ora: 14:02, 23 ian 2013 10184
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Ghimpu a ilustrat situația din Alianță


Video se incarcă ...
(video) Ghimpu a ilustrat situația din Alianță
Foto: UNIMEDIA
Mihai Ghimpu a ilustrat activ astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, situația din Alianță. Liderul PL a demonstrat cum s-au luat harță Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, dar și nivelul la care s-a ajuns în Alianță în urma ultimelor scandaluri, transmite UNIMEDIA.

„Noi nu știm care este mai mare, un Vlăduț sau al doilea Vlăduț. Îmi parte noi nu reprezentăm nimic, împreună noi suntem puternici. Noi vrem să fim jos. O să vină Voronin și o să vă dea și mai jos”, a spus liberalul.

Potrivit lui, Voronin după toate eșecurile pe care le-a suferit, acum chefuiește și toarnă benzină pe foc. „Chiar a ceru o canistră de benzină de la mine de la stație. Îi place ce se întâmplă la noi în AIE”, a subliniat Ghimpu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +48 (56)
  mai mai mai da multa minte ii mai trebuie lui Ghimpu
  • +52 (58)
   eu nus tiu cred ca unicul loc de munca alui Ghimpu este la ZOoo in loc de o cine stie ce maimuta , doar ca am o parere ca si maimutele il vor ride
   • +50 (54)
    Nu te fa de ris mai... de parca nimeni nu stie ca te afli in buzunarul lui Plahotniuc, asa ca inceteaza cu circul.
    • +30 (32)
     baieti, eu n-am auzit, circul nostru e in reparatie sau nu? ce cu clounul asta?
    • +9 (11)
     De la o vreme încoace nu-l mai recunosc absolut deloc pe liderul liberalilor, Mihai Ghimpu. Nu-i înțeleg acțiunile, declarațiile și în general activitatea sa politică.
     Ghimpu de ieri
     Sincer să fiu, Mihai Ghimpu pentru mine mereu a fost un model, atât ca persoană, cât și ca actor politic. Am apreciat la el dârzenia de a lupta cu comuniștii și de a susține adevărul istoric. Am fost uimit cât de curajos este să le spună tuturor în nas ,,suntem români, iar rușii să plece în Siberia”. Ca tânăr student entuziasmat i-am fost alături atât la alegerile din 2009 cât și în evenimentele de atunci. L-am admirat în funcția s-a de președinte interimar.
     • +9 (11)
      Ghimpu de azi
      De mai bine de un an Ghimpu însă tot calcă strâmb, ia apă-n gură sau se face într-o ureche de multe lucruri ce se întâmplă chiar sub nasul său. De o bucată de timp Ghimpu nu mai este atât dârz pentru dreptate, pentru respectarea legii, reformarea instituțiilor de drept, combaterea corupției. Ghimpu nu mai organizează conferințe spectaculoase unde să-și arate nemulțumirile și să-i prezinte criticile.
      O perioadă am vrut să-l înțeleg de ce s-a cumințit și s-a făcut așa pașnic și liniștit. Pentru că, la drept vorbind, sunt ,,buni” ambii. Mă gândeam că e o tactică, să nu se destrame Alianța și că Ghimpu a ales să fie prietenos cu cei doi rivali PD și PLDM.
      • +9 (11)
       Ghimpu care și-a lăsat mințile în munții României
       Acum însă sunt dezamăgit profund și înțeleg că nici piatra nu rezistă în fața banului.
       -Ei cum poți să stai 2 săptămâni în vacanță când în RM vuiește întreaga societate din cauza unei situații excepționale.
       -Mi se pare că pentru Ghimpu comunismul a devenit o obsesie- și în somn propabil că îl vede. Comunismul însă se pare că i-a legat ochii și înafară de ai blama, Ghimpu nu mai vede că la noi în țară s-au mai schimbat lucrurile, comuniștii sunt de 4 ani în opoziție iar la alegeri se va alege praful din ei. Ghimpu nu mai vede că deja nu comuniștii sunt principalul pericol al RM, ci o grupare de businessmani care cupără pe zi ce trece întreaga țară, iar în curând vom ajunge cu o țară cumpărată de Plahotniuc.
       • +9 (11)
        Ei cum poți să vorbești că Zubco și alții au ținut în taină omorul pentru că se temeau să nu fie certați și să nu creeze disensiuni în Alianță sau să provoace critici din partea comuniștilor. Come on Ghimpu. E ridicol de tot.
        -Plahotniuc degrabă va fi al doilea Oleg Voronin, care va face legea în toată țara și în tot ce mișcă pe acest petic de pământ. Vom ajunge ca-n întro țară africană sau sud-americană. Toți văd asta- Ghimpu nu.
        Rămâne să mai arate și chitanța
        Spuneți-mi vă rog ce să cred după toate acestea? Nu m-am gândit niciodată că acestui om îi pot fi cumpărate valorile. Iată că acum puțin mă mai desparte de acest gând.
     • +10 (12)
      Ghimpu, mai ai sa vorbesti la comanda lui Plahotniuc??? RUSINE!!!
    • +10 (12)
     Ghimpu, cel care mereu cauta dreptatea acum s-a lasat si el vindut papusarului si ii apara interesele.
     Cu naivitatea lui, ar mai trebui sa mearga odata la gradinita!!!
   • +12 (12)
    Brutalitatea cu care șeful legislativului moldovean își apără colegul de partid stârnește o întrebare – cine este cu adevărat Vlad Plahotniuc? De ce este el atât de important încât Marian Lupu este gata să sacrifice nu numai funcția pe care o deține dar și alianța de guvernare în Republica Moldova? Răspunsul este unul relativ simplu – atât domnul Lupu cât și domnul Plahotniuc au fost personaje foarte înalte în ierarhia superioară a Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, persoane care au avut cunoștințe directe sau indirecte de tainicele modalități de realizare ale unor fabuloase bogății. Ambii sunt legați de invizibile și secrete fire ce datează de pe vremea în care, la începutul mileniului doi al erei noastre, Marian Lupu ocupa o mică, dar importantă funcție, în cadrul Ministerului Economiei.
    • +10 (12)
     Totul a fost organizat pentru a strica imaginea PLDM, si a dl. Filat , in realitate nu a fost asa nici pe aproape.
     Cualitia PLOHA(lupu) + Ghimpu ,, doreste sa distruga AIE, ei vad pe PLDM ca un concurent , la care nu ii pot face fata.
     Ei stiu foarte bine ca PLDM este un partid onest , o echipa unita , o echipa cu oameni responasabili, cinstiti, care muncesc zi de zi pentru binele acestei societati .
     Ploha vede bine asta si se teme caci cetatenii au incredere in VLAD FILAT SI IN PLDM.. si acum incearca prin diferite metode murdare si mirshave sa-i atace ca sa-i distruga si sa ramie el stapin pe tot , ia cumparat pe toti si singurl concurent pe care nu-l poate cumpara este Filat si PLDM si deja incearca prin cele mai murdare metode sa le strice imaginea.
     • +10 (12)
      Totul este clar PD si PL vad ca PLDM face treaba , ca munceste onesc si acest partid este apreciat de cetateni , si incep cu tot felul de invinuiri prostesti ... Ce te mai farimi si tu mai Ghimpule te-ai vindut ca un shakal,despre care alianta vorbesti daca atci dur cu niste invinuiri false pe colegii tai de alianta, se vede cine vrea ca sa distruga AIE este ploha care ii cumpara pe toti , la cumparat si pe Ghimpik, Lupu bilbie doar ..
      Toate aceste invinuiri nefondate sunt doar spectacol special ca sa scape de un concurent , de un concurent care in lupta cinstita ii rupe si pe pedisti si pe pelisti...
      JOS GHIMPU TRADATORUL!
      JOS LUPU !
      JOS PLAHOTNIUC BANDITUL!!!
      • +10 (12)
       lahotniuc e un Jucil pe fata !!! Aici el nu are nici o replica. Exista sute de oameni care au fost chidaniti de el in timpul guvernarii comuniste. El nu e un afacerist de succes, el o chidala de succes, creatura a anilor 90. Iar prin Lupu a venit la putere si sta ca michidita in Parlament. La aceste alegeri a umblat cu sacul de bani sa cumpare saracii si betivanii. Asta e strategia lui, me scheme frauduloase si pe sema nevoiasilor sa-si mentina averea acumulata pe timpul comilor. Pacat ca oamenii papa galusca PD si a lui Lupu.
  • +9 (13)
   Ghimpu era se pare respectat, dar in ultimul timp parca e drogat. din modul cum se exprima. ...sincer.
  • -8 (10)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Гимпу не понимает ,вся это суета для вывода его из альянса .ПКРМ тоже будет использована а коалиция будет с ПЛДМ,ПД и независимых депутатов как регуляторы нового Альянса.
  • +1 (1)
   Minte e bine sa aiba toti.
   La tine, in special, se vede din mesajul postat ca ai un deficit.
 • +49 (55)
  pe acest om bonav nici nu doresc sa-l comentez
 • +47 (53)
  Liber poate sa-i ia locul lui Urschi.
  Nu inzadar se spune ca dupa conducerea tarii i-ti poti face concluzii de poporul acestei tari. Iata cine ne reprezinta.
  Costiujanul
 • -48 (48)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +19 (19)
   Dar tu LOLITA suge p*** stapinului tau Ploha. Vad ca numele (Lolita) iti permite sa faci acest lucru.
 • -32 (40)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  A ilustrat situatia din Alianta in format 3D
 • +37 (39)
  bucati v-ati facut singuri fara interventia comunistilor, in caz de anticipate Mocanu sa asigurat cu o parte din electoratul PL si PD, restul pleaca la Filat. Astfel aveti timp patru ani sa va ganditi ce ati facut D-le Ghimpu... Vorba lui Voronin,"Urmariti stirile".
  Pacat de Dorin, dar are timp sa nu greseasca ca unchiu-sau.
 • -27 (31)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Бу-га-га-га!!! Гимпу выдал все секреты альянса...
 • -15 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ghimpu e ca totdeauna demagog şi iresponsabil - de dragul lui plahotniuc e gata să rupă alianţa. Iurii Iv. Roşca yilelor noastre. Mai îndrăyneşte să vorbească de Frontul Popular. Pe timpurile celea dacă nu ar fi fost Gheorghe Gimpu de palavragiul ăsta nici nu-şi amintea nimeni. Era un terchea-berchea şi nu lua nimeni în seamă. Acum zice că să-şi dea demisia ambii -Prim-ministrul şi Plahatniuc, adică preşedintele celui mai mare partid din alianţă şi un biet afacerist, care apropo, a fost inclus pe listă în ultima clipă - adică ascuns de alegători... Şi, la o adică, ce a făcut Ghimpu în aceşti ani?... în afară de "aşii" din mâinecă pe care aşa şi nu i-a mai scos nici odată.... Ba da, a făcut ceva - a pus piatra de temelie pentru monumentul din PMN. Dar... a pus-o premeditat nelegitim, astfel la momentul oportun aminteşte de aceasta să vadă toţi cât de patriot este, căci dacă era legitimă mai uita lumea (posibil că aşa suntem noi...)dar…
 • -8 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  asta deam face ghemaroi la gura de la atita politica
 • -7 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Corect Dle Ghimpu!
  Înlăturaţi amîndoi, Filat de la Guvern, Plahatniuc dun Parlament fiind înlocuiţi cu alte persoane din PLDM şi PD
  Pentru că conflictele din AIE sunt de la aceştea, în primul rînd de la Filat.
  GUVERNUL FILAT în economie, lupta cu mafia cărnii,, a peştelui a farmaciilor, împotriva ocupanţilor cazaci ruşi NU ARE SUCCESE
  Drept a propus Dl Ghimpu, AIE FĂRĂ FILAT şi FĂRĂ PLAHATNIUC!!!
 • -4 (12)
  A innebunit cu totul Ghimpu... e de nerecunoscut... pacat era o persoana in care aveam incredere, dar...
 • -9 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  din pacate nu are un bagaj bogat in cuvinte , dar in esenta are dreptate .Astea doi sunt exact ca si cei doi tapi care s-au intilnit pe o poteca foarte ingusta .Stiti singuri ce s-a intimplat , daca niciunul n-a vrut sa cedeze ? pacat un al doilea 7 .aprilie nu va mai fi .Bagati-va mintile in cap.
 • +1 (1)
  Bună ideie a Dlui Ghimpu
  Înlăturaţi amîndoi, Filat de la Guvern, Plahatniuc dun Parlament fiind înlocuiţi cu alte persoane din PLDM şi PD
  Pentru că conflictele din AIE sunt de la aceştea, în primul rînd de la Filat.
  Guvernul Filat în economie, lupta cu mafia cărnii,, a peştelui a farmaciilor, împotriva ocupanţilor cazaci ruşi nu are
  Drept a propus Dl Ghimpu, AIE FĂRĂ FILAT şi FĂRĂ PLAHATNIUC!!! PRELUNGIM DRUMUL SPRE UE, SPRE O VIAŢĂ MAI BUNĂ!!!
 • +1 (1)
  Cind e cearta in AIE , rid in hohote PCRM si mancurzii. Toti se gindesc la putere si nu la lume.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Noi nu vrem sa fim asa ci noi suntem asa supt plintus
 • 0 (0)
  Liberalii tot mai mult
  De Ghimpu-s traşi la fund.
  Dacă mai vreţi în Parlrment
  Debărăsaţi-vă de el urgent

  *** ***
  Trăsnăile lui Ghimpu
  Nu mai sunt cu tâlc
  Şi vor duce cu timpul
  PL- ul la chirdâc.
 • 0 (0)
  vrea sa spuna ca "vmeste mi banda"
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “”Tribuna: Ghimpu „zbura” cu 150 km/h prin localitate”……………………………………………..
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/tribuna-ghimpu-zbura-cu-150-km-h-prin-localitate-56638.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “Frământarea lui Ghimpu: Cum de ne mai cred europenii?”……………………………………
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/framantarea-lui-ghimpu-cum-de-ne-mai-cred-europenii-56556.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “”(video) Ghimpu: „Cu toată contrabanda și toate hoțiile, AIE rămâne succesul nostru””…………….
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/permalink-56481.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA