ora: 13:05, 22 oct 2014 4470
Autor: Dumitru Ciorici

(video) Dodon critică dur decizia Guvernului


(video) Dodon critică dur decizia Guvernului
Igor Dodon la Congresul PSRM
Foto: UNIMEDIA

Liderul socialiștilor moldoveni, Igor Dodon, și-a expus indignarea sa cu privire la decizia Guvernului de a deschide doar 15 secții de vot în Rusia pentru alegerile din 30 noiembrie, informează UNIMEDIA.  

„Ne expune indignarea profundă față de decizia Guvernului, referitor la votul de peste hotare. În Federația Rusă se preconizează să fie deschise 15 secții de votare. În Italia - 25, în România - 11, SUA - 6. „So vsem strah potereali” (n. r. „Ați pierdut orice frică”). Guvernanților, așteptați-ne la Guvern. Oamenii vor veni să vă întrebe de ce vă bateți joc. Avem 1 mln în afară țării, 700 mii în Federația Rusă, 300 de mii în alte țări. Dar voi asigurați dreptul de vot pentru cei din UE în proporție de 100%, în timp ce pentru cetățenii moldoveni din Federația Rusă - 2%. Adică moldovenii care reprezintă 70% din cei de peste hotare le dați 2%, iar celor 30% - le oferiți 100% șansa să voteze. Asta se numește bătaie de joc față de oameni. Guvernanților, o să răspundeți fiecare, mai devreme sau mai târziu”, a conchis sursa.

Vedeți mai jos conferința de presă susținută marți de Igor Dodon: 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (9)
  Draga Unimedia, cat a platit D*d*n pentru reclama aceasta?
 • +8 (8)
  La ce imagine isi face Russia acuma... cum R.Moldova poate sa riste sa deschida mai multe sectii pe teritoriul rus care mai mult de 90% are scopul de a FALSIFICA votul cetatenilor Moldoveni care muncesc peste hotare in Russia.
  Dodon tre sa ia mai putina mita de la Rusi si sa le promoveze politica pe teritoriul RM. Este un tradator de neam care tre sa stea la racoare. Pacat de copiii lui care cresc cu ideile lui tats-o. Dar ce sa mai vorbim zombati de mici saracii copii.
 • +9 (9)
  ”porcușorul agresiv” ep.12
 • +6 (6)
  Interesant, Dodon este gata sa raspunda pentru cuvintele si faptele sale? Sau el se crede sfint, indeosebi dupa ce a fost pe la patriarhul de la Moscova?
 • +6 (6)
  Dadon - ti priduroc! Ti radi deneg i vlasti uje dokazal cito gotov prodati svoi narod! Pocemu takogo idiota vlasti ne hotiat uspokoiti?zakriti ego citob on uspokoilsa!
 • +6 (6)
  Dadon esti un bou! Nimeni nu te sustine,ci dimpotriva toti vor sa te scuipe in fata ta de porc!La oamenii din Sadova li-i greata de tine si-i le rusine de asa un idiot ca tine si tradator de neam! Dute si te spanzura prostule!
 • +6 (6)
  dodonel... ma bucur ca o dupa aceste alegeri o sa auzim de el doar in campanii electorale, precum rosca. Doi ratati, educati de acelasi voronin.
  (nu cred ca e necesar de ce le-am scris numele cu litera mica)
  Daca sa ignoram celelalte tari din Europa si sa consideram doar Italia, bate rusia la numarul de cetateni ai Republicii Moldova. Tot mai putini se duc in rusia, si evident de ce.
 • +5 (5)
  Dodon - autonumitul socialist nr. 1 din Moldova şi-a cumpărat casă cu patru etaje cu banii de la banditul nr. 1 din Moldova se declară patriot promovînd separatismul şi criminalii ruşi, nu avem nevoie de aşa parlamentari, suntem sătui de oligarhi, dacă îţi place atît de mult pe Putin angajeazăte să-i lustruieşti pantoafele şi săi ţii penisul cînd acesta se va duce la WC. Nici un vot mafiei!!! Nici un vot mafiei!!! Nici un vot mafiei!!!
 • +4 (4)
  Da cine mai este si acest my book,e din Moldova? Sa-u poate e din mlastinile lui putin?

  Sunt cetățean activ
 • +4 (4)
  Pai nu ai pentru cine deschide sectii de votare acolo pentru ca rusia tot declara ca ii deporteaza pe moldoveni. Lasa-l sa obtina de la Putin al lui un contract prin care asigura ca nu va deporta moldovenii cu scopuri politice si atunci putem deschide 150 sectii de votare :)
 • +4 (4)
  Daca traiam in Moldova,ma travesteam in Dodon si umblam cu o pancarda mare de gat,prin Chisinau,pe care as fi scris SCUIPATI AICI !!!
 • +3 (3)
  Respect pentru cei care au scris pina acum opinia in forum. Cum de nau invadat curvele cu sustinerea lui Dodon?
 • +3 (3)
  O PERSOANĂ CA DODON, CARE INIȚIAL A FOST CU COMUNIȘTII, A SUSȚINUT INTEGRAREA EUROPEANĂ, ACUM E CU SOCIALIȘTII ȘI ESTE PENTRU UNIUNEA VAMALĂ NU POATE ȘI NICI NU TREBUIE SĂ AIBĂ SUPORTUL CETĂȚENILOR. PENTR CĂ LA FEL CUM IA DECIZII - AȘA VA FI ȘI DEDICAT ȚĂRII, AZI SERVEȘTE POPORUL - MÂINE ÎI SERVEȘTE UNUI STAT STRĂIN!
  IAR CAND ĂSTA SPUNE CĂ IUBEȘTE MOLDOVA, MI SE FACE GREAȚĂ ȘI MĂ GÂNDESC CĂ DE FAPT, DODON, TE DOARE ÎN P*LĂ PE TINE DE MOLDOVA !!!
  NU AVEM NEVOIE DE TRĂDĂTORI DE PATRIE!!!
 • +2 (2)
  La zdub cu el(Dodon) dupa ce-i pica imunitatea parlamentara. Nu vei trece in Parlament tradator de tara. La-i tradat pe Voronin(babacul tau)asa tampit cum este el dai mai patriot ca tine ma derbedeule. Nu vei trece. Gatesteti pesmeti.
 • 0 (0)
  HANDON PORCINA ORDINARA IUDA VINZATORUL ,SCHIZOFRENICUL ASTA NU ARE DELOC SANSE CA SI CUM ERA CINDVA PE TIMPURI LEPADATURA DE ROSCA,ACELAS DESTIN IL ARE SI CIMPANZEUL DE USATII GROHAITUL,JOS BIDLELE CARE SERVESC INTERESELOR PORCILOR DE LA KREMLIN,ESTI DE MULT LA GROAPA DE ISTORIE A RM HANDON
 • 0 (0)
  Despre Rusia si planurile ei privitor la uniunea euroasiatica:
  http: // youtu. be/cOKVI55mmw0?t=39m31s
  (eliminati spatiile)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA