ora: 16:35, 08 aug 2017 4559
Autor: Tania Lozan

(video) Dorin Chirtoacă, despre ziua lui de naștere: O voi sărbători prin instanțele de judecată, procesele îmi sunt suficiente cadouri


(video) Dorin Chirtoacă, despre ziua lui de naștere: O voi sărbători prin instanțele de judecată, procesele îmi sunt suficiente cadouri
Foto: UNIMEDIA

Dacă anul trecut Dorin Chirtoacă și-a sărbătorit ziua de naștere pe șantier, alături de muncitori, în acest an, dânsul o serbează prin instanțele de judecată. A spus-o însuși Dorin Chirtoacă, care mâine împlinește 39 de ani. 

„Sărbătoresc prin instanțe de judecată. Un nou mod de a sărbători ziua de naștere, iată astăzi am și joi am proces cu pauză de o zi, adică mâine. Procesele din instanța de judecată sunt suficiente ca și cadouri, nu e nevoie de vizite sau alte modalități de a sărbători. La 39 de ani, îmi doresc dreptate cum mi-am dorit întotdeauna”,a declarat Dorin Chirtoacă.

Întrebat de jurnaliști dacă regretă de vreun fapt pe care l-a comis sau din contra, n-a reușit să-l comită, Chirtoacă a declarat că:

„Să finalizez reparația din casa părintească de la Colonița, familie și copii, cea mai dureroasă chestiune. Totodată, uneori îmi pun întrebarea dacă merită modul de a te implica așa cum am făcut-o eu de la vârsta adolescenței practic pentru a schimba lucrurile. Se pare că inevitabil ajungi într-o situație gen aceasta”a conchis Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă s-a născut pe 9 august 1978, în satul Colonița, municipiul Chișinău. În 2007 acesta a devenit primar general.

El a fost suspendat exact la 10 ani și o lună de când a fost numit în funcția de edil al capitalei.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • -3 (5)
    Te felicit cu ziua ta de nastere,multa sanatate , rabdare, fericire si multi ani inainte. Poate se intoarce roata si Domnul va hotari mai spre binele tau.
  • +3 (5)
    omu asta nu se invata niciodata! ziua de nastere se serbatoreshte atunci cind ai timp liber ! nu cind esti la serviciu sau in instante de judecata !! jertva naroda

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA