ora: 16:01, 12 noi 2013 7483
Autor: Dumitru Ciorici

(video) Gheorghe Șalaru în studioul UNIMEDIA


(video) Gheorghe Șalaru în studioul UNIMEDIA
LIVE
Gheorghe Șalaru
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Ministrul Mediului, Gheorghe Șalaru, vine în studioul UNIMEDIA astăzi, 12 noiembrie, începând cu ora 16.00.

Aceasta este invitatul Elenei Robu la o discuție despre activitatea oficialului și programele pentru îmbunătățirea mediului.

Emisiunea va fi transmisă în direct pe UNIMEDIA începând cu ora 16.00. Ulterior va fi disponibilă înregistrarea video.  

Utilizatorii pot adresa întrebări la rubrica comentarii. 

Vedeți mai jos imagini video în direct începând cu ora 16.00:

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  Rog să-l întrebați pe dl Ministru următoarele:
  1. Este adevărat că din Fondul Ecologic Național au fost alocate 1500000 lei asociației obștești „EcoCim” din Cimișlia și dacă este adevărat că Andrei Șalaru, feciorul ministrului este fondator al acesteia, iar Andrei Prisăcaru, este Președinte al asociației, iar la acea etapă era Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Liberal din raionul Cimişlia ? (Notă: în cazul în care neagă, rog să verificați Procesului-verbal nr. 9 al ședinței ordinare a Comisiei Electorale Centrale din 15.04.2011, ora 15.00, plasat pe pagina web a CEC-ului, conform căruia, AO „EcoCim” l-a înaintat pe fondatorul acestuia, dl. Andrei Șalaru în Comisa electorală de circumscripție).
 • +4 (4)
  2. Este adevărat că directorul Agenției pentru Geologie și Resurse Minerale, subordonată Ministerului mediului, numit în 2011, este nepotul lui Mihai Ghimpu?
  3. Este adevărat că pentru transmiterea fără concurs a zăcămîntului de nisip-prundiș „Puhăceni II” către SRL „Arconics-Com”, fondată de către directorul Agenției pentru Geologie și Resurse Minerale, pe factorii de decizie ai Ministerului mediului și ai Agenției și anume pe ministru și director a fost intentat dosar penal, iar peste un an de zile, „după atingerii stabilității politice”, acesta a fost clasat?


  Sunt cetățean activ
 • +4 (4)
  4. Este adevărat că licitația cu privire la elaborarea paginii web a Ministerului mediului a fost cîștigată de ÎI „Svetlana Crețu”, soacra dlui Veaceslav Ciornîi, angajat în calitate de jurist la Minister, originar din or. Cimișlia, care la acea etapă era și secretarul grupului de lucru cu privire la achiziții a Ministerului mediului, „prin cumul” nepotul ministrului?
  5. Este adevărat că din Fondul Ecologic Național au fost alocate 257994 lei asociației obștești „Protejăm Mediul Împreună" din or. Cimişlia, condusă de Alexandru Ciornîi, fratele juristului Ministerului Mediului Veaceslav Ciornîi, ambii fiind nepoții Ministrului Mediului Gheorghe Șalaru?


  Sunt cetățean activ
 • +4 (4)
  6. Este adevărat că odată cu venirea dommiei sale la conducerea ministerului, singura condiție pentru a fi angajat în Inspectoratul Ecologic de Stat este relația de rudenie și apartenența politică? Dacă neagă, rog să-l întrebați spre exemplu dacă șeful Inspecției Ecologice Anenii Noi a fost fratele dlui Valeriu Munteanu, deputat PL, sau dacă șeful Inspecției Ecologice Cimișlia este finul de cununie a ministrului Gheorghe Șalaru?
  7. Este adevărat că în cadrul Inspectoratului Ecologic de Stat funcționează „suflete moarte”, ori cum poate explica dl Ministru că la Inspecția Ecologică Anenii Noi este angajat un șofer, cu salariu de cca 1000 lei, care a doua zi este delegat la IE Ocnița pentru 3 luni, iar peste o lună de la angajare pleacă în concediu, și totodată nu este văzut de nimeni nici la Anenii Noi nici la Ocnița?

  Sunt cetățean activ
 • -3 (3)
  bors123, cred ca esti unul din fosti angajati ai Ministerul Mediului si ai fost concediat si acum scoti informatii aiurite pacat de tine dupa intrebari pe care le pui se vede ca ai fost un sefulet si acum plingi dupa fotoliu
 • 0 (0)
  Care sunt perspectivele dezvoltarii sectorului de aprovizionare cu apa si canalizare? Mersi.
 • 0 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  1.Care este logica ca stiind din start ca serviciile comunale si beneficiarii de proiecte a FEN sunt gestionati prost sa trintiti atitea bani.
  2.Ce at intreprins personal pentru contracararea incalcarilor in legatura cu arendarea frauduloasa a padurilor (poienita vesela)
  3.Nu credeti ca exagerati in activitatea Dra in calitate de ministru si va ocupati nmai mult cu politica si publicitatea decit cu atributiile de baza?
  4. Ce credeti despre indatorarea RM pentru aceste proiecte cine va intoarce datoriile si din ce venituri?
 • 0 (0)
  1.Cite cazuri ati depistat de furt a banilor din FEN si ce salarii au angajatii acestui fond?
 • 0 (0)
  Orice afacere trebuie sa fie impozitata? HA...HA..Ha...
 • 0 (0)
  Domnilor mizerabili de la UNIMEDIA de ce ștergeți comentariile mele.
  Eu repet ca domnul G.Șalaru are dreptate cînd afirmă că a devenit ministru.Partea proastă e ca dumnealui a scuipat pe această echipă
 • 0 (0)
  Cănd afirmă că a devenit ministru datorită echipei

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri