica lor, care a fost dur, era doar Uniunea Vamală, acum și integrarea europeană. Tkaciuk este până în măduva oaselor pro-rus, posedă limba română, dar nu o vorbește. Eu aș fi foarte mulțumit dacă ar ieși toți din Partidul Comuniștilor. Să rămână doar secera și ciocanul acolo”, a declarat președintele PL.
 
Potrivit lui, Tkaciuk este un om calculat și își gândește bine mișcările. „Mark Tkaciuk nu este un om simplu, necalculat sau nepriceput în viață. El știe ce vrea și oamenii de felul lui se urcă pe cal. „Calul lui Usatâi” este încă mârțoagă. Comuniștii reformatori toți sunt o „mârțoagă”. Doar dacă a primit indicație poate coborî pe mârțoagă”, a evidențiat liberalul.
 
UNIMEDIA amintește că azi, 23 mai, în debutul ședinței Parlamentului Igor Corman a anunțat că a fost înregistrată o cerere cu privire la depunerea mandatului de deputat al comunistului Mark Tkaciuk. Acesta este cel de-al nouălea deputat care părăsește fracțiunea parlamentară a PCRM. După alegerile din 28 noiembrie 2010, PCRM au obținut 42 de mandate. În urma plecărilor deputaților, fracțiunea a rămas cu 34 de mandate. Conform listelor electorale PCRM, următorul pretendent la funcția de deputat este Vladimir Telnov.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (6)
  Cum este calculat la cap asa este si un smintit periculos pentru societate. Daca este adevarat infromatia precum acesta a plecat din legislativ ca sa se ocupe mai mult de organizatia extremista si periculoasa Antifa, inseamna ca organele de drept trebuie sa-l monitorizeze la maxim.
  Acestea din Antifa sunt periculosi, iar noi foarte bine stim ideile lui Tkaciuc despre fascism.
  • +1 (7)
   Tkaciuc merita o palma pentru toate ideile pe care le promoveaza.
   dinsul insasi este un fascist si promoveaza vrajba printre oameni.
 • 0 (6)
  Rabinul neo-nazi Tkaciuk, demn de tumurluk, e insusi un fascist cu acte in regula si cu mandat, va incaleca o alta martoaga troiana. O cotarla ordinara! Dar nu una oarecare, ci una care randuieste parsivenii pro-ruse, guleaiuri si peskesuri. La ordinul Ca asa sunt urmasii homosexualului Ilici: cloneaza epave si strica aerul in mod regizat. Cine stie ce mai zace in mintea diabolica a mas-turbatorului Irod. Sodoma si Gomora cu tancuri pe trupul tarii. A iubit oare vreodata lepra asta stricata glia si neamul acestei tari?! Pupa-l-ar dna Ghilotina pe gatlej!
 • +2 (2)
  mai pe scurt: Voronin a declarat ca PCRM vtrea in UE, iar Tkaciuc nu e de acord cu asta, iaca si si-a luat jucariile si a plecat acasa.
  • 0 (4)
   In ultimul timp rabinul Tikaciman a facut atatea incursiuni, atatea pelerinaje, atatea pocloane, ca i s-au rupt unghiile stanaice. Nu, nu pentru penitenta si nicidecum in imperiul ivizibil al terorismului turaspolean. Nu degeaba vorbea Voronin de supt. Ca sa nu ajunga "tap ispasitor", fiara malformata Ticaciman va ateriza drept in Krim. Isi vinde cladirea - ca sa numere oasele si artefactele.
 • 0 (4)
  Ooooo MIHUILA ai ajuns sa-i sai canti laudatio unui dobitoc inputit tip tkaCUKCIA CEVA E IMPUTIT URIT. Miros puturos se simte si prin Europa. Nu cumva PULINICI va pus la ambii pantalonii cu slitul [PROHABUL] la spate. Nu stiu sa nu am dreptate, da imi pare ca asta-i problema.
 • 0 (0)
  da eu cred ca a pierdut postul in carti la poker
 • 0 (2)
  din cauza pedarastilor acestea ca Tkaciu,Roska si restul moldovenii sint pe cale de disparitie. Acestea au misiunea sa ne extermine. Daca inca n-ati inteles acest lucru,apoi sa nu fie tirziu apoi...
 • 0 (0)
  Comuniştii au un scop
  Pe care des îl practică,
  De a lansa non-stop
  Câte-o bombă mediatică.
 • 0 (0)
  Человек без скромности не устоит на ногах, семья без скромности не будет процветать, партия без скромности потерпит поражение, государство без скромности обречено на гибель».
  Intrebare pentru Filat,Ghimpu,Lupu,Voronin,Dodon,Hadirca mai sunteti
  Cui ii apartin cuvintele???
  Cine raspunde corect,pentru acla voi VOTA!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA