ora: 13:49, 09 apr 2014 3353
Autor: Ana Sîrbu

(video) Exemplu la o grădiniță din Găgăuzia: Copiii cântă în limba română!


(video) Exemplu la o grădiniță din Găgăuzia: Copiii cântă în limba română!
Grădiniță din Comrat
Foto: captura imagini fb

Copiii din grădinițile din UTA Găgăuză cântă în limba română. Drept exemplu pot fi câteva secvențe video plasate pe rețelele de socializare de către liderul PSRM, Igor Dodon. Potrivit policianului, secvențele video au fost filmate în grădinița nr. 9 din orașul Comrat.

„În Comrat la Grădinița nr. 9, copiii vobesc și cântă în limba de stat - în limba moldovenească!!! Bravo!!! Cei care spun că găgăuzii sunt separatiști - veniți aici sa discutați cu oamenii, să vorbiți cu copiii. Republica Moldova are viitor doar împreuna cu Găgăuzia și Transnistria într-un stat federal!!!”, a scris acesta pe Facebook.

Urmăriți mai jos imaginile video de la eveniment:

 

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +8 (8)
  Bidoane... Da interpreta din romania care interpreteaza piesa dupa care canta copii... in ce limba canta?
  Debil...
  Da copii bravo... Rusofoniii incep sa inteleaga ca daca nu stii limba acestei tari ai mai putine sanse sa te dezvolti...
  La gradinita unde umbla copilul meu, vrio 30% sunt copii rusi.. Parintii ii aduc sa invete romana de mici... Pacat doar ca educatoarele au un spirit de sclav atat de pronuntat incat vorbesc cu ei in rusa ...
  Chiar parintii rusi se revolta...ca ei iau adus sa invete romana iar educatoarle nu le creaza conditii... Cand o sacapam de capul de oaie... vom avea un viitor...
  • +5 (5)
   De mentalitatea de rob e greu de scapat. Moldovenii-romani nu vor sa fie liberi - a fi liber inseamna sa iai decizii si sa raspunzi pt ele. Iar frica de Responsabilitate e mare. Asa ne-au invatat de secole - "capul plecat..."
 • +4 (4)
  Sunt de acord cu tine 1000000%
 • +5 (5)
  Da Bidon-gondon sa se duca in satul sau sa-si faca federatie. Este un tradator al R.Moldova care trebue judecat!!!
 • +6 (6)
  Făţărnicia, alias Ipocrizia, e arma preferata (si destul de eficienta) a Dodonilor, Voroninilor, Formuzalilor si altor "prieteni" ai neamului nostru.
 • +4 (6)
  Eu iar ceva nu inteleg. De ce cind aproape sa iti vina sa zici "Bravo Dodon!", iarasi face cite un kkt? Ce i-ar fi fost sa se opreasca la "Republica Moldova are viitor doar impreuna cu Gagauzia si Transnistria !!!" si sa castige respectul oamenilor?! La urma urmei putea sa revina la "solutia" lui s sa ramana un mister cum Transnistria si Gagauzia care de fapt au fst si sint parti componente ale Moldovei, vor ramane si in continuare parti ale Moldovei.
  Si cu limba "moldoveneasca" iarasi o da in bara. Iarasi incurca etnia cu nationalitatea, cu cetatenia si cu denumirea stiintifica a limbii. Cum poate toata lumea trai fericita vorbind limba care nu neaparat se numeste la fel ca tara, numai in Moldova asta e problema prioritara?!
 • +4 (4)
  GONDON, TARE MA-I ESTI MIRSHAV, - FACI PR PE COPII DIN GRADINITE. DURDON,- ESTI ASA DE GALNIC, C'A ME-AR FI GREATA SA-TI FUT UNA'N IBALNIC.
 • +3 (3)
  agentul dodon incepe sa imprastie deja ultima idee a Moscovei de federalizare a RM si Ucrainei. E platit bine el, nu-si raceste gura singur pe aici pe degeaba.
  Toti cetatenii RM trebuie sa stie limba romana, altfel raman blocati in timp. Societatea evolueaza de la an la an. Dupa semnarea Acordului de Asociere societatea moldoveneasca o sa cunoasca o modernizare iar gagauzii si rusii risca sa ramana izolati social din cauza lipsei de comunicare si de intergrare in noile realitati.
  Nu o sa ai sanse niciodata egale in societate fara sa stii limba oficiala oricat ar incerca statul sa-ti faca scoala, universitate in limba materna.
 • +2 (2)
  Da de cand putoiul asta de dodon cunoaste ca acesti copii canta in ROMANA?
  Cunoaste si el alte limbi in afara de Moldoveneaska?
  Si parca pana aseara era pentru o moldovasuverana, acum ce a modernizato in federala....?
  Se perfectioneaza!
 • +2 (2)
  CICA BIDON A ACCENTUAT!!!!!!!!!!!!! CA Republica Moldova are viitor doar impreuna cu Gagauzia si Transnistria intr-un stat federal, reesind ca sransnistria si gogouzia au statut de republica iar Moldova statut de autonomie in cazul gogouzia, bidon g..ndon rapan si grohait rusesc te asteapta spinzuratoarea impreuna cu toata coloana a 5, ar fi bine prin lege tti sa vorbeasca limba romana, sa nu te primeasca la serviciu de nu cunosti romana,PORCILOR VA ASTEAPTA SIBERIA ''MATUSHKA VOASTRA DE RASHA -PARASA''
 • +2 (2)
  Sa fie copiasii sanatosi inpreuna cu parintii ...
 • +2 (2)
  dodon nare ce se bucura nu este meritul lui este meritul educatoarelor si a parintilor ei trbu sa fie premiati . dodon sasi bage in cur populizmu
 • 0 (0)
  Dodon de la anul va devenii un nimeni in drum,dupa semnarea acordului cu UE si alegerile parlamentare!!Rusi se vor resemna si nu vor mai baga banii in curul lui!!Sint ultimele latraturi,disperate,omul stie cel asteapta!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA