ora: 15:12, 19 aug 2014 13597
Autor: Dumitru Ciorici

(video) Fostele angajate de la MJ, deja membre de partid: În viața noastră a început rock and roll-ul


(video) Fostele angajate de la MJ, deja membre de partid: În viața noastră a început rock and roll-ul
Crezul lor: „Puterea e în adevăr”
Nina Cereteu și Elena Grițco
Foto: privesc.eu

Fostele angajate ale Ministerului Justiției, Elena Grițco și Nina Cereteu, suspectate de instituție de coruptibilitate în cazul tentativei de înregistrare a partidului lui Renato Usatîi în luna iunie 2014, au organizat o conferință de presă azi, 19 august. 

Acestea au continuat criticile la adresa Ministerului Justiției, spunând că după ce au fost concediate, acestea sunt persecutate, fără a aduce probe în acest sens. La finalul conferinței, acestea au îmbrățișat retorica lui Renato Usatîi: „Puterea este în adevăr, iar adevărul va triumfa”. Totodată, cele două au anunțat că au intrat în partidul milionarului de la Fălești. 

Elena Grițco a menționat că după acest caz, „în viața lor a început rock n roll-ul”. „Nicidecum nu ne-am imaginat că se va ajunge la persecutări. Aici a început rock and rollul din viața noastră. La 16 iunie seara, după conferința de presă, am fost internată în reanimare, am stat în spital 10 zile. Am fost în permanență urmărită și persecutată”, a spus sursa, fără a intra în detalii. 

(video) Angajatele lui Efrim, „aliatele” lui Renato Usatîi

De cealaltă, Cereteu s-a arătat indignată că Ministerul Justiției nici nu a răspuns la demersul lor prin care au solicitat să fie dezmințită informația despre ele. „Noi nu vom lăsa totul așa, vom continua să luptăm. Deoarece interceptarea convorbirilor telefonice și urmărirle nu le-au dat nimic, ne-au fabricat peste noapte dosare penale. (...) Nu știm de ce oamenii cred că în Moldova toți se vând și se cumpără. Solicităm Ambasadelor monitorizarea și intervenirea în caz de necesitate. Noi contăm pe profesionalismul din Procuratura Generală în examinarea cazului dat. Sperăm ca va fi aplicată legea și nu comanda politică”, a menționat sursa.

Contact de UNIMEDIA, Serviciul de Presă al Procuraturii Generale a declarat că nu există un dosar deschis pe numele celor două foste angajate ale Ministerului Justiției. 

Pe final, cele două au anunțat că au intrat în partidul lui Usatîi, utilizând și retorica lozinca lui: „La final avem și un mesaj pentru toți cei care încearcă să ne constrângă: Puterea este în adevăr, iar adevărul va triumfa”.  

UNIMEDIA amintește că la 16 iunie 2014 două angajate ale Ministerului Justiției, Elena Grițco și Nina Cereteu îl acuzau Oleg Efrim că ar fi dat indicații să fie refuzată înregistrarea Partidului Nostru, prin redenumirea Partidului Popular Republican. În replică, Oleg Efrim a dispus concedierea celor două și a condamnat apariția unor funcționare publice alături de politicieni în conferință de presă. „Întreaga acțiune de astăzi, precum și declarațiile false, lipsite total dovezi și suport, denotă clar intenția de a exercita presiuni asupra Ministerului Justiției, prin șantaj, conflict de interese și coruptibilitate. Menționăm că în cazul acestor persoane au existat și anterior suspiciuni privind integritatea lor.  În același timp, precizăm că toate acțiunile și declarațiile efectuate pe marginea acestui subiect denotă elemente de coruptibilitate în activitatea persoanelor în cauză. În acest sens, Ministerul Justiției va înainta un demers către organele abilitate privind investigarea acțiunilor coruptibile și de conflict de interes a funcționarilor vizați”, se spunea atunci în declarație. Într-un final, partidul lui Renato Usatîi nu a fost înregistrat de Ministerul Justiției. 

Vedeți conferința de presă de azi organizată de Elena Grițco și Nina Cereteu:

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (21)
  Hai cu mopul si sapa, mata hari-lor,... si nu mai insistati in prostie, in potera partidului monstru moskovit a lu'ReNATTO zero barat.
  • 0 (6)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • -2 (8)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +3 (7)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • +2 (18)
      Eu li-am vazut pe fetele astea sub pod la circ, si inca m-m uitat lung pe geam de unde imi sunt cunoscute.
      • +3 (13)
       Si de unde mai iese asa lume care i-au bani pe bune si nebune?
       • +5 (7)
        La ce zile am ajuns, se vind deschis, l**g, radeaza statul , au lucrat intr-o institutie a statului dar au vrut sa faca abuz d eputere, in favoarea unui hot, si inca se mai mindresc cu asta si mai fac declarati, pentru asta la puscarie trebuie sa steie, dar nu sa mai iasa cu declaratii-aberatii.
        • +5 (7)
         Cum si ai zis fetito adevarul va triumfa, si puterea e in adevar , dar nu in banditi precum seful vostru.
         O sa vina timpul cind tara se va izbavi de pagini rus-separatist-tradator.
         • +3 (7)
          V-ati facut destul de rusine, va ajunge, mai bine ascudetiva cliuvurile Usatii oricum va intretine bine, sunt sigur cu mult mai bine decit salariul de la stat, asa ca facetiva vacanta si noua placere si valea in matushka voastra.
      • +2 (2)
       aaaa dadada acolo acolo
       nu intelegeam de unde le cunosc pfffff...
       Multumesc Alex :)
   • +3 (17)
    Fetelor sunt sigur ca o sa fiti prezente la concertul lui Leps Grisa, atunci cind fsb-shniku o sa mai demonstreze nivelul sau intelectual sub minunimul posibil.
    De unde DOAMNE minte, principalul ca face concerte, baluri,toarna ,tot ii ghine
  • +1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
  • +4 (10)
   Din declarații reiese că tipele au schizofrenie. Așa aberații apar doar în cazuri foarte grave.
   .
   Sau sînt vîndute și hamăie la comandă, ca și conturile-clonă care-l ling în orificul dorsal pe unul mustăcios aici:
   .
   petrurares
   princip
   nikk92
   • -5 (11)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    da voi aici pe cine lingeti? de ce daca cineva il sustine pe Usatii imediat fie ca e platit fie ca ii linge fundul? nu treceti pe toti prin prizma nivelului vostru! daca voi aveti un pret sau voi stiti doar a linge si nu asustine, imi pare rau...in rest bravo celor care nu au frica si il sustin pe domnul Usatii!! adevarul invinge
    • +2 (10)
     Nu nu ai mai uitat sa spui ceva, cum zici tu daca il sutine pe Usatii, e platit, linge fundul -oricum e platit, si mai este cel mai important,, ii prost, zau ca , dar si aici tot ii platit.
    • +4 (6)
     De ce? Pentru că e evident!
     .
     Sînt aici cam de cînd a apărut site-ul și văd foarte clar cînd comentează dobitocii plătiți sau din zel de cîrpă supusă.
     .
     Iată, de exemplu, pe tine te văd comentînd doar la noutăți cu mancurți mustăcioși. Cum crezi, oare nu e evident că ești un așa-numit ”specialist de PR”, adică mîncător de fecalii pe bani?
    • +2 (2)
     Voi astia care voteaza acum cu Usatii faceti parte din categoria de Moldoveni care nu stiu ce vor de la viata ))) Itelegi ?
     Voi tot timpul ati votat cu toate risiruile de aia a si ajuns Moldova unde e acum ... SUnteti ca niste oi... Hotaritiva o data cine sunteti :)
 • +3 (15)
  Probabil ai fost internata in spital cu diagnosticul "Paranoia",dar medicii au inteles ca e un caz ce nu poate fi tratat.
 • -4 (14)
  De parcă altă soluţie ar fi avut în RM.
  • 0 (20)
   Si care-i solutia voastra rubla lui Usatii, sau Dodon?
   • -2 (10)
    Nu - să se lase călcate în picioare sau să plece "la Etaliea" la şters funduri ş.a. variante de genul dat.
    • +3 (9)
     Ei dap daca ai sters multe funduri ce sa-ti fac , dute si sterge boriturile rusilor.
     Din coite stiu eu daca si sterg lucreaza doamne mai in virsta, pe care la alt lucru nu le i-au nici la noi in tara, si chiar daca primesc multi bani si sunt multumite, si ti-as mai zice ca italienii sunt oameni cumsecade, educati, nu cufiriti ca rusii.
     Vad ca cind vin vecinii mei din Italia lasa sa fie cum zic tu d ela spalat funduri, vorbesc frumos, gindesc lucid, ai ce discuta cu oamenii ceea, dar cind vin astea eu vin de la Moscva, Doamne fereste numai betii prin prejurul casei, datorii pe la baruri, misina in stilp, si nu ca unul da toti, ce vad acolo fac si aici.
 • +5 (15)
  probabil au fost bine platite...
  • +2 (12)
   probabil? :)
  • +4 (12)
   Serios? Si eu care credeam ca o fac din simt civic... )) Si chear daca au fost platite, nu cred ca "bine". Fetiscanele astea verzi mult nu costa, дешевки, o seara in club, un zmeu verde si o sa-si vanda si mamele.
  • -3 (9)
   probabil, pari mi se...hai sa nu incepem....daca au spus adevarul ap imediat ca a fost achitate
 • +2 (14)
  Era evident de la bun inceput ca sunt platite pentru a face show. Asa, cu bani murdari, au devenit membri de partid. Multa mizerie mai iese la iveala atunci cind se incepe campania electorala.
  • -2 (12)
   de ce era evident? care e sensul sa pierzi un post asa pentru bani ca apoi sa nu poate fi angajate, ginditiva bine sa fi fost gresit li era frica sa spuna toate in public
   • +3 (3)
    Tocmai asta si este ideea, ce le durea pe ele asa de tare de Usatii ca sa-si piarda si munca???
  • +4 (8)
   Fetele cunosc foarte bine ce mizerie se facea in ministerul lui Efrim care este sluga lui Filat. De aceea au iesit si s-au alaturat unei persoane care lupta cu asa mizerii. Bravo lor ca au refuza sa mai indeplineasca comenzile si abuzurile politice a lui Filat.

   Sunt cetățean activ
 • +1 (11)
  Mda... Daca o tine tot asa Usatii in curand o sa ramana fara Rolls'uri. Apropo, cate "domnisoare de vanzare" se pot cumpara cu un Rolls, stie careva? Livia1, hai cu pupatu'n cur lu Usatii, unde esti? Ai intarziat azi la munca?
  • -2 (4)
   vad ca tii dor :) iata nu cu pupatu dar il sustin si sunt membru al partidului si ar fi straniu daca nu l-as sustine :) pina cind ne pupi tu si ne speli :D ms din suflet)))) apropo la domnisoare cred ca nu tot ( ca si tine) se evaluiaza in bani)
   • +2 (2)
    Hahahahaha!!! Ai intarziat azi la munca, o sa-ti taie Usatii din premiu. Cu pupatul si spalatul "insa, Doamne, sa ne ierti". Nu exista atata apa si sapun pe tot pamantul sa speli asa mizerie. Eu v-asi inchide'n doua case albe si v-asi da foc, vorba poetului.
 • +2 (8)
  offfffffffff Doamne........pe aceasta Grițco o cunosc de mai mult timp fuuuuuuuu.....greata.undes bani acolo si ea.Intrebati-o citi bani a facut la apostila cu Cristina?Bine ar face Efrim daca va va baga la racoare pentru banii de la apostila
  • 0 (8)
   Poate Efrim a fost acela cu făcutul banilor, iar Griţco a pus semnătura la ordinul şefului? De aceea au plecat şi nu au fost alungate.
   • -1 (5)
    Ap corect, tot asa si este, la prima vedere cind iese , ca cind noi nu stim nimic, suntem cinstite, trece o vreme deamu ii cu celalat asta nu are legatura, nicidecum.
 • +1 (13)
  Fetele sunt curoajoase daca fac asa ceva! Bravo))
  • +4 (10)
   Mult mai curajoase ca unii trolli din comenturi :D
 • +2 (8)
  Lacomia strica omenia, fetelor.
  • +1 (9)
   in ce consta lacomia lor? ca au scos adevarul la iveala
   • 0 (8)
    Ca au intrat in partidul banditului de la moscova, au venit la bani ca mustele la c...
    • 0 (8)
     de unde ai luat ca partidul e de la moscova, e din moldova si va rog fara invidie, mai rar asa curaj ca la fetele acestea sa spuna adevarul in public
 • +2 (8)
  Iata de ce traim noi in Moldova rau pina cind, pentru ca s-au inmultit leprele care sunt gata sa-l vind si pe taicasau numai sa cistige bine din asta. Parca va vad cum la anul viitor o sa inpartiti si voi cu seful vostru panglici colorado, anul acesta inpartea singur seful vostru. V-as numi cu cuvinte urite dar sincer nu pot gasi asa cuvinte pentru ca un tradator care inca mai vorbeste si de Dumnezeu mi se pare ca e dificil sa-i spui pe nume.Doamnelor tradatore dar copiii vostri,nepotii vostri planificati sa traiti in Rusia-?, pentru ca ce faceti voi e in interesul Rusiei si de acolo vin banii care-i primiti de la Usatii. Afurisit sa va fie neamul vostru de tradatori.

  Sunt cetățean activ
  • -2 (6)
   Mare jeg mai eşti. Nu-ţi place o panglică? Nu te uita la ea. Bine, suca, că sînteţi hrăniţi bine de hoţii de la guvernare şi vă convine corupţia şi "verticalitatea" de la conducere.
  • -1 (5)
   bum, ai consumat ceva? de unde atita ura fata de Usati?? de unde asa constatari precise ca el face in interesul Rusiei? da si ce ca el are biznes acolo? poate el vrea ca familia lui care locuieste aici sa traiasca bine, uite mai ce politicieni s-au gasit...tot stiu, iata nu va uitati ce face guvernarea actuala si cei ce ii voteaza iata acei sunt tradatori!
   • +4 (4)
    Daca ati luat vorba de panglica colorado uitativa ce se petrece in Ucraina sub lozinca panglicii colorado. Nu degeaba au interziso pina si satelitii Rusiei. Va rog nu prostiti lumea. Ce se refera la guvernarea actuala nici mia nu-mi place dar daca nu ne vom vinde tara avem sansa sa sa alegem o guvernare mai democratica mai cinstita, asta numai in cazul ca nu le vom vinde viitorul urmasilor nostri.

    Sunt cetățean activ
   • +3 (3)
    Unimedia, cînd faceți ordine prin conturile utilizatorilor și eliminați conturile-clonă, care fac PR, căcîndu-se în comentarii?
 • +1 (5)
  Democratia in Moldova sub intelesul spiridusilor verzi care vomita aici prin comentarii: La putere doar contrabandistul si coruptul Filat.

  Sunt cetățean activ
 • -4 (10)
  Mai corect sloganul lui pizda usataia e asa> puterea e in pula, pula e in cur. Unde pula este a lui pizda usataia si curul a celor de cred in el.

  Sunt cetățean activ
  • +3 (7)
   ce oameni degradati, nu cumva esti din partidul lui filea?
 • +3 (9)
  Fetele cunosc foarte bine ce mizerie se facea in ministerul lui Efrim care este sluga lui Filat. De aceea au iesit si s-au alaturat unei persoane care lupta cu asa mizerii. Bravo lor ca au refuza sa mai indeplineasca comenzile si abuzurile politice a lui Filat.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (5)
  Fostele angajate de la MJ s-au ocupat cu preacurvareala.
  • 0 (4)
   si cam in ce consta preacurveala?? ca spun adevarul?? de s-ar ocupa toti asa ar fi folositor
   • +1 (3)
    Da, ar fi folositor. Pentru demografie. Preacurveala consta in faptul ca s-au vandut trup si suflet acestui bandit.
    • -1 (3)
     Probe şi sentinţa de judecată ai pentru a-i spune bandit?
     Iaca Filea are decizie chiar şi de la europeni.
     • +1 (3)
      Ma doare'n coltu' strazii de Filea, cum zici tu. Aici vorbim de Usatii. Uite aici: http://uni.md/ntFm. Mai ai intrebari?
      • +1 (3)
       Si aici
       |
       Криминальная Россия despre Renato Usatii- http://www.crimerussia.ru/organizedcrime/65877-kak-emissar-solntsevskoj-bratvy-renat-usatyj-stal-psevdometsenatom-i-of-itsialnym-partnerom-rzhd.html
 • +1 (5)
  "evident ca va puneti intrebarea...", a spus kiokia. Evident, cum ma trezesc dimineata, nici pe dinti nu ma spal, dar incep cu intrebarea: oare ce mai face centrul universului, fana rock and rollul, Lenuta Gritco.
 • 0 (4)
  Pațancele pun întrebarea: De ce Plaha poate să cumpere statul pe 2 bani, iar lui Usatâi-Palasatâi nu?! El tot vrea!
 • 0 (4)
  Cumparate's 100%...
 • +1 (3)
  Stimati tovarasi! Puterea e in adevar. Or adevarul e urmatorul: un oarecare Usatii de pe la Falesti, castigand niste bani prin Rusia, facandu-si tot acolo niste prieteni gen Ghera Gorbuntov (http://uni.md/ntFm) a hotarat ca ar fi fain sa miroase si el niste putere oficiala. Ca tot n-are habar de ce-i aia politica si cu ce se mananca, in loc sa fondeze si el o miscare ceva, si-a cumparat un partidut prapadit, l-a redenumit pompos Partidul lu' Usatii si s-a apucat cu doua maini sa-si adune mancurti... pardon... adepti prin orasele si satele Moldovei, ba reparand un acoperis, ba trimitand niste feroviari la odihna (din fericire, nu vesnica). Pe Unimedia si-a tras doi pupincuristi PetreRares (care-a fost domnitor al Tarii Romanesti, a propos, banuiesc ca nu stie nici el) si Livia1, care-l lauda de sus si pana jos. Insa toate astea sunt degeaba, pentru ca lumea-l iubeste ca pe Doamne fereste si o sa-l uite exact dupa alegeri, cand generozitatea fabuloasa a lu' Usatii o sa se evapore.
  • 0 (2)
   Ghera Gorbuntov prieten? ))
   Ce ai băut cetăţene? Ştii puţine, dar opinie deja ţi-ai format. Când generozitatea lui Usatîi se va evapora, atunci să spuneţi cât de puţin a făcut pentru Republica Moldova şi cetăţenii ei.
   • +1 (3)
    Bre, fara suparare, tu ori esti ramas repetent, ori nu esti la curent. Casca ochii aici http://uni.md/ntFm. Cat despre binele lu' Usatii - sa ne fereasca Dumnezeu de asa bine si asa binevoitori. Deocamdata n-a facut nimic. A impartit niste bani pe unde stia el ca va fi mediatizat. Pentru asta nu trebuie sa fii mare politic. Voi astia a lu' Usatii бежите впереди паровоза. El inca n-a facut nimic si voi deja ejaculati de cat de mare si tare e Usatii al vostru. Dar, pana la o adica, ce-a facut pana acum? Concret! Pentru tara, nu pentru locuitorii unui bloc cu/fara mansarda.
    • -1 (3)
     Ai făcut mai multe? Au făcut alţii(mai înstăriţi) mai multe ca dînsul? În Republica Moldova sunt persoane(inclusiv din politică) care au venituri lunare mai mari ca averea lui Usatîi şi nu observ să fie mişcare pozitivă în plan social din partea lor. Atît timp cît n-a făcut ceva rău, nu aveţi ce turna zoi într-aiurea. Uite dacă va comite vreo crimă şi se va demonstra în justiţie internaţională, atunci veţi urla în gura mare că e bandit. Pentru a face bine pentru ţară, e nevoie de susţinere şi colaborare din partea majorităţii locuitorilor acestui stat, iar pînă atunci se vor repara mansarde, se vor împărţi banii(personali, ci nu a statului, cum a făcut-o Filat&Co;).
     • 0 (2)
      Da, mai omule, au facut. Dar tu ai mintea prea scurta ca sa intelegi. Au facut ca azi sa vorbim in romana, sa scriem cu grafie latina, sa avem o tara unde moldovenii si nu rusii sunt la ei acasa, au facut ca ne-am descotorosit de babalacii basinosi pro-sovietici si au facut ca am luat un curs de dezvoltare european. Si multe altele au facut. Ce-a facut Usatii, inca o data intreb?
      • 0 (2)
       Mari realizări timp de 25 de ani s-au mai făcut. Grafia şi denumirea limbii nu se încadrează în realizările guvernanţilor, ci sunt realizările tuturor cetăţenilor, care au acceptat să fie aşa şi nu altfel. Moldovenii sunt străini în propriul stat şi vor fi străini în "Romania Mare", chiar şi acum primim epitete din partea "fraţilor", fără să fi intrat în contact direct.
       Usatîi ca simplu cetăţean a făcut deja donaţii de peste 15 milioane lei, a oferit cît a fost în stare. Ce v-aţi legat de dânsul? Că nu vă susţine "românizmul şi cursul european"? Nu mulţi o fac oricum.
       • 0 (2)
        Nu se incadreaza in realizarile guvernantilor? Tu ai habar de cum s-a obtinut independenta? Documenteaza-te, bre, inainte de a vorbi. 15 milioane? Pai de ce n-ai zis deodata asa? Hai sa-l facem presedinte de tara! Ca doar suntem o republica bananiera si orice prost poate s-o rupa'n top daca are bani. Nu sustine romanismul - e optiunea domniei sale "proprie si personala pe persoana fizica". Sa fie sanatos. Dar oricum nu are nici un drept si nici un stang de a pretinde la conducere. Caramba! Mocanu si ala are mai mult temei! A organizat o miscare, are un program, o viziune, adepti care-l urmeaza de dragul ideei, buna, rea, cum o fi. Usatii ce idee are? Alta decat sa-si intoarca investitia de 15 milione? N-am auzit nici o idee de la el. Сила в правде, bla bla bla... Пересмотрел Брата в свое время. Deci, 0! D'aia cand va intreaba cineva ce-a facut Usatii incepeti a o da de gard ca altii au facut s-au n-au facut...Lasa-i pe altii in muma lor, zi de Usatii…
 • +1 (3)
  Криминальная Россия despre Renato Usatii- http://www.crimerussia.ru/organizedcrime/65877-kak-emissar-solntsevskoj-bratvy-renat-usatyj-stal-psevdometsenatom-i-of-itsialnym-partnerom-rzhd.html
  • -1 (3)
   crimerussia.ru e a lui Gorbuntov şi e unica sursă de ponegrire a lui Usatîi. Cu siguranţă că la Căile Ferate din Rusia se acceptă bandiţi. Eşti penibil!
   • 0 (2)
    N-ai nici un argument. Vorbe si iar vorbe. Cum sa intelegem atunci declaratia lui Usatii ca plateste $500.000 cui il aduce pe Gorbuntov in sac??? A spus-o el cu gura lui! Chear sunt curios ce aberatie o sa scornesti la intrebarea asta...
    • 0 (2)
     Argumentul e simplu - Gorbunţov a furat bani atât în Rusia, cât şi în Republica Moldova, aducând un prejudiciu de milioane de dolari în RM şi de aproape un miliard în Federaţia Rusă. Acum şi-a înscenat o tentativă de omor, pentru a nu fi deportat în Rusia sau RM, chiar dacă e căutat de Interpol. Şi Usatîi a spus să fie adus Gorbunţov în faţa Procuraturii Generale, ci nu lichidat sau să-l ducă în pădure(fie şi cea Domnească).
     • 0 (2)
      A, da, scuze... Am uitat ca Usatii e Robin Good si il doare inima ca a furat Gorbuntov de la Patria Mama 1 miliard. Hai sictir!
      .
      In fine, Usatii ofera $500.000 cui i-l va aduce pe Gorbuntov IN SAC? Tu ai habar de ce inseamna IN SAC? Sau esti de pe la Falesti si acolo IN SAC inseamna altceva? Si, a propos, multi au furat prin Moldova, de ce Usatii nu ofera recompensa si pentru altii, sa-i aduca si pe ei IN SAC? De ce nu ofera bani pentru prinderea ucigasilor, hotilor, violatorilor, delapidatorilor? Procuratura si pe acestia ii cauta, nu numai pe Gorbuntov. Si cam ciudat, nu crezi? Aici http://uni.md/ntFm ii propune lu' Ghera sa-l scape de Procuratura Generala, aici http://www.crimerussia.ru/organizedcrime/65877-kak-emissar-solntsevskoj-bratvy-renat-usatyj-stal-psevdometsenatom-i-of-itsialnym-partnerom-rzhd.html - sa-l aduca in sac. Ce-a patit? S-a razgandit? Совесть замучила?
      • 0 (2)
       Am si o rugaminte, in cazul in care poate esti membru de partid. Poate sugerezi condurecii sa ofere $500.000 si pentru a aduce un alt individ in fata Procuraturii Generale. E vorba de un anume Vitalie Proca, care a fost condamnat pe viata pentru omorul a 2 (sau 3, nu mai tin minte) femei cu scopul de a le jefui. A stat 12 ani la racoare dupa care in mod misterios a fost eliberat conditionat, si-a facut pasaport (cum oare, ca nu se elibereaza celor eliberati conditionat), a calatorit pe la Londra, Bucuresti, a fost arestat la Moscova si extradat la Bucuresti, unde sta inchis si acum. E cercetat pentru tentativa de omor. Scotland Yard'ul cere sa fie interogat si pentru alt caz, tot de tentativa de omor. Poate face ceva Usatii si ajuta sa fie intors in tara acest criminal, ca sa-si execute sentinta in continuare? Ce parere ai?
       • 0 (2)
        Şi dacă tot stă închis, atunci ce mai doreşti? Să se implice în justiţia română? Înţelegi că spui prostii?
        • 0 (2)
         Adica sa oferi $500.000 pentru a aduce un cetatean din Londra in sac e ok, insa sa faci niste demersuri, sa strangi niste semnaturi pentru a-l extrada pe Vitalie Proca Moldovei e prostie?
      • 0 (2)
       Pentru găsirea ucigaşului din cazurile de la Durleşti a oferit recompensă, chiar şi pentru informaţie. Acum doreşti de la o persoană fără pîrghii de conducere să rezolve toate problemele acumulate timp de 25 de ani? Mare expert mai eşti, să spui ce va face unul sau altul după alegeri, însă scapi din vizor pe cei care n-au făcut mare lucru în ultimii 5 ani, în afară de furt masiv din banii publici.
       Cazul lui Gorbunţov a fost deja explicat, poate mai ai şi alte întrebări, că tot la acel video vei ajunge? Dacă tot frînezi, atunci de ce nu l-au arestat pe Usatîi bravii procurori, poliţişti pentru asemenea acte criminale(i-a propus să-l scape de dosare, condiţia fiind ca Gorbunţov să-şi recunoască vina în acele dosare şi să primească pedeapsa)?
       • 0 (2)
        Nu vorbesc de Durlesti, ci de Magdacesti, vezi aici. http://stirileprotv.ro/special/povestea-reala-unui-asasin-international-vitalie-proca-atacatorul-cu-kalasnikov-din-vitan-cautat-de-scotland-yard.html
        Si daca tot intrebi, de fapt eu doresc ca aceasta persoana fara parghii de conducere sa ramana si mai departe fara elem pana n-o demostra ca are un cuvand de spus in politica. Deocamdata, n-a dat dovada ca ar avea el ceva in comun cu politica, altceva decat dorinta de a jefui tara. Altii, am mai spus, lasa-i in muma lor. Buni, rai, cum sunt, dar au facut CEVA, pe cand Usatii n-a facut NIMIC. Simti diferenta?
        Cazul Gobuntov n-a fost clasat. Cel care si-a lasat ADN'ul pe arma la Londra sta inchis la Bucuresti (Vitalie Proca ii zice). Romanii, deocamdata, nu au oferit inspectorilor Scotland Yard posibilitatea de a-l interoga. Eu unul sper sa se intample, cred ca ar putea spune multe.
 • +1 (3)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (2)
  Sunt curios cum o sa cantati daca-or obtine romanii declaratii de la Vitalie Proca. Sau daca l-ar da pe mana Scotland Yard'ului. Aberatiile de acum o sa ne para цветочки pe langa povestile pe care le veti scorni atunci.
  • 0 (0)
   Da să obţină cum vor şi ce vor de la Proca. Prin tortură se pot obţine informaţiile dorite, chiar şi de la o persoană ce nu cunoaşte iniţial acea informaţie. Crezi că puţini au făcut puşcărie fără vină?
   • 0 (2)
    Tortura? Ai dovezi? Oricum, sunteti bravo. Proca inca nu a zis nimic dar voi deja il discreditati, ca sa va fie mai usor cand v'o turna pe toti Interpolului. Plange puscaria dupa voi...
    • 0 (0)
     Să plângă puşcăria după noi, că tot voi veţi sta acolo. Are importanţă unde va face puşcărie Proca? Va face puşcărie în România, apoi va fi extradat în RM şi va fi judecat aici. Mulţumit?
 • 0 (0)
  Tirfe tradatoare, sugeti ciocalaul lui Usatii si daca nu va saturati ducetiva si sugeti si lui Putler.Nii scirba sa ma iui la voi foste angajate la MJ pentru ca ati devenit tirfe politice.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA