(video) „Falstaff” în premieră la Teatrul Național „Eugene Ionesco”. Imagini de la repetițiile celei mai noi piese de teatru

Premieră la Teatrul Național Eugene Ionesco din Chișinău.  Pentru prima dată pe scena teatrului se va juca piesa „Falsaff”, în regia lui Ion Sapdaru.

Falstaff este eroul principal al piesei cu același nume și unul dintre cele mai populare personaje născute din pana maiastră a lui Shakespeare.

(video) „Falstaff” în premieră la Teatrul Național „Eugene Ionesco”. Imagini de la repetițiile celei mai noi piese de teatru
(Foto: UNIMEDIA)

Ion SAPDARU, regizor: E un comperaj din trei piese ale lui William Shakespeare. E o comedie într-un stil popular, cu umor de calitate, sperăm noi.

Pub

Repetițiile pentru spectacol durează de mai bine de două luni, timp în care actorii de la Ionesco au intrat in pielea personajelor shakespeariene:

Liuba ROMAN, actriță: Personajul meu împreună cu prietena sa încearcă să-l demascheze pe Falstaff și să-l învețe minte pe soțul ei.
Dan MELNIC, actor: Joc rolul unui judecător, sunt unul ditre personajele „curate”. Nu pot să spun mai multe pentru că nici persoanjul meu nu apare de multe ori așa că vă invit la spectacol pentru a-l vedea în întregime.

Piesa vine și cu un mesaj puternic:

Ion SAPDARU, regizor: „Trăiește-ți viața atât cât poți, trăiește-o frumos și bucură-te de viață.

Premiera spectacolului Falstaff va avea loc pe 28, 29 și 30 aprilie, cu începere la ora 18:30 la Teatrul Național Eugene Ionesco.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub