ora: 17:31, 25 noi 2014 4316

(video) Dodon: Actuala guvernare se pregătește să fraudeze alegerile


(video) Dodon: Actuala guvernare se pregătește să fraudeze alegerile
Igor Dodon
Foto: UNIMEDIA

Într-o conferință de presă, Igor Dodon, liderul Partidului Socialiștilor, a afirmat că liderii de la guvernare se pregătesc pentru fraudarea scrutinului din 30 noiembrie. Acesta susține că actuala guvernare deja a pierdut alegerile și s-a arătat încrezător că partidul său va intra în Parlament, obținând 15 mandate, transmite UNIMEDIA.

„Actuala guvernare înțelege că socialiștii sunt în creștere. Marea majoritatea a sondajelor interne, publice și a instuțiilor guvernamentale arată PSRM va intra în Parlament, obținând peste 15 mandate”, susține Dodon.

Acesta acuză guvernarea de tentative de fraudare a alegerilor și spune că organizarea exit-polurilor este împiedicată intenționat. „Au fost depuse solicitări de organizare a exit-pollurilor, cel puțin una o știu eu, însă guvernarea împiedică ilegal lansarea exit-pollurilor pentru 30 noiembrie”, spune Dodon.

Liderul PSRM susține că au fost tipărite mai multe buletine de vot, iar cetățenilor din Rusia le îngreunează votul. „Ei au tipărit câteva sute de mii de buletine de vot mai mult, ei au împiedicat votarea moldovenilor din Rusia. Din 700.000, doar 15.000 vor putea vota”, a spus sursa.

Dodon a afirmat că fiecare secție de votare va avea câte un observator din partea Partidului Socialiștilor, ceea ce în opinia lui, va fi o piedică a fraudării alegerilor.

„Socialiștii vor asigura numărătoarea paralelă a voturilor, vom colecta toate datele aici, în oficiul central, și în prima jumătate a zilei de 1 decembrie vom veni cu rezultatele numărării paralele”, menționează Dodon.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +7 (11)
  Dodon se pregateste sa nu treaca pragul electoral si umbla cu fofarlica ... un om compromis ce nu are cuvant ...
  mai degraba l-ar vota lumea pe diacov sau pe voronin decat pe acest retard
  • +2 (8)
   Wai Dodon, voi nici chiar in sondaje nu treceti pragul electoral, un sondaj comandat de voi asta inca nu inseamna ca aveti sanse, linisteste-te , oricum sanse nu aveti, 1 decembrie pentru socialisti va fi un fel de luminare, ca pina aici a fost sa fie!
   O sa va luati adio, si o sa serviti o cupa de sampanie de ziua Romaniei ! ))
   • 0 (4)
    Flacaul dodon, bolsevic, socialist , zveozdacika, di si imbli cu minciunica aaa???
    I-an zi cum ai avut curaj sa prostesti lumea cu povesti cu povesti si iertari de pacate rusesti inainte de alegeri???
  • 0 (0)
   interesant, pukin ii va lua banii inapoi daca nu trece pragul, sau o sai imbrace alt gandon folosit pe cap?
 • +6 (10)
  Nu știu de ce mai publicați aberațiile unui bolșevic scârbos! Oricum se știe că exit-pollurile nu sunt nici pe departe exacte în cazul nostru, când avem aproximativ 30 din votanți în afara țării și care nu sunt considerați atunci când se fac exit-pollul!
 • +2 (4)
  Rectific: 30%!
 • +4 (8)
  Daca socialiștii vor avea observatori la toate punctele de votare,vor asigura numărătoarea paralelă a voturilor, vor colecta toate datele în oficiul central al lor , inseamna ca guvernantii nu vor putea frauda ale gerile ? Majoritatea din acei 700.000 mii cetateni din Rusia (cifra e luata din pod ) demult au uitat si cum ii chiama,au alte grigi,de Dodon si partidul lui nici macar n-au auzit !
 • +5 (9)
  Duie Modon!
 • +3 (5)
  Sa va explic ceva,acest borfos de Dodon,nu mi-a inspirat niciodata frica,fata il tradeaza ca e prost,las,tradator,va jur.Si de fapt am facut dupa aceia legatura,cind si rusii si-au dat seama de asta si l-au inlocuit in ultima clipa cu Usatai !!!E un nul barat acest Dodon,un cal pierzator,si-a dat si el seama in ultimul timp si a lasat-o mai moale,nu mai este ,,activ,,ca inainte!!!Dodon esti istorie deja,un roman
 • +5 (7)
  don Dodon - "путинский буфон"
  mai pune niste stegulete de-ale Rassiei si ai sa ajungi in госдума рф
  • +5 (5)
   ... asteaptate la "bucurie" din partea celor care sunt deportati din Russia, pregatesteti "ghetele".
 • +1 (5)
  El suferă de schizofrenie,, are sindromul grantomaniei si fobie de urmărire ,ultima vreme se află intr-o stare isterizată , mai ales după ce sa întors de la Kremli , deoarece federaţiea rusă nu a întreprins nimic în legătură cu cetăţenii care muncesc în rusia .Aşa chestiuni se hotărăsc cu ministerrele de externe ,şi nu la nivel de grantomanie a lui dodona şi gricannîi.

  Sunt cetățean activ
 • +4 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +5 (5)
  Acest bolfos dodon este sclavul imperialistilor din cremlin...A fost comunist-iobag si acum este socialist-iobag...Dupa 30 noembrie 2014,imperialistii din cremlin il lichideaza...
 • +3 (3)
  Pe 1 Decembrie trebuie sa triumfam!
  Lasa se plesneasca de ciuda si ura acesti prezervativi ai kremlinului: Dondown, Zina-Karabina, Cioronin si Urinatii & K* !
 • +3 (3)
  voi socialistii sinteti concenie toti si dadon este o curva
 • +1 (1)
  Cei care sa gindesc sa voteze cu acest individ tradator de tara azi ii european mine rus si asa mai departe va sugerez sa va apridelit dativa un dos de palma cit mai puternic si trezitiva la realitate
 • +1 (1)
  IUDA IN CHIPUL LUI DONDON, ACESTA VA DISTRUGE TOTI MOLDOVENII DACA NU AJUNGE LA PUTERE VOM AVEA RAZBOI,ORGANIZAT,SUSTINUT, FINANTAT DE RUSIA PRUIN INTERMEDIUL LUI DONDON.
  OAMENI BUNI TREZITIVA SI IGNORATIL PE ACEST DONDON RATACIT ACESTA VREA VARSARA DE SINGE PE ACEST PAMINT.

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Această ţară,pe nume Rpublica Moldova, e divizată în două; Moldova hoţilor, corupţilor, agramaţilor, tupeistilor... si Moldova oamenilor cinstiţi, muncitori, pregatiţi, integri, capabili, tineri si destepţi. Suntem dezamagiţi, obositi, paralizaţi in plan politic, menţinuţi in aceasta stare de inerţe, in mod premeditat, de clasa politica, mulţumita de faptul ca noi am incetat sa mai reactionam si nu facem decat sa ne vedem de treaba noastra si sa ne platim cuminţi taxele, mulţumindu-ne sa ne plangem si sa injuram. Însă cel mai grav e că am devenit spectatori la ceea ce ni se intampla ,nu ne mai revoltăm ba chiar scuipăm pe soarta noastră şi luăm drumul pribegiei.N-ar fi oare mai raţional să luptăm pentru UNIREA cu România aşa cum au făcut-o nemţii, şi să hotărâm soarta acestui neam odată şi pentru totdeauna.
 • 0 (0)
  cesh cu perdutii astia ei ce mai spera la voturi din partea noastra au facut atita rautate si furturi acum ce vor sa demonstreze va indemn sa votati PL , alaturi de UE intro tara fara coruptie si traind in bunastare !!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA