(video) Donald Trump şi-a făcut apariţia neanunţat la o nuntă din New Jersey, organizată la clubul său. Ce reacţie au avut mirii şi invitaţii

Preşedintele american Donald Trump şi-a făcut apariţia neanunţat, sâmbătă noapte, în timpul petrecerii de nuntă a unui cuplu proaspăt căsătorit, ce a avut loc la clubul său Trump National Golf Club din Bedminster Township, New Jersey, conform unui participant la eveniment, citat de CNN.

(video) Donald Trump şi-a făcut apariţia neanunţat la o nuntă din New Jersey, organizată la clubul său. Ce reacţie au avut mirii şi invitaţii
(Foto: captura video)

Kristen Piatkowski şi Tucker Gladhill, un cuplu proaspăt căsătorit, au avut parte de surpriza vieţii lor sâmbătă seară: o vizită neaşteptată din partea preşedintelui american Donald Trump.

Preşedintele Trump şi-a făcut apariţia mult după începerea petrecerii de nuntă, ce a avut loc în clubul Trump National Golf Club din Bedminster Township, New Jersey, potrivit unui invitat la eveniment, scrie Mediafax.

Pub

Oaspeţii nu aveau idee că Trump, care şi-a petrecut weekendul la acest club, îşi va face apariţia la eveniment, până când agenţii serviciilor secrete americane au pătruns în sala plină de invitaţi cu câteva minute înainte de sosirea preşedintelui, pentru a asigura securitatea locului şi a fi siguri că oaspeţii nu îl vor deranja pe liderul de la Casa Albă.

Odată ce s-a aflat în mijlocul lor, Trump a întrebat de numele mirelui şi al miresei şi s-a lăsat fotografiat. Unul din martorii la eveniment a declarat că preşedintele a mai semnat şi câteva şepci pe care scria "Make America Great Again" şi le-a făcut cadou invitaţilor, unii dintre aceştia ovaţionându-l pe Trump şi scandând "U.S.A.!"

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub