ora: 20:15, 20 apr 2017 18012

(video) Dumitru Ciubașenco a cerut scuze public pentru că îndemna alegătorii sa-l voteze pe Igor Dodon la prezidențiale


(video) Dumitru Ciubașenco a cerut scuze public pentru că îndemna alegătorii sa-l voteze pe Igor Dodon la prezidențiale
Foto: UNIMEDIA

Fostul candidat la funcția de președinte, vice-președintele Partidului Nostru Dumitru Ciubașenco, și-a cerut scuze public pentru faptul că îndemna alegătorii să-l voteze pe liderul Partidului Socialist Igor Dodon la alegerile prezidențiale. 

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul TVC21.

Ciubașenco și-a explicat acțiunile prin faptul că ințiind trecerea la un nou sistem electoral mixt, președintele Igor Dodon a împărțit forțele de opoziție, precum și a indicat în mod clar că intenționează să dezvolte un tandem cu oligarhul Plahotniuc.

„Am ales atunci candidatura lui Igor Dodon ca fiind răul cel mai mic. Noi credeam că el primește șansa pentru a sistemul capturat de Plahotniuc. Am văzut în această alegere speranța, dar din păcate această speranță nu a fost realizată”, a declarat Dumitru Ciubașenco.

Fostul candidat la funcția de președinte a menționat că „în viitor, tandemul Plahotniuc-Dodon se va consolida”.

„Ei vor continua să împartă puterea, jucând spectacole și vor ajunge la un consens și îi vor îndepărta pe ceilalți. Sistemul electoral va fi cel pe care îl vor stabili ei, ajungând la un consens”, a conchis Ciubașenco.

La alegerile din luna noiembrie a anului curent, în urma discuțiilor dintre Igor Dodon și Renato Usatîi, reprezentanții Partidului Nostru îndemnau alegătorii să-l voteze pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:



Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  1. Nici Dodon nu e lipsit de păcate. Usatîi e pre orgolios - în primul tur se termina cu alegeri (în haos fără alegere, dar de început cu ceva), am pierdut vreme şi s-au împroşcat fără rost, la propunerea Dodon a discuta - n-a fost să fie? Cu cadre slab,şi acelea divizate? Orgolioşii l-au şi inpus pe Preşedinte, socot, a negocia cu PD.Sper totuş, la organizarea societăţii- obligaţiunea primordială a tuturor ramurilor statale, indeferent de sistem.
  2. De învăţat "Istoria" -fără politizare,de terminat cu divizarea societăţii - obligaţiunea Preşedintelui, fără orgaliu - fără examen, cu dicuţii

  Sunt cetățean activ
  • 0 (0)
   Bă, Păvălașe, hai dute și mai fă o lecție de gramatică. Se vede că ai umblat prin coridoare și nu stăteai în clasă la lecții...
 • 0 (0)
  Mă, tov. Ciubașenco, ce să faci, dacă nu ai privit înainte.
  Este o zicală românească foarte înțeleaptă pentru cazul tău: ”Fii atent omule, poți nimeri cu mânile în kakat și departe de apă !”

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA