ora: 13:26, 13 feb 2013 13306
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Filat a anunțat că PLDM iese din prevederile Acordului AIE


Video se incarcă ...
(video) Filat a anunțat că PLDM iese din prevederile Acordului AIE
PLDM în afara Acordului AIE
Vlad Filat, premier
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Partidul Liberal Democrat iese din Acordul Alianței pentru Integrare Europeană. Potrivit liderului PLDM, începând cu ora 14:00, liberal-democrații nu mai fac parte din Acord. Totodată, PLDM intenționează să rămână fidel programului de guvernare asumat odată cu constituirea coaliției de guvernământ.

Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva clipe de către prim-ministrul Vlad Filat, președinte al PLDM. Sursa a spus că nu mai acceptă ca „structuri oligarhice să se acopere cu tavanul guvernării”.

Filat s-a adresat către partenerii de Alianță și a propus ca Acordul de constituire a Alianței să fie revizuit și să fie excluse prevederile care încalcă norma legală și standardele democratice.

Totodată, liderul PLDM le cere colegilor din AIE să nu declanșeze mecanismul alegerilor anticipate pentru a nu devia Republica Moldova de la parcursul european.

„Acordul AIE trebuie revizuit. A devenit imposibilă realizarea programului de guvernare. PLDM declară ieșirea sa din Acordul AIE începând cu ora 14.00 din această zi. PLDM se consideră atașat în continuare față de programul de guvernare. PLDM solicită începerea negocierilor unui nou Acord de guvernare. PLDM se declară împotriva declanșării alegerilor anticipate, se declară pentru menținerea majorității parlamentare democratice. Orice șantaj din partea colegilor din AIE de a împinge țara spre alegeri anticipate nu va fi tolerat”, a declarat Vlad Filat.

Problema conturată de către Filat a fost concentrarea instituțiilor statului și mass-media în mâna unor „structuri oligarhice”. „Azi suntem martorii unii campanii de sacrificare a intereselor statului, în numele intereselor unei persoane. R. Moldova este sub asediul unei structuri oligarhice. Această stare de lucru nu poate fi continuată. Pune sub semnul întrebării nu doar parcursul european al R. Moldova, dar și existența statului R. Moldova. Eu nu am crezut niciodată că după 3 ani de guvernare voi ajunge la concluzia că pericolul nu vine din afară, dar se află la guvernare”, a subliniat acesta.

„Acum nu are loc o bătălie politică, dar o luptă pentru țară. Fac apel către colegii din toate partidele. Trebuie să acționăm comun pentru a opri acest dezmăț. Colegilor din guvern și Parlament vreau să le spun că am luptat pentru un viitor mai bun, nu pentru a oferi sub control unui singur om toate instituțiile. Port și eu o parte din vină. În timp ce noi guvernam, unii foloseascu guvernarea ca un paravan pentru a-și întări schemele de pe vremea comuniștilor”, a adăugat Filat. 

Vedeți aici comentariu LIVE de la eveniment.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +17 (27)
  Bravo!!! Aieul a decenit a lui Plahotniuc!!! Bravo domnului Filat!
  • +14 (24)
   Bravo Dl Filat cu asa mizerii alde Plohatniuc nu poti face alianta.
   • +13 (23)
    PD cel mai mafiot partid din itoria tarii.
    • +12 (20)
     Filat nu s-a lasat intimidat de santajul lui Plahotniuc, nu va lua parte la jocul lui Plahotniuc de a duce RM la pierzanie.
     • +11 (19)
      Filat n-are nevoie de Plahotniuc pentru a continua cursul european al RM, deoarece acesta din urma e un impediment pentru integrarea europeana.
      Are nevoie oare astăzi AIE de Plahotniuc și de cele 15 mandate ale lui? Nu. De aceea că Plahotniuc și cele 15 mandate ale PD discreditează Alianța și obiectivul ei principal – integrarea europeană.
      • -14 (20)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       La reveder Pldm si acum spurcaciunile acestea sa-i pedepseasca intreqa populatiei,dezastru in politia RM.
       • +12 (20)
        Nu mai putem tolera acest hot si raiderist care ne da de rusine si pune in pericol democratia RM. Afara cu Ploha, afara cu hotii! Plahotniuc e un pericol pentru democratia Moldovei.
        • +12 (18)
         „Evenimentele din 2009 au înlocuit regimul conservator comunist cu o coaliţie proeuropeană, în speranţă că Republica Moldova ar putea deveni „un cap de pod” pentru reforme democratice în spaţiul fostei Uniuni Sovietice. Unele progrese au fost realizate, însă se pare că influentul om de afaceri, cum ar fi Vladimir Plahotniuc, aflat în spatele administraţiei comuniste, a sărit reuşit în barca evenimentelor din 2009, pentru a ajunge la putere prin intermediul democraţiei. Plahotniuc, care a făcut bani în comerţul cu combustibil în perioada când la conducere se afla preşedintele comunist Vladimir Voronin, acum este prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat din Moldova, un membru cheie al Alianţei pentru Integrare Europeană
         • +9 (15)
          Brutalitatea cu care șeful legislativului moldovean își apără colegul de partid stârnește o întrebare – cine este cu adevărat Vlad Plahotniuc? De ce este el atât de important încât Marian Lupu este gata să sacrifice nu numai funcția pe care o deține dar și alianța de guvernare în Republica Moldova? Răspunsul este unul relativ simplu – atât domnul Lupu cât și domnul Plahotniuc au fost personaje foarte înalte în ierarhia superioară a Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, persoane care au avut cunoștințe directe sau indirecte de tainicele modalități de realizare ale unor fabuloase bogății. Ambii sunt legați de invizibile și secrete fire ce datează de pe vremea în care, la începutul mileniului doi al erei noastre, Marian Lupu ocupa o mică, dar importantă funcție, în cadrul Ministerului Economiei.
          • +10 (16)
           Plahotniuc nu a fost niciodata pentru apropierea RM de UE. El este o molima care ne indeparteaza de vectorul european.
           Doar PLDM este capabil sa scoata RM din mocirla in care a ajuns din cauza lui Plahotniuc.
          • +10 (16)
           Sustin ideea PLDM inpreuna cu Mafiia treaba in tara nu se face
          • +8 (14)
           Filat nu va permite ca Republica Moldova sa se transforme in S.R.L. Plahotniuc. Acest fenomen trebuie de oprit, deoarece asa nu poate sa continue. Democratia acestei tari trebuie purficata de Plahotniuc.
          • +6 (12)
           in spatele businessului cu petrol stau firme off shore, in spatele companiilor media stau companii off shore, in cele mai frauduloase miscari de pe piata economica a RM sunt implicate anume firme off shore(ex: atacul reider pe piata financiara de anul trecut), Iurie Bolboceanu(deputat PD)vine cu proiectul de legalizare a firmelor off shore,deci ei de mult incearca sa legalizeze de fapt activitatea firmelor off shore in RM,PLAHOTNIUC tinteste in securitatea RM,el doreste sa transforme Moldova in BELIZZE, stim foarte bine ca anume Plahotniuc eset implicat in atacul din vara 2011 si aflam ca tot ei(PD) sunt cei care doresc sa-si legalizeze aceste firmulite, ATENTIONEZ-Nu exista si nu poate exista stat in Uniunea Europeana cu firme off shore legalizate, pai daca la noi se va intimpla,ce sanse mai are Moldova sa se integreze in UE?
          • +7 (13)
           TIMPUL Mafieii a trecut deja PD e inafara oricarei
           protectii xD maladetz , demult trebuia
          • +6 (12)
           Plahotniuc a pus miina pe mai tot ce era posibil pe timpul comunistilor, ca apoi sa vina la guvernare, prin minciuni,prin manipularea oamenilor, prin daruri oferite prin asociatia sa de bine facere EDELWEISS, facindu-le donatii oamenilor tot pe banii furati de la dinsii, astfel oamenii cazind plasa acestui individ,oferindu-i votul de incredere ca apoi sa ii fure mai departe, insa important ca noi,cetatenii observam acest lucru, si la urmatoarele alegeri nu le vom mai oferi aceasta sansa ipocritilor din PD, desigur, amintesc de atacurile reider din vara anului trecut
          • +5 (9)
           PLDM nu duce razboi cu partenerii sai chiar daca acestia
           procedeaza cam ridicol dar totusi inamicul se inblinzeste si se invata de la eii pe cind PD a stiut doar sa Critice mereu activitatea PLDM-ului ( a aliantei )
           asta si trebui doar asa se procedeaza cu cei ce au nasul
           prea sus
          • +4 (8)
           Cum poti conduce tara cind o mare parte din factorii de decizie se afla in buzunarul lui Plahotniuc.
          • +1 (5)
           nu stiu ce va urma in urma deciziilor luate azi dar chiar sper la un viitor mai bun si Prosper si ah da sa apara pe portalurile de stiri asa o publicatie precum ca Puscariile din RM sunt pline pina la exces , iar cei ce isi merita cazarea acolo sa o faca , mai devreme sau mai tirziu adevarul ese la suprafata
          • +1 (5)
           Amintiți-vă cât de mult s-a vorbit despre investigarea privatizării ilegale a complexului hotelier “Codru” din centrul capitalei. Proprietarul unipersonal al acestui complex este Plahotniuc, care nu a rezistat tentației imediate să-și mute și oficiul încolo.
          • -4 (14)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • -4 (12)
           "Nu fiti lina bre, explica-ti mai bine voua si la cetateni, unde au disparut de la BEM peste un mliard acum cind Bodiu e sef acolo, unde sint investitorii Straini care sint fugariti de Fisc????
           Cum se duc tigari prin borcane cu tirurile?????
           unde este Moldova fara Comunisti si fara Saracie Promisa de Filimon????
           Unde?""?????
           Unde se duce vectorul european acum????
           Ratatilor de asta bre si sintem acum in mizeria ca pocitanii al de voi se lasa manipulati de mizeriile si eberatiile unor Contrabandisti!!!"


           Sunt cetățean activ
          • +5 (7)
           Fără bani proprii și prejudiciind grav Statul (cetățenii lui), Plahotniuc s-a împroprietărit ilicit cu mai multe imobile și afaceri, de care cu atâta satisfacție de sine povestea la propriile canale de televiziune (ca “Prime” sau “TVR1/2 Plus”)
          • +4 (6)
           Schema mediatică a lui Plahotniuc o închide agenția de publicitate “Angels”, agenția de știri “Reporter.md”, câteva ziare proaspăt înregistrate (ca “Evenimentul”) și gata de campanie electorală.
          • +4 (6)
           a doua zi după numirea lui Iurcu director general al MoldTelecom, această întreprindere de stat rupe toate relațiile publicitare cu alții și concentrează toți banii publicitari MoldTelecom la “Angels”. Astfel, când achitați facturile MoldTelecom, amintiți-vă că o parte din această sumă se duce direct în buzunarul lui Plahotniuc.
          • -5 (9)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • 0 (2)
           PLAHOTNIUC ESTE CEL DIN CAUZA CARUIA REPUBLICA MOLDOVA A AVUT MULTE DE SUFERIT!!!
           VREM DEMISIA CRIMINALULUI!
          • +1 (1)
           Este şi cazul Republicii Moldova, care de 20 ani se confruntă cu acest flagel al corupţiei. Doar că, în ultimii 2 ani, corupţia nu a cunoscut o atare ascendenţă, iar motivul principal este venirea în lege (parlament) a celui mai mare coruptibil din istoria statului - Vlad Plahotniuc.
           Nu că ar fi unicul, important este că toate drumurile duc la Plahotniuc. De-i sărăcie în ţară – de vină este Plahotniuc, de se scumpeşte gazul – de vină este Plahotniuc, de sunt atacuri raider – de vină este Plahotniuc, etc., etc. Şi ştiţi, indubitabil, este adevărat. Şi pentru argumentare vom preciza următoarele momente.
           Vom inaugura poziţia noastră cu Victoriabank. În ultimii ani aceasta a devenit cea mai puternică în sistemul bancar din republică, şi-a deschis un şir de noi filiale, şi-a eliminat un şir de acţionari (menţionăm fraţii Ţopa), şi-a trecut câteva instituţii statale în calitate de clienţi, etc.
          • +1 (1)
           Continuăm cu preluarea întreprinderilor cu capital de stat – Franzeluţa şi Tutun CTC, pe care le-a adjudecat demult, urmând Metal-Feros, Moldova-Gaz, Banca de Economii şi Moldtelecomul.
           O altă problemă este cumpărarea unor politicieni, inclusiv deputaţi, pentru a distruge partidele puternice. Vorbim de situaţia PLDM-ului, partidul care a pierdut cei mai buni politicieni ai săi – Nagacevschi (devenit avocatul lui Plahotniuc), Tănase şi Godea. Se vehiculează atragerea altor doi-trei deputaţi lângă Godea (Plahotniuc i-a creat (cumpărat) şi noul partid – PAD).
          • +1 (1)
           De asemenea menţionăm coruperea şefilor instituţiilor juridice, precum Procuratura, Judecătoriile, CCCEC, SIS, etc. Este bine cunoscut faptul că procurorul general Zubco îndeplineşte orbeşte ordinele lui Plahotniuc. Recentele atacuri raider, iniţiate de Plahotniuc, au fost total ignorate de procuratură, care, paradoxal şi stupefiant, au declarat că nu s-a întâmplat absolut nimic. Judecătoriile dau mereu câştig de caz intereselor mafiotului Plahotniuc, iar acesta la rândul său apără cu vehemenţă păstrarea judecătoriilor economice. CCCEC a închis ochii mereu la scenariile frauduloase, cum ar fi primele de sute de mii de lei unor colaboratori de la Tutun CTC şi Moldtelecom. Iar slugărnicia SIS-ului, survine prin coruperea lui Ghimpu, stăpânul acestuia din ultimii doi ani.
          • +1 (1)
           În fine, încheiem cu situaţia deputaţilor democraţi, sau mai degrabă a slugilor corupte ale lui Plahotniuc. Amintim de Lupu, Diacov şi Lazăr, care constrânşi de banii lui Plahotniuc, i-au dăruit partidul şi i-au jurat veşnică supuşenie, susţinându-l în fruntea partidului şi al parlamentului.
           Astfel, putem concluziona că efectul Plahotniuc a distorsionat din temelii viaţa politică, juridică şi socială a Republicii Moldova.
           P.S. Iată de ce Plahotniuc trebuie urgent de băgat la dubă...
         • +5 (11)
          -
          -
          -
          -
          -
          Plahotniuc Mafiotul Nr.1 in tara .
          Jos Mafia.
          Jos Plohatniuc.
          -
          -
          -
          -
          -
          • +6 (10)
           Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
          • -1 (9)
           Data e cam ciudata:2013; 13 februarie ora 13:00, oare special a ales-o pentru distrugerea RM????
           Ai vindut visul cetatenilor satanistule!!!!!!


           Sunt cetățean activ
          • -6 (8)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • +4 (6)
           În ultima perioada, prim-vicepreședintele parlamentului și al PDM, Vladimir Plahotniuc, merge activ în voiaje internaționale. De regulă, el vorbește oficial, în numele statului, despre integrarea europeană a Republicii Moldova.
           Toate bune și frumoase, dar adesea aceste vizite nu poartă caracter oficial și sunt organizate de staff-ul personal al d-lui Plahotniuc. Spre exemplu, recenta vizită în Italia a prim-vicepreședintelui parlamentului a vizat un eventual parteneriat între Confederaţia Industriei italiene şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova, al cărei preşedinte este Plahotniuc, iar din delegaţie au făcut parte doar reprezentanți ai PDM (Igor Corman şi Andrian Candu).
          • +4 (6)
           Este evident că prin aceste vizite (și nu doar prin ele), politicianul și omul de afaceri dorește să-și lustruiască imaginea publică controversată pe care o are în societatea moldovenească. Imensul trust media și funcția administrativă deținută de el au drept scop să contribuie la aceasta. În ultima instanță, este dreptul d-lui Plahotniuc să-și formeze o imagine publică pe care și-o dorește.
           Despre Vladimir Plahotniuc se vorbește foarte mult și foarte diferit, inclusiv urât. Până la urmă, instanțele abilitate trebuie să se pronunțe asupra acuzațiilor incriminate acestei persoane. Atât timp cât nu este acuzat oficial, reieșind din prezumția nevinovăției el nu este culpabil. Dar altele sunt datele problemei când controversatul politician și om de afaceri Vladimir Plahotniuc (Ulinici) încearcă să-și spele imaginea publică din contul statului Republica Moldova.
          • +4 (6)
           Vorbind în numele Moldovei în vizitele sale semioficiale-semipersonale, Plahotniuc automat reflectă o parte din imaginea sa, cu numeroase pete, asupra statului Republicii Moldova. Asta deoarece, atunci când un politician vorbește în numele Republicii Moldova, simbolic, la nivel de imagine, reprezintă statul Republicii Moldova.
           Exemplul dlui Plahotniuc trebuie să fie valabil pentru orice politician din Republica Moldova. Indiferent de funcția pe care o deține, nici un politican moldovean nu are vreun drept, moral sau juridic, să-și atribuie rolul de a reprezenta Republica Moldova în timpul vizitelor private în afara hotarelor țării. Mai ales că imaginea multora dintre ei, cum este în cazul lui Vladimir Plahotniuc, nu este lipsită de cusur. Ar fi bine ca această lecție să fie însușită de către politicienii noștri. În caz contrar, are de suferit imaginea Republicii Moldova.
          • +1 (1)
           Poporul cere condamnarea la inchisoare pe Plahotniuc! Iar averea sa-i fie sustrasa si banii sa fie investiti in dezvoltarea statului!
           Si toate slugile sale sa raspunda in fata legii.
         • -5 (9)
          Comentariul a fost șters de redacție.
          • -5 (9)
           Comentariul a fost șters de redacție.
        • +5 (11)
         Premierul a rabdat cit a rabdat aceste mizerii..insa pina aici a fost! La gunoi mafia lui Plahotniuc si Lupu!
         • +4 (10)
          Aie trebuie sa fie un sistem de Guvernare nu un Bordel
          insa cu Plohotniuc in Parlament totul sa transformat intrun
          Bordel mai intii PL apoi PSD si ce voia sa arate
          Plohotniuc prin asta ??? ca isi face propriia alianta
          infara PLDM , bine ca a Esit PLDM-ul atita timp cit banul
          lui Plohotniuc nu a facut inposibilul
         • +1 (1)
          :)) a rabdat a rabdat si la ou sa scarpinat :)))
        • +1 (7)
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
         Plahotniuc Mafiotul Nr.1
       • -5 (9)
        Comentariul a fost șters de redacție.
      • +1 (1)
       ŞI DE UNDE ARE SĂ IA MANDATE,POATE DONDON ORI VORONA O SĂ LE DEA? ĂŞTIA AU SĂ NE VÎNDĂ RUŞILOR DE FAPT FILAT A ŞI FĂCUT-O DEJA
    • +6 (14)
     Scopul intregului clan Plohotnciu este de a se imbogati ilegal cat mai rapid si de a-si mentine puterea in stat.................................................
     Bucura faptul ca nu se afla la guvernare................
     Daca era situatia inversa era sa ne prabusim cu totul...
     Acest clan este cel mai crud si mai dur.................
     Ei au toate keile in miina si nimeni nui poate orpi---
     Doar noi cetatenii putem opri toate aceste fara de legi
     Nu mai votati PD-ul ...poate si acolo sunt oameni capabili sa-si faca meseria dar asta nu schimba nimic...atit timp cat este la conducere Vlad Plohotnciu -tara este in pericol si voi cetatenii Republicii Moldova nu observati cum peste noapte va treziti cu un atac raider asupra actiunilor voastre
     • -1 (5)
      Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
      • -4 (8)
       Comentariul a fost șters de redacție.
       • -5 (9)
        Comentariul a fost șters de redacție.
     • -5 (9)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      ,,PLDM se consideră atașat în continuare față de programul de guvernare."!!!aceasta fraza spune,apropo attos,cultural,marsik,nicolae albu,laurentziu,ion barbos..si restul de pe aici pregativa CV-ul(daca stiti ce e asta,si mentionati exact activitatea pe care o prestati acum pentru phileat)caci nu cred ca o sa aveti ,,concediale"...sau voi ca si seful fuga sub plapuma calduta comunista In ceea ce priveste briefingul nimic concret doar aberatii,si tentativa de a se spala pe miini de cele facute anterior,caci chiar si cu demisia lui ploha partidul pulidimistilor ei vor da vina in continuare pe el si pe altii pentru a devia de la adevar,si a promova falsul pulidimist, Daca este atit de ,,atasat de guvernare" de ce nu face miscari concrete pentru a demonstra ca merita postul de care se tine,era o decizie corecta sa-si dea demisia demostrind intradevara ca are tendinta de a schimba ceva dar asa cum face el acum istoria a mai avut din astia...caci cu aceasta miscare nu mai semneaza ACORDDEASO
      • -5 (9)
       Comentariul a fost șters de redacție.
       • -5 (9)
        Comentariul a fost șters de redacție.
    • +10 (16)
     Filat a facut o alegere corecta cred eu, nu se mai putea lucra asa in continuare PL si PD incearca prin orice cai sa puie piedici lui PLDM mediatizind in presa diferite situatii neexistente, numai prin birfe si minciuni doresc sa-l anihileze, dar Filat e un politicean foarte bun care a analizat prin diferite puncte de vedere si a facut o alegere corecta......
     • +7 (13)
      aproape.
      Cualitia PLOHA(lupu) + Ghimpu ,, doreste sa distruga AIE, ei vad pe PLDM ca un concurent , la care nu ii pot face fata.
      Ei stiu foarte bine ca PLDM este un partid onest , o echipa unita , o echipa cu oameni responasabili, cinstiti, care muncesc zi de zi pentru binele acestei societati .
      Ploha vede bine asta si se teme caci cetatenii au incredere in VLAD FILAT SI IN PLDM.. si acum incearca prin diferite metode murdare si mirshave sa-i atace ca sa-i distruga si sa ramie el stapin pe tot , ia cumparat pe toti si singurl concurent pe care nu-l poate cumpara este Filat si PLDM si deja incearca prin cele mai murdare metode sa le strice imaginea.
      • +5 (13)
       PLDM este singurul partid care se gindeste la popor, la bunastarea cetatenilor.
       Cit despre PD pot sa zic ca fac un joc murdar, un joc care ii apara interesele lui PLOhatniuc, vedem pe zi ce trece ca acest partid nu ne duce la bine si ca este format din tradatori si criminali, Plohatniuc fiind cautat de catre interpol prin Italia, LOndra, Cipru.
       Zubco implicat in acest caz tragic pentru intreaga societate.
       Focsa minustrul culturii prins beat la volan si implicat in scandal secsual cu secretara sa.
       Primarul din Bahmut membru PD implicat intr-o organizatie criminal si multi multi altii care au fost introdusi de catre Plohatniuc in sistema si nu sunt cunoscuti de catre cetateni dar detin functii inalte si activeaza in folosul lui Plohatniuc si al clanului sau.
       Imi este frica sa ma gindesc ce ar fi daca ar fi numai acest partid la guvernare.
       Cit despre Ghimpu , ce poti sa mai zici daca sa vindut lui Plohatniuc ca un tradator de patrie.
       • -6 (10)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
        • -4 (10)
         Nu fiti lina bre, explica-ti mai bine voua si la cetateni, unde au disparut de la BEM peste un mliard acum cind Bodiu e sef acolo, unde sint investitorii Straini care sint fugariti de Fisc????
         Cum se duc tigari prin borcane cu tirurile?????
         unde este Moldova fara Comunisti si fara Saracie Promisa de Filimon????
         Unde?"?????
         Unde se duce vectorul european acum????
         Ratatilor de asta bre si sintem acum in mizeria ca pocitanii al de voi se lasa manipulati de mizeriile si eberatiile unor Contrabandisti!!!

         Sunt cetățean activ
         • -5 (9)
          Comentariul a fost șters de redacție.
   • +5 (13)
    Deacord cu aceasta hotarire! Domnul Filat nu vrea sa aiba in alianta 2 partide pline de criminali!!! Bravo PLDM! SI. fara AIE este un partid foarte puternic!
    • +3 (13)
     lahotniuc e un Jucil pe fata !!! Aici el nu are nici o replica. Exista sute de oameni care au fost chidaniti de el in timpul guvernarii comuniste. El nu e un afacerist de succes, el o chidala de succes, creatura a anilor 90. Iar prin Lupu a venit la putere si sta ca michidita in Parlament. La aceste alegeri a umblat cu sacul de bani sa cumpare saracii si betivanii. Asta e strategia lui, me scheme frauduloase si pe sema nevoiasilor sa-si mentina averea acumulata pe timpul comilor. Pacat ca oamenii papa galusca PD si a lui Lupu.
   • +4 (12)
    Bravo dle Filat! Era si timpul! Poporul demult a dorit asta! Trebuie sa scapam de mafiotizare!
   • +3 (5)

    Plahotniuc Mafiotul Nr.1
    Plahotniuc Mafiotul Nr.1
    Plahotniuc Mafiotul Nr.1
    Plahotniuc Mafiotul Nr.1
    Plahotniuc Mafiotul Nr.1
    Plahotniuc Mafiotul Nr.1
    Plahotniuc Mafiotul Nr.1
   • +1 (1)
    IEŞI DIN ALIANŢĂ ŞI DUTE.... CU TOT CU KOMUIŞTII TĂI.AM ŞTIUT CĂ AŞA VA FI PENTRU CĂ ÎN HÎNCEŞTI PORUMBUL E LA 4,5 LEI ÎNSEAMNĂ CĂ LUMEA NU PREA LUCREAZĂ PĂMÎNTURILE CHIAR ŞI TU SINGUR IUBEŞTI SĂ FACI DOAR COLB.NE-AI ADUS LA SAPA DE LEMN ŞI LA FOAMETE CUM GUVERNEZI.NOI PRICEPEM CĂ PROBLEMA E GUVERNAREA PROASTĂ CĂ TOT TIMPUL TE TOT VAICĂRI DE ACEIA DAI VINA PE ALŢII.ŞTEFAN CEL MARE CU MIJLOACE MICI FĂCEA LUCRURI MARI ÎNSĂ TU IEŞTI DEPARTE DE EL, BA POTE MAI APROAPE DE GRIGORE KOTOVSCHI CARE ŞTIM CE ISPRAVE FĂCEA
  • +6 (16)
   Filat incearca prin orice cai sa solutioneze acestea abuzuri de putere care vin din partea colegilor din alianta. Evident aceasta se rasfringe asupra imaginei primului ministru, punindu-l in niste situatii extrem de murdare si rele din partea aliantei. Este o mare rusine ce fac acum PL si PD in cadrul aliantei. Filat este BRAVO din tot ceea ce face.......
  • -4 (12)
   Comentez foarte rar pe unimedia, dar ce face Filat nu e bine deloc.
   Daca nu-i place Alianta, care l-a pus in aceasta functie, sa-si dea demisia. Cind Plahotniuc si PD l-au votat prim-ministru era OK, erau buni. Acum insa e mai bun Voronin?
   Fatarnicie si prostie, dle Filat. Rusine ce faceti!
 • -3 (19)
  Filat=Rosca
  • -1 (13)
   Plahotniuc este CANCERUL acestei natiuni! Trebuie indepartat pentru a avea o guvernare si o tara sanatoasa!
   • +2 (2)
    Care oare o fi cancerul "mai mic" - Plaho sau PCRM ? :)
 • +3 (5)
  "REGELE A MURIT - TRAIASCA REGELE!"
 • -3 (9)
  Bravo vad acum un om cu verterba inca si pe comunisti la gunoi si atunci vom incepe sa ne apropiem de UE
 • -1 (7)
  ERA SI TIMPUL!!!
 • -2 (16)
  Harbuzul sa copt .
  Filat si Voronin fac alianta .
  Dar cum ramane cu sloganele PLMDM: Moldova fara comunisti, Moldova fara Voronin .
  Se vede ca Filat una spune, alta gandeste si face cu totul alta.
  Astor oameni li se spune ca sunt ipocriti !
  • -2 (4)
   Cand filat a spus ca face alianta cu comunistii?
   • +2 (2)
    Da ce trebuie sa spuna? Rosca 2 in format 3D se preconizeaza foarte curind =))
 • -4 (18)
  Да здравствует "Рошка 2" !!!
  • +1 (7)
   Новое соглашение Альянса-3 :
   1 .Прекращение уголовных дел на министров .
   2 .Возвращение Зубко и Лупу на свои должности .
   3 .Банкротство и приватизация БЕМ .
   4 .Выделение госсредств для строительства под Прутом табачных тунелей .
   5 .Подарить Гимпу еще одну заправку .
   • +1 (7)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +1 (5)
     Ты что ,против того чтобы Гимпу подарили заправку ?
 • +3 (9)
  Poate sa isi ea toata banda de contrabandisti PLDM-isti si PCRM-isti si sa se dea la o parte daca sunt cetateni adevarati daca vor doar binele pentru tara! Mii rusine de toate minicunile pe care le-a spus Filat!
  • 0 (6)
   Mie scirba ca avem asa politicieni ca Plahotniuc si Lupu! Acesti oameni distrug tot ce este o mai ramas bun in tara asta! Am incredere in Filat si sper ca ii va reusi sa elimine putregaiul acesta!
 • -2 (4)
  Бунэ зиуа. Кум май трэиць оамень? )))
  • +1 (1)
   бунэ, da stii, cam uiova, nu traim...ci supravietuim, dai din coate ca sa nu te ineci.
 • +1 (7)
  bravo. acum drumul catre EUROASIA , a fost curatat.In curand o sa avem un LUcasenco al nostru .E greu sa guvernez , dupa legile democratiei .Poate la viitoarele alegeri PLDM va avea 70 % din voturi si atunci n-o sa aiba nevoie de aliati , sau se va alia cu comii , sau va avea soarta lui Rosca.Nu se stie ce va fi , un lucru este clar in felul asta acordul de asociere cu UE nu are sanse , in schimb Euroasia ne asteapta cu bratele deschise .Cam asa arata o societate lipsita de cultura democratiei , cu oameni saraci si cu oameni superbogati .Culegem ce am semanat.
 • +1 (7)
  Noi nu acceptam santajul, dar daca nu faceti cum vrem noi puteti sa o f.. din gara. Cu asa politicieni vom sta astepta UE mult si bine. bravo dnul Filat. Postacii, repede cu minusuri.
 • +1 (7)
  Filat trebuie sustinut.Este singurul de care isi mai poate lega sperantele Rep.Moldova.Sper sa nu ma insel.
  • 0 (0)
   Mde, speranta - luxul copilariei ... In RO mai recent circula un banc :
   Intrebare - Ce sunt alea "alegeri democratice in Romania" ?
   Raspuns Radio Erevan - Procesul prin care este determinat partidul care va guverna in continuare Romania impreuna cu UDMR.
   So ... %s/UDMR/PCRM/g
 • -4 (10)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (4)
  BRAVO FILAT !!!!

  Sunt cetățean activ
 • 0 (4)
  Bravo Filat ! Trebuie sa ne luptam la toate nivelurile !
  De exemplu am tot dreptul sa declar la judecata ca nu ma supun deciziei unui judecator criminal care incalca constitutia R.M s.a.
  Am tot dreptul sa ripostez cu forta celui care vine sa execute decizia ilegala s.a, in caz ca aceasta decizie atenteaza la viata si sanatatea mea, drepturi garantate de constitutie.Intr-un cuvint la toti care sunt criminali trebuie de rispostat. Nu conteaza e judecator, procuror, primar, medic, profesor s.a. Eu zic sa luptam, sa luptam la toate nivelurile pentru a pastra R.M ca Stat si a trage la raspundere penala pe cei care scot oamenii din case, ii fc pe batrini sa se sinucida, pe copii sa duca foame s.a.
 • 0 (4)
  succes binele trebuie sa invinga trebuie sa credem in visul moldovean:))
 • 0 (4)
  Bravo D. Filat! Bravo PLDM!!!! Tara e alaturi de dumneavoastra!!!
  Sa facem oridine la noi acasa si sa curatim tara de banditi!!

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Filat e sluga lui Putin, toti stiu, nu este nevoie de explicatii, plus ca in ultimul timp jurnal-ul s-a transformat in NIT in varianta pezdelemista, doua cuvinte- Plahotniuc, inca doua - iarashi Plahotniuc. De acord plahotniuc a furat si fura, dar Filat ce e mai de treaba? e acelasi hot ordinar, care si-a ascuns milianele de euro in Elvetia la sotie-sa cu care chipurile a divortat
  si rupa bani din tot, prin FISC, prin Vama, prin furile cu tigari (pe care vama nu le vede). Fura de rupe, dar la TV si pe unimedia e de aur... nu vedeti ce pun minusuri unimedistii (cu o sumedenie de conturi speciale pt minusuit)la fiecare cuvant care il atinge pe tarul lor? dar cand striga vreun bou cu ochii legati ca e bravo - imediat +20
  Si da, este Rosca 2, ffindca PLDM a fost proiectul lui Putin inca din 2007, putin nu dormea, a stiut ca ii vine sfarsitul PCRM-ului si s-a apucat de promovat mutra curveasca a lui Filat, cu facultate la Iasi, perfect pt prefacatoria despre limba, neam, s.a.
 • +3 (3)
  DE MAI MULTI ANI LUCREZ IN EUROPA SI MA GNDEAM SA MA INTORC IN TARA ,SA-MI DESCHID O AFACERE,DAR DUPA ZIUA DE ASTAZI ,CRED CA MA VOI RETINE PENTRU ,CA IN ACEST STAT NU SE STIE CE VA FI MIINE,PENTRU CA DACA SE INTORC COMUNISTII LA PUTERE MOLDOVA ISI VA SCHIMBA VECTORUL DE DEZVOLTARE,PENTRU CA IN ACEST STAT LOCUESTE UN POPOR FARA DEMNITATE ,UN POPOR CARE SE VINDE SI SE CUMPARA,CUI SA-I MAI CREZI ????IMI PARE RAU,DAR DE VINA SUNTEM NOI INSASI, ASA NE ALEGEM CONDUCATORII,DE FAPT NICI NU AI DIN CINE ALEGE,TOTI CARE VIN LA PUTERE SE GINDESC CUM SA-SI UMPLE BUZUNARILE,ASA SUNTEM NOI.
 • +3 (3)
  de acord, sunt de vina cei care au crezut ca Filat va fi un anticomunist, dar s-a dovedit a fi cel mai adevarat comunist
  FILAT = ROSCA 2

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA