ora: 20:23, 24 ian 2017 11752
Autor: Cristian Jardan

(video) Dodon sfidează decizia Curții Constituționale: Nu voi semna în niciun caz pentru candidatura lui Valeriu Munteanu


Video se incarcă ...
(video) Dodon sfidează decizia Curții Constituționale: Nu voi semna în niciun caz pentru candidatura lui Valeriu Munteanu
Foto: UNIMEDIA

Igor Dodon spune că nu va accepta în niciun caz pentru candidatura lui Valeriu Munteanu la conducerea Ministerului Apărării. Chiar dacă există o decizie a Curții Constituționale, Dodon spune că va merge până la capăt. 

"Ei (Coaliția majoritară) o să aibă 2 opțiuni. Fie vor desemna o altă candidatură, fie vor trebui să meargă pe cale constituțională. Pentru asta e nevoie de 67 de voturi și ei le au la sigur, și să încearcă să mă demită. Pentru ca orice ministru să ajungă numit, trebuiește ca Președintele să semneze un decret. Eu nu voi semna categoric, vom vedea ce vor face", a declarat Dodon. 

Totodată, ședul statului critică dur decizia Curții Constituționale și spune că aceasta, la fel ca și cea prin care Președintele nu poate să preia conducerea unui partid, au fost luate special împotriva sa. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA