ora: 08:50, 10 aug 2017 10470 2 Autor: Redactia UNIMEDIA

(video/foto) Curaj și ingeniozitate! Un om de afaceri din Moldova își promovează produsele într-un mod inedit


(video/foto) Curaj și ingeniozitate! Un om de afaceri din Moldova își promovează produsele într-un mod inedit

Radu Salamalichi, directorul unei companii importatoare de alune, semințe, fructe uscate și snack-uri, adoră provocările și adrenalina și este primul moldovean care a decis să-și promoveze produsele într-un mod inedit. Recent, aflat în cădere liberă, a deschis un pachet de semințe.

„Am decis să îmbin promovarea produselor mele cu senzațiile tari, având în vedere pasiunea mea pentru experiențele deosebite, dar și activitatea de bază”, a menționat omul de afaceri.

Radu Salamalichi a spus că nu se oprește doar la saltul cu parașuta, ce a avut loc la Odesa. „Urmează să promovez alte branduri, create de mine, și în alte locuri cunoscute, mult mai exotice”, a precizat el.

Precizăm că, Meray este brandul ce reprezintă produse, cum ar fi nuci și fructe uscate de calitate înaltă, importate din Germania. În Moldova acestea pot fi găsite în cele mai mari rețele de magazine din țară.

Comentarii (2)
  • -2 (2)
    Reclama ieftina din partea UNIMEDIA ))
  • -1 (3)
    la noi despre nimicuri se vorbeste ca despre ceva inedit/epic/namaivazut/primul iar despre lucrurile cele mai importante - calitatea muncii, echitate, buna credinta(goodwill), pe nimeni nu am auzit sa promoveze. Dar nici macar nu se vorbeste. De obicei acesti oameni sunt luati in zeflemea. Sa ne uitam atunci cum acest "businessman" cu zimbetul lui "ducle" ne vinde seminte cu curaj si ingeniozitate. Seminte importate din Germania. Unimedia considera asta o realizare care trebuie promovata. Gindirea unora e intr-atit de superficiala, incit ramin impresionati si de bășinile altora.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri