ora: 08:22, 01 apr 2013 21832

(video) Dodon îi răspunde lui Voronin: Eu nu am hectare în Viena!


Video se incarcă ...
(video) Dodon îi răspunde lui Voronin: Eu nu am hectare în Viena!
Igor Dodon, președinte PSRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
După ce președintele comuniștilor se întreba în cadrul unei emisiuni televizate de unde are Igor Dodon bani pentru formațiunea sa politică, ultimul i-a răspuns fostului său șef. În cadrul emisiunii Politica de la TV7, liderul socialiștilor a sugerat că, la timpul potrivit, societatea va afla și alte detalii despre cineva care are proprietăți în Viena. 

„Eu foarte des aud de la dl Voronin declarații referitoare la bani. Are o obsesie. Se poartă ca un miliardar care a devenit milionar și se interesează unde s-au pierdut restul banilor.

Eu niciodată nu am vorbit despre imperiul oligarhic care l-a creat Vladimir Voronin. Eu i-am adresat o întrebare simplă: Dacă totul se vinde și se cumpără, cât i-ați plătit lui Filat, Diacov și Roșca ca să vă voteze președinte în 2005? Sau au votat pur și simplu?! De ce cineva poate vota pentru Voronin în interesele statului, dar pentru alcineva nu e posibil. Haideți să lăsăm această paranoia legată de bani”, a spus sursa.

Acesta a sugerat că cineva din familia Voronin sau anturajul acesteia ar avea hectare de pământ în proprietate la Viena. „Eu la sigur nu am hectare în centrul Vienei și vile. Eu cred că noi vom afla multe lucruri la o anumită etapă, care vor fi făcute publice. Ce fel de comuniști sunt ei, capitaliștii se odihnesc pe lângă ei. Cei care rup cămașa de pe ei, să se uite în oglindă întâi. Voi vorbi despre toate la timpul lor”, a conchis sursa.

UNIMEDIA amintește că, acum o săptămâna, în cadrul aceleași emisiuni TV, Voronin și-a pus întrebarea: „De unde are atâția bani Dodon pentru a cumpăra de la Abramciuc Partidul Socialiștilor?!”.

Vedeți aici secvența video.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  ciinele isi musca stapinul :)
  nu fac reclama pentru AIE dar dragi comunisti uitativa la lideri vostri impecabili si dativa o palma
  DA-NE DOAMNE UN STEFAN :|

  Sunt cetățean activ
  • -1 (3)
   Unul mai prost ca altul ce e de spus aici , ambii sunt Comunisti si ambii au
   avut aceeasi scaoala , vreau sa spun ca din Nuc Nuc rasare la fel si din
   mar , asa ca nu am nici cele mai mici convingeri ca Dodon poate fi altefel
   decit Voronin
   • +1 (3)
    Pai hectare probabil ca n-are acolo in Viena,
    cu probabilitate mai mare are ceva mai mult decit hectare ))
    • +1 (3)
     Dodon cind erai bot la bot cu Voronin nu spuneai niminc dar acum dam zici,las ca amindoi sunteti din acelasi aluat,ambii sunteti buni...
     • -1 (1)
      Dodon a fost cumparat de Plahotniuc si crede ca Plahotniuc il va sustine? Ambii au furat bine pe timpurile comuniste!!! Impreuna au furat! Rusine!
   • 0 (0)
    Care nuc, care mar? In popor la papadie se mai spune cuuruul gainii.
 • +1 (1)
  Boala vacii nebune, comuna javrelor! E ca jigodia. Nu scapa de ea nici tancanii. Ca Boronila e un miliardar cu castel de cca 4 mln euro in Anglia, cu vile si conturi in Occident, China, Cipru o stim. Dealtfel, ca si Plahotniuc, Lupu, Lazar, Godea. Nici marele Drojdie -Dodoloae - nu face exceptie. O face pe Guru Natiunii. De ce nu spune nimic despre afaceriile si cotcariile sale cu peste si carne, facute cu bastardul Oleg? Si unii si altii merita sa fie primeniti cu haine vargate - pe verticala - macar ar arata mai lungi, decat schizofrenici, cum sunt.
 • 0 (0)
  Cred că Dodon a greşit foarte mult, de rămânea în PCRM ar fi fost cea mai potrivită candidatură la succesor, dar...
 • 0 (0)
  Im pare rau numai de un lucru ,ca nu sunt patrioti in tara asta la conducere numai hoti si criminali care fura poporul cum doresc si cind doresc.Eii fura si nu au frica deuarece stiu bine ca nu va indrazni nimeni macar sai invinueasca NE vorbind de arrest.DACA VORBIM despre CORUPTIE AR TREBUI ARESTATI TOTI DEPUTATI SI GUVERNUL IMPREUNA.....condamnati cel putin la 50-100 ani de inchisuare si atunci ordinea vine dela sine.....
 • +1 (1)
  Nu-i secret pentru nimeni ca Voronin o furat tot ce se putea de furat.
 • 0 (0)
  Komunistul Voronin a prădat şi a jupuiat poporul Moldovei (după cum l-ii obiceiul "eliberatorilor" ruso-bolşevici) şi s-a pregătit loc de fugă în "Rodina" faşciştilor austrieci. Iaca care-i moralul proletarului-priţăpcic: să furi cît poţi şi să fugi cu banii!
  Era de aşteptat, că toţi tovarăşii aşa sunt - hoţi şi bandiţi.
  Da iaca tovarăşului Dondon (aceasta-i diagnoza, numele adevărat nu-l cunoaşte nimeni) tare nu-i place să discute despre oricinea banilor lui. Ha-ha-ha! Parcă asta ar fi mare secret... Desigur că-s furaţi - 100% !!!! Fiindcă nimeni nu l-a surprins pe Dondon muncind sau dezvoltând un busines de care nu i-ar fi ruşine sau care n-ar trebui de ascuns...
  Hoţ şi acesta ca şi Vorona, numai că, desigur, n-are proprietăţi la fasciştii din Viena, că nu încape de Voronin. Dondon a găsit probabil alt oraş - cîte unul la tovarăş....
 • 0 (0)
  Hotii se invinuesc unii pe altii,fara oamenii simpli sunteti toti un ZERO, NULITATI POLITICE .Putem sa spunem ca el a recunoscut ca toti care sunt la putere fura)))
 • 0 (0)
  Dacă ești gata să ajuți țara cu propuneri concrete, aderă la grupul nostru contra corupției!
  joshotsii.blogspot.com (joshotii)
 • 0 (0)
  Multe se stiu si asa, dar e bine cand mai iese cate ceva la suprafata

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA