ora: 13:00, 24 aug 2017 21142

(video, foto) Dodon, despre concertul de astăzi: „Leps va explica de ce a venit și de unde”. Între timp Vlah se fotografiază cu Leps la vila de la Condrița


(video, foto) Dodon, despre concertul de astăzi: „Leps va explica de ce a venit și de unde”. Între timp Vlah se fotografiază cu Leps la vila de la Condrița
Colaj: UNIMEDIA

Președintele țării, Igor Dodon, afirmă că este un președinte care face multe lucruri pentru oameni, iar concertul care urmează să aibă loc astăzi sub patronajul Președinției este unul din acțiunile pe care le face pentru popor.

Declarația a fost făcută de Dodon azi dimineață, când a mers să depună flori la Focul Veșnic de la Complexul Memorial „Eternitate”.

Întrebat de unde bani pentru organizarea concertului, șeful statului a răspuns: „Sunt un preşedinte care face foarte multe lucruri pentru oameni, prin acţiuni de binefaceri, organizări eveniment cu anumite date importante. În mare măsură, va cânta orchestra prezidenţială, corul de la Curchi, în premieră, şi Grigori Leps care a venit la invitaţia mea”.

De asemenea Dodon a spus că ulterior artistul rus va oferi un interviu în care va explica de ce a venit.

„Domnul Leps va da un interviu în care va explica de ce a venit şi de unde a venit", a mai declarat Igor Dodon. 

Menționăm că ieri Grigorii Leps a ajuns la Chișinău, iar președintele Igor Dodon a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleț în care apare alături de interpret și invită la concertul pe care artistul îi va susține astăzi în Piața Marii Adunări Naționale. 

În același timp, tot ieri bașcana Găgăuziei, Irina Vlah, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu interpretul rus Grigorii Leps.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA