ora: 16:22, 12 oct 2017 18869
Autor: Adriana Vlas

(video/galerie foto) „Reconscivil” a inaugurat un nou bloc locativ în sectorul Botanica. Compania a oferit și apartamente „la cheie”


(video/galerie foto) „Reconscivil” a inaugurat un nou bloc locativ în sectorul Botanica. Compania a oferit și apartamente „la cheie”
Foto: UNIMEDIA

Zeci de locuitori au pășit în casă nouă. Compania de construcții "Reconscivil" a inaugurat un nou bloc locativ în sectorul Botanica, pe strada Nicolae Titulescu, 28/2. 

Complexul locativ, de 10 etaje, are  82 de apartamente și două ascensoare. La parter este prevăzută construirea garajelor individuale. 

Noii locatari sunt impresionați și spun că au avut încredere în compania "Reconscivil".

Sergiu: „Frumos, spațios, luminos, deocamdată îmi place ce văd. Compania am ales-o pentru numele pe piață, doar păreri pozitive despre companie”

Ana: “Am avut mai multe variante, dar am ales pe dumnealor, fiindcă sunt convinsă că sunt oameni de încredere. Să ne ajute Dumnezeu să o ducem până la capăt și să înceapă copiii noștri să trăiască, noi am procurat pentru copii”.

Maria, locatară: “Îmi pare destul de bine, luminos, călduros”.

Ana: “Îmi pare foarte frumos, sunt impresionată. Acesta este al doilea apartament de la Reconscivil”.

“A ieșit un bloc destul de interesant. Toate contoarele scoase din apartamente. Aceasta este un know-how în ziua de astăzi. Blocurile sunt dotate cu materiale anti-zgomot”, a explicat Valeriu Sufrai, directorul "Reconscivil".

Unul din etaje a fost oferit cu apartamente finisate la cheie. Astfel, locuitorii lor își pot începe traiul de cum au pășit pragul.

 “Omul vine în apartament, se cazează, începe a-și amenaja. Dotările tehnice, finisarea este deja efectuată și este o tradiție foarte bună”, a menționat Ion Stratulat, viceministru al Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.

De 17 ani pe piața de construcții din Moldova, Compania "Reconscivil" a devenit partenerul a circa 2000 de familii. 

Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA