(video) Filat a delegat trei persoane pentru negocierea unui nou Acord AIE

Preşedintele Partidului Liberal Democrat, premierul Vlad Filat, a dispus crearea unui grup de lucru pentru elaborarea şi negocierea unui nou Acord de redresare şi de funcţionare în continuare a majorităţii parlamentare, transmite UNIMEDIA cu referire la un comunicat de presă al formațiunii.

Liberal-democrații se așteaptă că majoritatea va fi în continuare formată în baza componentelor AIE, în conformitate cu normele constituţionale şi cu cele menţionate de premierul Vlad Filat în declaraţia din 13 februarie.

Din grupul de lucru fac parte: Valeriu Streleţ, vicepreşedintele PLDM; Vadim Pistrinciuc, vicepreşedintele PLDM, şi Oleg Efrim, ministru al Justiţiei. 

UNIMEDIA precizează că ieri, Filat a denunțat Acordul de constituire a Alianței, declarând că PLDM iese de sub incidența acelor prevederi. În replică, liderul PD, Marian Lupu l-a acuzat de destrămarea Alianței, distrugerea majorității parlamentare și declanșarea unei profunde crize politice. Democratul a menționat că în cadrul ședinței de astăzi a Biroului Permanent urmează să fie abordat subiectul creării unei noi majorități parlamentare.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub