ora: 09:14, 03 aug 2017 6840

(video) Doi ani de închisoare cu executare pentru Igor Gamrețchi


Video se incarcă ...
(video) Doi ani de închisoare cu executare pentru Igor Gamrețchi
Foto: ziarelive.ro

Fostul șef al Direcției transport și căi de comunicații din cadrul Primăriei municipiului Chișinău Igor Gamrețchi a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip semi-închis.

Gamrețchi este învinuit de trafic de influenţă la selectarea companiilor care urmau să se ocupe de amenajarea parcărilor cu plată în capitală.

Igor Gamrețchi are interdicția de a ocupa funcții publice timp de trei ani.

„O să încercăm prin toate metodele să atacăm această hotărâre. Așteptam o măsură nu atât de aspră. Fiecare are poziția lui”, a menționat Gamrețchi.

UNIMEDIA amintește că la 25 aprilie, în urma perchezițiilor, șapte persoane au fost reținuteEste vorba despre viceprimarul municipiului Chişinău, Nistor Grozavu, şeful Direcţiei transport urban şi căi de comunicaţie, Igor Gamrețchi, un fost consilier municipal din partea PLDM, Ghenadie Ivaşcenco, administratorii a trei companii de parking, dar şi omul de afaceri Alexandru Pincevschi, suspectat că ar fi gestionat din umbră mai multe companii participante la licitaţie, inclusiv cea câştigătoare.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (3)
  putin si unde este confiscarea averii?
 • +4 (4)
  Doi ani in puscarie cu regim semiinchis ca la o casa de odihna,fara amenda,fara confiscarea averii obtinute ilicit,si tipul vrea sa atace sentinta ca i se pare prea dura ? Vor tolera asta judecatorii de la Curtea de Apel ?
  • 0 (0)
   Asa, ca sa nu faca mare galagie Gamretchi, sa nu dea din plisc ceea ce nu trebuie, ca lui Plahotniuc asemenea miscari ii trebuiesc pentru asi crea imagine in fata oficialilor europeni si americani, nimic mai mult.
 • 0 (0)
  in loc de 20 de ani ia dat 2 ani pentru atitea articole incarcate !! in modova nici nu exista penitenciare de tip semi-inchise
 • 0 (0)
  Gamretchi e un pion pe tabla de sah ca multi altii. Plahotniuc ca un bun strateg, stie pe cine si cind sa jertveasca pentru a crea impresia ca e un luptator inrait cu coruptia. Alege asa papusele proaste, dupa care nimeni nu va plinge, buna strategie.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA