(video) Dodon regretă că l-a votat pe Timofti în calitate de președinte

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, regretă că și-a dat votul pentru Nicolae Timofti la funcția de președinte al țării. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, notează UNIMEDIA.

„Eu vreau să vă spun la sigur că, dacă m-aș întoarce acum un an în urmă, nu aș vota pentru Timofti la funcția de președinte al țării. Este regretabil că atunci comuniștii nu au propus altă candidatură așa cum am convenit, indiferent cine era”, a subliniat Dodon. 

Totodată, parlamentarul a menționat că Timofti nu s-a ținut de promisiune și nu a devenit un președinte al poporului. „Eu regret că Timofti nu a reușit să devină un președinte al țării, el a rămas un președinte al AIE, care ascultă ceea ce spun consilierii, unii din ei fiind unioniști. Este un președinte care promovează interesele judecătorilor, adică celor de unde provine dumnealui. El nu se ține de cuvânt”, a conchis sursa.

Declarațiile deputatului au fost făcute în contexul în care, pe 16 martie, s-a împlinit un an de la alegerea lui Nicolae Timofti în funcţia de şef al statului.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI