ora: 09:29, 03 aug 2017 10668

(video) Gamrețchi: Dacă voi da eu declarații - jumătate din colegii de la Primărie vor trebui să plece


Video se incarcă ...
(video) Gamrețchi: Dacă voi da eu declarații - jumătate din colegii de la Primărie vor trebui să plece
Foto: zdg.md

După ce a fost condamnat la doi ani de închisoarefostul șef al Direcției transport și căi de comunicații din cadrul Primăriei municipiului Chișinău Igor Gamrețchi a făcut mai multe amenințări la adresa foștilor săi colegi. 

„A da careva declarații - înseamnă a stabili adevărul. Fiecare are poziția lui și fiecare va răspunde pentru ceea ce a făcut. Nu cineva va duce carul în spate pentru cineva. S-a terminat situația asta. Dacă dau eu declarații - jumătate din colegi vor trebui să plece. Să nu fie așa de... prea curați cineva și cineva cu carul plin. Fiecare își apără drepturile. A stabili adevărul nu înseamnă a scrie pe facebook. Dacă voi începe eu să scriu... o să le pară rău”, a menționat Gamrețchi. 

Întrebat dacă se referă la Dorin Chirtoacă, fostul șef al Direcției transport și căi de comunicații din cadrul Primăriei municipiului Chișinău a menționat că nu doar. 

„Să aibă grijă fiecare de ce discută. Dacă o să mă aducă la condiții - o să le pară rău”, a punctat acesta. 

Totodată, Gamrețchi a declarat că este gata să-și ispășească pedeapsa doar după sentința finală.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -13 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  tainueste adevarul??? dapu asta tot e delict... buni patani avem la Primarie
  .
  asteptam ca si pahanul de la Colonita sa plece macar pe 5 ani la duba
  • +11 (13)
   si Filat speria ca v-a scrie. Voi toti va temeti pentru averile voastre si deaceea veti tacea potlogarilor. Insa toti cunosc ca ati furat. Rusinne sa le fie rudelor acestui potlogar ca au asa ruda.
 • +8 (12)
  tu si altii ca tine ati distrus totul,ati facut ca acum sa vina peste noi rogozin cu razboiul peste noi cu dadonul crescut cu ticaloseniile voastre.Da vorbiti odata si mergeti linga filat ca numai de buzunare vati tinut cu totii si ati destramat satele fara economie
 • -14 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Он ,если рассказать может ,пусть рассказывает!)А мы постараемся понять и простить!!)))
 • +9 (11)
  Procurorii au zis ca Gamretchii si-a recunoscut vina si a colaborat fructuos cu ancheta.Iar Gamretchii zice el ca nu a spus totul,mai are inca multe de spus.Oare de ce CNA nu vrea sa afle de la el despre toate furturile care se faceau la Primarie,sau pe ei îi intereseaza doar Chirtoaca ?
 • +8 (8)
  Dupa asa declaratii rasunatoare ca are informatii ca jumatate din primarie are la curul lor ilegalitati CNA si restul structurilor sunt obligate sa investigheze aceste declaratii, sau mergi VA-BANK si spui totul sau taci, cu astfel de santaj ramii ca un prost pana la urma.
 • -14 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  Rusia este o tara CORUPTA, dar stiti de ce tac rusii? fiindca la ei se fura din "venit", la noi se fura tot...
  .
  uitativa ce nivel de reparatie se face la Moscova, imi plinge inima, la noi deja Stefana nici nu poate concura... trist, nici strada principala no sa arate frumoasa
  .
  si apropo Varlamov nici de cum nu este putinist,
  .
  varlamov.ru/2497417.html
  .
  uitativa de ce calitate e pavajul, cit de utile sunt facute iesirilele pentru carucioare, ce BENZI adevarate pentru biciclisti, si cit de mult spatiu le se ofera PIETONILOR!
 • -2 (4)
  Grametchi la duba, daca mai stie pe cineva, sa-i spuna si sa-i ieie cu el. Coruptionistii care devin sinceri cind cad nu cistiga simpatia nimanui, dimpotriva, devin si mai respingatori.
 • +5 (5)
  DA SPUNETI DOMNILOR CE CUNOASTETI DESPRE CLASA POLITICA, DESPRE CONSILIERII DIN PRIMARIE ETC. ASA A ZIS SI FILAT CA VA SPUNE, ASA A ZIS SI SHOR, CA DACA DESCHIDE GURA SE CLATINA CLASA POLITICA DIN MOLDOVA, ASA A ZIS SI GHIMPU CA NE VA SPUNE MULTE LUCRURI INTERESANTE, ASA ZICE SI ACEST DOMN. APOI SE VA LASA TACEREA. NIMENI NU DESCHIDE MAI MULT GURA. ASA UN PIC DE AERE SE FAC SI ATIT. NU SUNTETI CURATI DOMNILOR DE ACEEA SI TACETI MOLCOM.

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Dacă astea pleaca la pirnae atunci cine va fi viitorul cui sa-i platim pentru parcare?
 • 0 (0)
  2 ani ? si procurorii sunt multumiti ?
 • 0 (0)
  nu am inteles nimic din ce a spus

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA