(video) Dodon îi răspunde lui Voronin: Eu nu am hectare în Viena!

După ce președintele comuniștilor se întreba în cadrul unei emisiuni televizate de unde are Igor Dodon bani pentru formațiunea sa politică, ultimul i-a răspuns fostului său șef. În cadrul emisiunii Politica de la TV7, liderul socialiștilor a sugerat că, la timpul potrivit, societatea va afla și alte detalii despre cineva care are proprietăți în Viena. 

„Eu foarte des aud de la dl Voronin declarații referitoare la bani. Are o obsesie. Se poartă ca un miliardar care a devenit milionar și se interesează unde s-au pierdut restul banilor.

Eu niciodată nu am vorbit despre imperiul oligarhic care l-a creat Vladimir Voronin. Eu i-am adresat o întrebare simplă: Dacă totul se vinde și se cumpără, cât i-ați plătit lui Filat, Diacov și Roșca ca să vă voteze președinte în 2005? Sau au votat pur și simplu?! De ce cineva poate vota pentru Voronin în interesele statului, dar pentru alcineva nu e posibil. Haideți să lăsăm această paranoia legată de bani”, a spus sursa.

Acesta a sugerat că cineva din familia Voronin sau anturajul acesteia ar avea hectare de pământ în proprietate la Viena. „Eu la sigur nu am hectare în centrul Vienei și vile. Eu cred că noi vom afla multe lucruri la o anumită etapă, care vor fi făcute publice. Ce fel de comuniști sunt ei, capitaliștii se odihnesc pe lângă ei. Cei care rup cămașa de pe ei, să se uite în oglindă întâi. Voi vorbi despre toate la timpul lor”, a conchis sursa.

UNIMEDIA amintește că, acum o săptămâna, în cadrul aceleași emisiuni TV, Voronin și-a pus întrebarea: „De unde are atâția bani Dodon pentru a cumpăra de la Abramciuc Partidul Socialiștilor?!”.

Vedeți aici secvența video.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI