ora: 11:14, 06 feb 2014 4107
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Ghimpu, iritat de întrebările despre relația cu Băsescu


Video se incarcă ...
(video) Ghimpu, iritat de întrebările despre relația cu Băsescu
Mihai Ghimpu, președintele PL
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Traian Băsescu nu ar fi dorit să vorbească un timp cu Mihai Ghimpu, după scindarea din Partidul Liberal și ruperea grupului Hadârcă din fracțiunea din Parlament. Această informație a fost indirect confirmată și apoi infirmată de liderul PL în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV, transmite UNIMEDIA.

Moderatoarea emisiunii, făcând referire la informațiile obținute din sânul Partidului Liberal, l-a întrebat pe Mihai Ghimpu dacă este adevărat că președintele României nu a dorit să-i vorbească un timp după plecarea reformatorilor.
 
Inițial, Mihai Ghimpu a confirmat indirect aceste informații. „Dvs foarte multe lucruri știți. Interesant de unde știți. Mă interesează de unde știți, lucrați la FSB?”, a întrebat liderul PL gazda emisiunii.
 
Ulterior însă, acesta a negat cu vehemență zvonurile. „Astea sunt minciuni. Nu mergeți pe linia minciunilor. Vă dau un sfat, în calitate de jurnalist să mergeți pe altă linie. Nu luați vorbe de la piață”, a replicat Mihai Ghimpu iritat.
 
Liberalul a declarat că este în relație bună cu președintele României, Traian Băsescu, și a făcut referire la recenta vizită la Cotroceni, în cadrul căreia deputații PL au fost decorați cu ordinul „Steaua României”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -10 (32)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Gimpu, ma rog, are toanele lui, indeosebi il da de gol lipa unui vocabular bogat, astfel fiindu-i greu sa-si formuleze gindul, dar si moderatoare Rita a condus emisiunea in mod badaranesc, sarind ca o cotofana la orice raspuns a lui Gimpu fara sa-i dee voie sa termine macar un raspuns. Rosca le face prostituate, Voronin le trimite "nahren", dar cu dinsii nu si-au permis asa ceva, mai ales cind e Voronin, fac pe vine, numa sa nu-l sminteasca cu ceva ! Postarea perlelor lui Ghimpu au facut virf, iar faza inventata cu sotia a pus capac. O obraznicie, badaranizm, lipsa de tact si respect nemaipomenit, doamna Rita. Voronin are putine "perle '? dar le-ati postat vre-o data in emisiuni cu participarea lui ? Va temeati sa nu va mai trimita inca odata. Doamna Rita, urmareste emisiunea in reluare si sa-ti fie RUSINE !!!
  Aprpopo, cind dna Rita o sa ascultam vre-o noutate socanta expusa cu pasiune si expresivitate in privinta lui Plohotniuc ?
  • +14 (30)
   Ghimpu si Prostiia Omeneasca .
   • -16 (28)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Mare frica au verzi de Ghimpu,imediat cei care au mintea trepanata sar cu injurii !!
    • +15 (31)
     Ghimpu si povestile lui de adormit cini din strada .Eu cind aud de el parca imi ese ceva foarte urit in fata mea
     • +13 (31)
      Ghimpu si vorbele sale de doi bani
      • +18 (24)
       Canalul lui Plaha il ataca pe Ghimpic normal.
       Ei da Ghimpu cind ii zici adevarul in fata el repede se aprinde.
       • +18 (24)
        Vai de capul lui Ghimpu. Imi pare rau ca mai avem asemenea politicieni in Parlament.
        Ce a facut el pentru cetatenii Republicii Moldova?!
        PL-ul nu are NICI UN REZULTAT normal, cu care ar putea veni in fata alegatorilor!
        Mereu vin cu niste propuneri stupide, niste propuneri lipsite de sens. Asa, ca nimeni sa nu spuna ca nu fac nimic.
        • +17 (23)
         M-am dezamagit in Mihai Ghimpu.
      • +16 (18)
       Sa vezi si sa nu crezi)))Ati vazut reactia lui nea Mihai?Parca e copil de 4 anisori ce a mers prima oara la gradinita si lau obijduit)))D-le Ghimbu,adevarul doare,asta o stie orisicare,dar daca vreti sa mintiti,incercati sa fiti calm macar,cu zimbetul pe fata si fara aiere!
     • -17 (25)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Foarte slaba moderatoare Rita Ursalovschi, am senzatia mai bine iar sta sa faca emsiune pe la COCOS sau porno ...decit emisiune de POLITICA si de problemele societatii si statalitatea RM!...Noroc de domnul Tabara ca o salveaza prin inteligenta sa... Da intrebari stupide, comenteza in timp ce invitatul vorbeste...si uneori se arunca in discutii de genul "bumboana e a mea, ba nu, ea e a ta"..... PS: "Tara arde dar baba se peaptana"!
      • +18 (24)
       Daca ti l-a pus frumos la punct pe Ghimpu, nu inseamna ca trebuie s-o ofensezi!
       In primul rind, este doamna si nu este deloc frumos sa arunci asemenea cuvinte urite la adresa unei doamne.
       Dar tu nu ai cum sa intelegi...
       Intrebari stupide? Nu prea cred ca intrebarile pe care i le-a adresat Rita lui Ghimpu au fost stupide.

       Cum de oare Ghimpu a avut curajul sa rosteasca numele Plahotniuc la aceasta emisiune?
   • +18 (24)
    Mihai Ghimpu s-a vandut, asta este foarte clar.
    In primul rind, la intrebare, nu se raspunde cu o alta intrebare.(Mihai Ghimpu nu are de unde s-o stie)
    A primit la intrebarea sa, dar nu a dorit sa raspunda la intrebarea acordata de catre Rita Ursalovschi. Acest lucru tradeaza faptul ca a primit o lovitura intr-o zona extrem de sensibila si nu doreste sa recunoasca acest lucru.
   • +18 (20)
    Daca tot se tine asa de destept,de ce nu raspun simplu,nu, nu e adevarat acest zvon si atat,tema inchisa.Dar asa a dat dovada ca are probleme cu capul,si inca lipsa creierului...Of Doamne,mie mila de el.
    • +17 (19)
     Cu reactia sa Ghimpu a demonstrat tuturor ca aceste zvonuri sunt adevarate,sa aprins la fugulita.
  • -14 (28)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   ce vrei de la femeie daca lucreaza la o Casă Publikă )))))))
  • -16 (28)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   deacord, si stii ce e interesant? ca nu doar Rita dar majoritatea "jurnalistilor" isi permit cu Ghimpu sa se comporte asa cum n-ar face-o cu ceilalti. Am observat acolo unde el e invitat, ii dau cele mai provocatoare si mai stupide intrebari.. lipsa de profesionalism cred ca e putin spus, Rita mi se parea mai decenta decit restul...
   • +19 (23)
    Ghimpu ar trebui sa fie gata sa raspunda la orice tip de intrebari! Restul fac la fel. Prin faptul ca Ghimpu nu poate raspunde la anumite intrebari, tradeaza faptul ca nu este sincer fata de cetateni si nu este un politician adevarat.
    Da, nu este un secret pentru nimeni ca Mihai Ghimpu este un mafiot, un hot, ce se ascunde dupa masca de liberal.
  • -14 (26)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Rita n-are nici ograz nici rusine, plus la asta Rita sustine separatismul!
   dezgustator
 • -14 (28)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  am vazut emisiunea si pot sa ii dau urmatorul calificativ: "Ghimpu in groapa cu hiene". jurnalisti de rahat, emisiune de rahat, televiziune de rahat
 • -18 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  caii verzi se plimba cu "мигалка" amus intra sa faca "чисткэ" aici
 • +16 (28)
  Iritat si nu prea. Mai curand deranjat de propria nimicnicie. Evident, nu e bine sa afisezi o relatie personala cu un presedinte de stat, fie si fratesc. Dar sa te dai cu fundu la gard cand esti intrebat despre Cauza, Unionism, sa mai si afirmi ca doar frate-su e tatal unionismului, zau ca e prea de tot. Am sentimentul ca Ghimp, atunci cand apare pe sticla, are un singur crez absedant: sa-l intepe inca o data pe Filat, sa-l aureoleze, tacit sau prin childuri, pe Plahoit.
 • -19 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  asa stire nici nu merita sa stea pe pagina principala . Tare ma intereseaza relatia lui Ghimpu cu Basescu. Itentionat se ascund stiri mai importante care real afecteaza poporul.
  • +2 (2)
   Ghimpu pentru tradadatorii si hotii astea de la conducere este mai periculos ca komunistii si toti separatistii luati impreuna.Iata de ce aici nu-si dau rind sa-i toarne zoaie in cap
   Pe de alta parte,in 20 de ani se putea face sa aveti un post de televiziune al vostru si numai al vostru,Domnilor de la PL.(si de ce mass media pina azi e controlata 85% de catre rusi in Moldova; poate mai punem si noi osul un pic la munca,ca n-a sa vina Stefan cel Mare sa faca schimbarile necesare in locul nostru...)
 • -18 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Jurnalista Rita Ursalovschi a stricat fata "Fabricii" care era o emisiune reusita de obicei. Halal de asa moderatoare. Cristian Tabara - om inteligent si cu tact nu se va retine mult alaturi de asa cotofene.
 • -19 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  D-na Rita şi-a dat arama pe faţă.S-a văzut clar pentru toată lumea că lucrează la comanda şefului. Şi după această emisiune PUBLICA, mai pretinde la titlui de TV independentă?
 • -20 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pe nimeni nu mai adulmeci
  Cu aşii tăi din mâneci.
  Cu sau fără ghinion
  Treci la cei din…pantaloni.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA