(video) Dodon cere demiterea a trei miniștri din Guvern

Deputații neafiliați Igor Dodon, Zinaida Greceanîi și Ion Ceban au venit astăzi, 6 februarie, cu propuneri de demiteri în cadrul Guvernului. Liderul Partidului Socialiștilor solicită demiterea miniștrilor Finanțelor, Veaceslav Negruța; ministrului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga; ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatolie Șalaru, transmite UNIMEDIA. 

„Noi astăzi cerem demisia acestor trei miniștri. Asta nu înseamnă că situația în celelalte ministere este mult mai bună. Noi abia am început. Vom veni cu analize și propuneri și față de alte ministere”, a precizat socialistul.
(video) Dodon cere demiterea a trei miniștri din Guvern
(Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

Dodon afirmă că Republica Moldova și cetățenii ei sunt la marginea prăpastiei sociale. „Oamenii din teritoriu declară că demult nu a fost așa situație gravă în țară. Dacă o să întrebați agenții economici, ei o să vă spună că nu au fost niciodată așa terorizați ca în ultimele luni. Suntem în scădere pe toate sectoarele”, consideră acesta.

Potrivit lui, pe lângă sectorul economic, bugetar-fiscal și cel social, mai există un alt sector care crează multiple probleme tuturor cetățenilor -  sectorul gestionat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

„Nu cred că există vreun cetățean care să nu ffe conștient de starea dezastruoasă a drumurilor din țară și din Capitală”, a evidențiat deputatul neafilat.

Deputații au ținut s specifice că ei nu doar critică, dar vin și cu soluții. „Pe toate aceste domenii și nu doar, noi am venit cu inițiative. Avem și soluții de alternativă. Însă, deocamdată ele sunt ignorate. Noi nu ne vom opri și vom întreprinde pași concreți pentru ca lucrurile în acest domeniu să se schimbe”, a conchis Igor Dodon.

Sursa video: privesc.eu

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI