Citește toate știrile la acest subiect

(video) Dodon: După ziua de ieri, toți ar fi trebuit să-și dea demisia!

„Unica soluție pentru Republica Moldova în acest moment este un Guvern tehnocrat sau alegeri anticipate”. Declarațiile au fost făcute publice în cadrul unei conferințe de presă în care liderul socialiștilor, Igor Dodon, și-a exprimat poziția față de situația politică din țară, notează UNIMEDIA.
(video) Dodon: După ziua de ieri, toți ar fi trebuit să-și dea demisia!
Igor Dodon, președinte PSRM (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Trei ani și șase luni în urmă au venit membrii AIE la guvernare. Noi le-am dat posibilitatea ca țara să se miște înainte. Dar fără niciun rezultat. Se mănâncă între ei. Sunt ca racu, știuca și lebăda sau ca în bancul cu maimuța: Nu știu care e mai frumos și mai hâtru. Toată vina este pe spatele vostru: a lui Filat, Lupu, Plahotniuc și Ghimpu”, a subliniat Dodon.

În context, liderul PSRM a venit cu o poziție fermă față de guvernare. „Care este soluția? Săptămâna trecută am votat pentru lichidarea funcției de prim-vicepreședinte al Parlamentului, deținută de Vlad Plahotniuc, iar acum vom vota pentru demisia Guvernului. Toți absolut afară! Mergeți toți în demisie inclusiv din Guvern. Să numim oameni tehnocrați fără conjucturi politice. Guvern tehnocrat sau alegeri anticipate! Asta este unica soluție. Poziția noastră este fermă”, a mai adăugat socialistul.

De asemenea, Dodon a ținut să menționeze că după interceptările care au fost făcute publice ieri, 18 februarie, de către mass-media, nu mai există un alt remediu. „Într-o țară democratică, după ziua de ieri, toți își dădeadu demisia, dar la noi fiecare o să se apere cum o să poată. Nu este normal ca o persoană cu funcție de conducere să-și folosească statutul pentru utilizarea intereselor proprii.Toată lumea știe ceea ce se întâmplă la FISC, la Ministerul Sănătății, la Ministerul Agriculturii, etc. Nu cred că este necesar să mai repetăm”, a conchis sursa.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI