(video) Dumitru Ciubașenco a cerut scuze public pentru că îndemna alegătorii sa-l voteze pe Igor Dodon la prezidențiale

Fostul candidat la funcția de președinte, vice-președintele Partidului Nostru Dumitru Ciubașenco, și-a cerut scuze public pentru faptul că îndemna alegătorii să-l voteze pe liderul Partidului Socialist Igor Dodon la alegerile prezidențiale. 

(video) Dumitru Ciubașenco a cerut scuze public pentru că îndemna alegătorii sa-l voteze pe Igor Dodon la prezidențiale
(Foto: UNIMEDIA)

Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni la postul TVC21.

Ciubașenco și-a explicat acțiunile prin faptul că ințiind trecerea la un nou sistem electoral mixt, președintele Igor Dodon a împărțit forțele de opoziție, precum și a indicat în mod clar că intenționează să dezvolte un tandem cu oligarhul Plahotniuc.

Pub

„Am ales atunci candidatura lui Igor Dodon ca fiind răul cel mai mic. Noi credeam că el primește șansa pentru a sistemul capturat de Plahotniuc. Am văzut în această alegere speranța, dar din păcate această speranță nu a fost realizată”, a declarat Dumitru Ciubașenco.

Fostul candidat la funcția de președinte a menționat că „în viitor, tandemul Plahotniuc-Dodon se va consolida”.

„Ei vor continua să împartă puterea, jucând spectacole și vor ajunge la un consens și îi vor îndepărta pe ceilalți. Sistemul electoral va fi cel pe care îl vor stabili ei, ajungând la un consens”, a conchis Ciubașenco.

La alegerile din luna noiembrie a anului curent, în urma discuțiilor dintre Igor Dodon și Renato Usatîi, reprezentanții Partidului Nostru îndemnau alegătorii să-l voteze pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub