ora: 12:57, 20 mar 2014 4916 8 Autor: Cristina Buzovschi

(video) Fericirea lui Voronin: Am devenit străbunel


Video se incarcă ...
(video) Fericirea lui Voronin: Am devenit străbunel
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, a devenit străbunel. Bucuria este dublă deoarece strănepotul va purta același prenume, Vladimir. Cu această noutăți pozitive liderul PCRM s-a împărtășit cu reprezentanții presei în contextul Zilei Mondiale a Fericirii, relatează UNIMEDIA

Întrebat de jurnaliști ce îl face fericit, Voronin a spus că doar familia sa îi oferă motive întemeiate. Acesta a menționat că nepoții și strănepoții îi oferă cele mai multe momente de fericire.

 

Comentarii (8)
 • +2 (4)
  Mai bine zdohneai decit deveneai strapulel.........................
 • +1 (1)
  Ca si orice om si ,el ,Voronin poate avea si pacate ,insa bucuria lui este,ca a devenit strabunic si fiecare dintre noi ne dorim sa ajungem la acesta virsta..Intrebarea este" Doriti ca si nepotii D-stra sa ajunga raspunzatorii faptelor strabunelului sau a bunelului"..?
 • +1 (1)
  Domnule Voronin, te felicit sincer pentru noua postură de străbunel. Și conincidență, fiului meu i-am dat același prenume ca și străbunelului său.
  ... Dar ai și azi un minus de la mine pentru cât de "tormoz perestroiki" ești. Să fii sănătos și să-ți vezi și stră-strănepoțeii într-o Moldovă europeană!
 • +1 (1)
  Sper pentru stranepot ca o sa vina sa iti scuipe pe mormant, tot asa cum ai scuipat tu pe mormantul stramosilor tai. Ar insemna ca dintr-un Iuda ticalos si debil, a iesit totusi peste generatii, un om normal, cum erau strastrabuneii lui :
  http://www.realitatea.net/bunicul-lui-vladimir-voronin-luptator-anticomunist-care-s-a-refugiat-in-romania-din-calea-bolsevicilor_489826.html
 • 0 (0)
  ma uit la comentariile de mai sus si imi aduc aminte cum un prieten spunea ca la noi liberalul il cunosti dupa rautatea lui)))
  • 0 (0)
   Da, bai. Nu e liberal mai mare ca Voronin care a omorit cel putin trei tineri ca sa se pastreze in functie si i-a nenorocit in bataie pe atatia altii. Sau ca Zina-Carabina lui care voia sa ne impuste pe toti, mai ceva ca Ianukovici. De comunisti in genere sa nici nu mai amintim, ca au mai multe victime decat hitleristii numai in Uniunea Sovietica. Crezi ca ii spala de crimele astea faptul ca au devenit bunei? As fi preferat sa devina bunei in locul lor toti oamenii adevarati pe care i-au bagat in pamant tradatorii astia.
 • 0 (0)
  Sarmanul copil are inca de purtat numele acestui criminal - imaginati-va ca va numiti Vladimir Voronin!?!
 • 0 (0)
  Nepotii si stranepotii lui cioronin voronin cind or sa afle adevarul despre cum a aguns soldatul necunoscut in basarabia si a lasat saminta de mongoloid o sa le fie rusine cu domnul valodea ori cu tovarasul bliadimir cirbanovici neculaevici fascist sovetic fals comunist...

  Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA