(video) Femeia găsită moartă în Nistru a fost ucisă. Presupusul asasin a fost judecat anterior pentru omor în Rusia

Femeia care a fost găsită săptămâna trecută moartă în râul Nistru, a fost ucisă. Potrivit expertizei medico-legale s-a dovedit că femeia a fost omorâtă apoi aruncată în apă.

(video) Femeia găsită moartă în Nistru a fost ucisă. Presupusul asasin a fost judecat anterior pentru omor în Rusia

Poliția a identificat victima care s-a dovedit a fi locuitoare a capitalei, în vârstă de 41 ani.

Procurorii şi poliţiştii au identificat un evenutal suspect în acest caz - un individ de 42 de ani, originar din raionul Criuleni, anterior judecat în Federeaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor.

Pub

Fiind audiat de procurori, bănuitul şi-a recunoscut faptele criminale, declarând cu lux de amănunte circumstanţele săvârşirii crimei. Potrivit informaţiilor acumulate, victima ar fi făcut cunoştinţă cu bănuitul în aceeaşi zi într-o cafenea din capitală, unde ar fi servit împreună băuturi alcoolice.

Ulterior, aceştia ar fi comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia or. Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile. Între ei s-ar fi iscat un conflict, femeia fiind deposedată de lanţul de la gât, telefonul mobil, cerceii şi inelul din aur, agresată fizic şi sugrumată, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, corpul neînsufleţit al victimei a fost aruncat în râu.

De notat că, în timpul reţinerii individul intenţiona să părăsească teritoriul ţării cu deplasarea în Federaţia Rusă, fiind încătuşat şi escortat în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău pentru 72 de ore, asupra sa au fost depistate şi ridicate articolele din aur ale victimei.

Bănuitul este cercetat penal pentru omor intenţionat, pentru care legislaţia prevede până la 20 de ani închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub