ora: 11:34, 21 aug 2014 4147
Autor: Cristina Aramă

(video) Dodon spune că este presat: Dăm start numărătoarei inverse pentru guvernare


(video) Dodon spune că este presat: Dăm start numărătoarei inverse pentru guvernare
Foto: UNIMEDIA

Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că actuala guvernare a intensificat presiunile asupra socialiștilor. De asemenea, Dodon a dat asigurări că PSRM va rămâne ferm pe poziție indiferent de impedimente. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, notează UNIMEDIA.

„Noi înțelegem că nu vă plac socialiștii, dar asta nu ne împiedică să mergem înainte. Ați început să vânați oamenii de cultură care m-au însoțit la Moscova. Vreau să vă spun că acești oameni au cântat nu pentru mine, dar pentru cei peste 700 mii de cetățeni moldoveni care activează în Rusia. Peste 400 de activiști sunt monitorizați de SIS. Suntem supravegheați de SIS 24 din 24 de ore, cine intră și cine iese de la sediul PSRM. Și inspectorii fiscali ne-au vizitat, dar m-ai bine ar merge să vadă de unde au bani Filat și Plahotniuc. De ce vă este frică de ce aceea nu veți fugi”, a precizat Igor Dodon.

În același context, sursa a ținut să menționeze că evenimentul dedicat aniversării a 70 de ani de la operaţiunea Iaşi-Chişinău va avea loc chiar dacă guvernarea pune piedici. Potrivit sursei, concertul se va desfășura în scuarul Academiei de Știință.

„Acum vin cu trei puncte clare. 1) Noi nu ne vom opri, nu ne dăm bătuți și nu ne vom speria. Noi vom promova necesitatea referendumului, integrarea în Uniunea Vamală și vom promova identitatea moldovenească, limba moldovenească și istoria moldovenească. Fac un apel către toți cetățenii: Hadeți să ne consolidăm împreună și să nu lăsăm mâinele în jos, să luptăm împotriva celor care fac tot „bespredelul” acesta.

2) Începând de astăzi noi amplificăm acțiunile de protest. Vom fi și mai duri, și mai critici. Vom mobiliza oamenii împotriva actualei guvernări. Vom scoate zeci de mii de oameni în centrul Capitalei. Totul va fi în conformitate cu legislația. Nu cumva să vă dea în cap să nu ne înregistrați în campania electorală pentru că veți simți mânia poporului.

3) De astăzi începe numărătoarea inversă pentru actuala guvernare. Au rămas 101 zile. „Otciot poșol”, a conchis sursa. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (14)
  Eu cred inversul..eu cred ca Dodon a inceput numaratoarea inversa pentru propriul sau partid. El astfel va numara pina la alegeri cite zile iau mai ramas sa mai apara pe la televizor cu tot felul de declaratii politice.
  • +5 (11)
   Iar incepe asta cu speriatul, fii calm baiete,numaratoarea inversa s-a inceput,si nu de azi, a mai ramas putin pentru a ne atinge obiectivul european.
   • +7 (13)
    Si cum sa iti schimbi pozitia daca esti finantat de catre Kremlin, cei cu tine?
    Vrei sa ai probleme cu Putin?
    • +4 (8)
     Dodon, fa un bine neamului - be otrava.
     • +3 (9)
      Polnii durdom, skazal bi on. (Dodon)
      D-le Igor, ia mai linistitiva oliak, nu va aprindeti asa de tare, fii barbat,se incepe deamu,ma preseaza, ma nu stiu ce .
      Dute la lucru la Moscova, si chiar no sa-ti gaseasca un loc in Duma?
      • +2 (8)
       Lasa ca nu tio ramas mult,numara bine, ca la toamna o sa-ti iai ramas bun de la Fotoliul de deputat.
       • +2 (6)
        Rasaritul soarelui apusul lui Dodon socialistul.
        Asta credca a avut in vedere cu numaratoarea Dron-don.
        • +1 (3)
         E clar ca PSRM e sub presiunea, sau de ce e asa de mare atentia structurilor de stat pe socialistii?
         • +1 (1)
          Nu fi prost socialistule, el pe cap trebuie presat, pentru tradare de tara, pentru promovarea separatismului, pentru toate problemele legate de embargouri.
      • 0 (0)
       Nu îi vor găsi loc,chear necatînd că e fătat de ei-lor pidari tot nu le trebuie....
   • 0 (0)
    Gandonul acesta se pregateste de venirea rusilor. La dansul sutuatia e fara pierdere. Daca vin rusii, el conduce Moldova, daca nu vin, tot rusii i-l finanteaza si mananca la rahat mai departe contra propriului popop. Mrazi!!!.
 • +8 (12)
  Prin Chisinau stau banere cu dinsul afisate. Aproximativ la toate canalile autohtone apar clipurile sale electorale si el se socoate vinat si discriminat?
  Da omul asta nu este in toate mintile.
  Prapaditul asta a pierdut contactul cu realitatea.
 • +4 (8)
  Acest individ merita tras in teapa pentru faptul ca tradeaza interesele nationale. De fapt Candu pe buna dreptate l-a numit tradator national.
  Au ramas 101 zile pina la apusul politic al acestuia.
 • +3 (9)
  Iata ce limba moldoveneasca cultiva dodonii- " tot bespredelul acesta"
  Asa te-a invatat maica-ta,profesoara de romana, ca asa se spune in moldov'neasca?
  Asa li se preda feciorilor tai, care invata la "Prometeu"?
  Singurul scop pe care-l ai,sa ai citi mai multi adepti inculti pe care sa-i poti manipula cum vrei,pentru a ajunge tu la treuca puterii, vinzind rusilor tot ce a mai ramas.
 • +4 (8)
  El in fiecare saptamina pleaca la Moscova nu ca sa organizeze concerte pentru conationalii nostri aflati acolo la munca, ci pentru a se consulta cu guvernul rus si a da sfaturi acestora pe ce domenii sa aplice embargouri si pe care nu.
 • +3 (7)
  E imbucuratoare stirea daca intr-adevar sint "supravegheați de SIS 24 din 24 de ore". Inseamna ca organele de aparare isi fac treaba. dodonel actioneaza pe muchie de cutit. Sper sa fie arestat la prima incalcare.
  Ma intereseaza un alt lucru. Cetatenii MD care muncesc in Uniunea Europeana nu sint demni de "atentia" lui dodonel? Isi da seama ca pe astia nu-i poate prosti? Unicii care mai pot fi manipulati sint aia care munces in parasha, pentru ca au interes persoanl...Oricum nu ajunge dodonel in Parlament data asta, si asta e de bine... O sa dispara ca si rosca si o sa apara doar in campanii ca sa mai tulbure apele. Ah, da... si la alegerile locale o sa il mai auzim...
 • +3 (9)
  Politruk odios, camarila tembela, ce se crede buric, zeu. Cetatean al imperiului estic. O mediocritate ce da lectii. Un necioplit ce iese la rampa ca paduchele in frunte. O nulitate cleioasa si baloasa ce vrea scaun la fund. Un postalion insipid si incolor, un tradator ce vrea in bordelul Uniunii VOMALe. Arza-l-ar focul, ca a canibalizat o particica de populatie. Ca buna poama e DoDown, cu lozincile sale de respiratie imbecla: MALLDodownia, mallDodowneasca si mallDodownii! Excroc care a adunat averi prin nemunca, devalizare, carne infestata, cu Oleg. Sarlatan porno-socialist, ca electorat socialiast nu exista in RM, ci un comunsim fascist, ca o boala incurabila, ca un viol scapat de sub control. Sa se predea cu taota liota puscariabila!
 • +4 (8)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +2 (6)
  Интересно, что он любит сосать?
  А на отсос?
 • +4 (6)
  Dodon crede cai cu stea in frunte. Stiut e lucru ca Moskova e in spatele tau si inca te mai miri ca sinteti urmariti. Forta si santajul e miza Kremlinului
 • +4 (4)
  Noi oamenii care stim cine este Dodon nu trebue sa ne oprim la ceia ca iam scris comentarii negative si cu asta sa terminat trebue sa informam lumea si nu simplu dar prin argumente. Lumea trebue sa stie cine-i Dodon, Selin Garbuz, Usatii. Toti astea sunt niste [ care consuma si nu produc nimic bun pentru societate] paraziti. Sug sudoarea poporului si tot pe el il prostesc, vinzatorii de neam si tara. Nici comunistii nu sunt asa de periculosi ca partidele enumerate mai sus.

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Are fața asta a lui ceva deosebit :) Oricum, un parlament cu Dodon, Usatîi o să arate exotic rău. Mă gândesc de la cine ia voturile. E grav, așa populație, așa politicieni. Nu avem o masă critică de intelectuali adevărați, care să scoată țara asta din rahat. Ba ne-au fost deportate și nimicite elitele, ba au plecat singuri de sărăcie și disperare. Trebuie să treacă încă multe generații, până o să nască și moldovenii niște politicieni mai răsăriți la minte. Suntem genul de popor ce se complace în sărăcie, rahat, supunere totală stăpânului, prostie ș.a.
 • +4 (4)
  Dă-ți și un start la șuturi în fund, Dodoane!
 • +4 (4)
  Dodon, la ripa cu tot cu БРАТСКИЙ НАРОД al tau care ucid poporul Ucrainean, nai avut sanse si nici nu vei avea. Rasa ta se inglota de tot. LA GUNOISTEA din Tintareni e locul tau.
 • +4 (4)
  Conform ultimului recensământ, în RM sunt mai mulți ucraineni decât ruși, e adevarat majoritatea sunt vorbitori de limbă rusă, dar de etnie ucraineni. Nu știu ce trebuie să ai în cap ca să susții agresorul, dar asta se întâmplă și cu românii din teritoriile ocupate, și cu ucrainenii din RM, și găgăuzii, bulgarii au cam uitat de unde vin și ce s-a întâmplat în trecut cu străbuneii lor. Păcat că lumea nu întelege că doar cu UE drepturile lor vor fi respectate. Să fii român, ucrainean, bulgar, găgăuz și să nu-ți cunoști rădăcinile, tradițiile, limba mamei e grav. Să te lași manipulat, rusificat, folosit de o țară criminală, cotropitoare e grav.
 • +5 (5)
  у Тютчева есть такое выражение в рифме написанно в 1830 которое актуальное и сегоднеа длеа додона,И чювство нет в твоих очеах,Иправды нет,в твоих речеах ,Инет душы в тебе,

  Sunt cetățean activ
  • +3 (5)
   In schimb, are delir de grandoare si sete de prostitutie morala.
 • +4 (4)
  Zilele parlamentare iti sint numarate,Dodoane !Din toamna vei avea un partid extra-parlamentar,numeste-l cum vrei,poate tehnocrat in insolventa.Acum iti inteleg disperarea din glas,in briefingul de mai sus !Moscova nu va mai finanta pierzatorii !,,Cu o floare nu se face primavara,, e un proverb romanesc !Deci politica nu se face,cu un mandat furat de la comunisti,spoturi publicitare si niste banere prin Capitala !!
 • +3 (3)
  Afara cu teroristul putinist IGOR DODON din spatiul romanesc !! Daca tot asa o tine danga-langa, omul asta trebuie demascat la ONU si HAGA ca terorist international care incita la MASACRE INTERETNICE. SA SE termine odata pentru totdeuna cu invocarea Moldovei MEDIEVALE ca mod de uzurpare A TERITORIULUI NATIONAL ROMANESC!! MOLDOVA ESTE UNA SINGURA SI APARTINE ROMANIEI.
 • +2 (2)
  Стреляйся Додон
 • +2 (2)
  Solutia: D O N D O W N !!!!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA