ora: 23:54, 13 noi 2016 19309

(video) Dodon, întâmpinat cu aplauze: Voi fi președintele tuturor. A celor care privesc spre Est, dar și a celor care tind spre Vest


(video) Dodon, întâmpinat cu aplauze: Voi fi președintele tuturor. A celor care privesc spre Est, dar și a celor care tind spre Vest
Foto: UNIMEDIA

Liderului PSRM, Igor Dodon, spune că va fi președintele tuturor cetățenilor Republicii Moldova, atât a celor care privesc spre est, cât și a celor cu viziuni vestice. 

Dodon recunoaște că are misiune dificilă de îndeplinit, dar promite că va face față. 

„Cred că toți au înțeles că noi am învins. Noi am depășit limita de 50% plus unu. Eu vreau să le multumesc la toți cetățenii care mi-au dat votul lor. Eu înțeleg că nu va fi simplu. Dar eu voi fi președintele tuturor. Și a celor care privesc spre este, dar și a celor cu viziuni vestice”, a declarat Igor Dodon.

Dodon a ținut să-i mulțumeasc contracandidatei lui Maia Sandu.

„Doamna Dandu, vreau să vă multumesc pentru o campanie electorală dură, dar bună. Acum trebuie să calmăm spiritele. Eu voi lua în calcul toate dorințele dvs. Eu voi asculta pe fiecare, dar haideți să liniștim spiritele. Sunt gata să avem chiat mâine o întrevedere. Nu ne trebuie nouă divizare. Stimati cetățeni, eu vă stimez votul, dar începâns cu ziua de astăzi eu sunt președintele tuturor”, a declarat Dodon.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (0)
  BALONUL DIN CHEPT SE DIZUMFLA!
  • 0 (0)
   Ian Dodon sa vederm cum anulezi tu legea care au pus banii pe seama cetatenilor!
   ___________________
   ai sa ai curaj sau ai sa astepti un chivoc ca sa graiesti ca Timofti
   :))
   • +3 (3)
    ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    • +2 (2)
     ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
     ""Cu toții știm că astăzi trăim într-o perioadă destul de încordată și responsabilă"...........
     ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
     http://unimedia.info/stiri/nicolae-timofti-cu-totii-stim-ca-astazi-traim-intr-o-perioada-destul-de-incordata--eu-sunt-convins-ca-doar-in-ue-ne-este-locul-123031.html
     ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
     • +1 (1)
      ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ""Cu toții știm că astăzi trăim într-o perioadă destul de încordată și responsabilă"........... ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ""Nicolae Timofti a înmânat lui Mircea Snegur și Petru Lucinschi copia Stindardului Președintelui Republicii Moldova”,..... ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ „Stindardul Președintelui Republicii Moldova reprezintă un simbol al autorității Președintelui în calitatea sa de șef al statului, de garant al suveranității, al independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării, de Comandant Suprem al Forțelor Armate ale Republicii Moldova”,..... ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ http://unimedia.info/stiri/nicolae-timofti-a-inmanat-lui-mircea-snegur-si-petru-lucinschi-copia-stindardului-presedintelui-r
 • +2 (2)
  O singură întrebare,acest vot ce fel de vot a fost,doar un vot ,,anticorupție”,sau a mai fost și altceva,oare trebuie să se mintă cineva și să nu spună că a fost un vot,,geopolitic”,păi oare populația din Nord-ul țării,din Sud,din Transnistria și din Găgăuzia pt ce-au votat,pt corupție sau pt vectorul geopolitic,la fel cum a votat și diaspora din RUS,iar locuitorii din centrul MLD,din centrul țării și din tot Occidentul au votat cu M.Sandu,deci votul a fost GEOPOLITIC,separarea este f clară,doar un orb nu vede asta,dar mesajul în Moldova este riscant să fie spus ,cică divizează populația,dar în definitiv lumea oricum este polarizată!
  Felicitări Maia Sandu,a scos totuși un rezultat bun !
  • +1 (1)
   anticoruptie?
   nu a fost un vot impotriva la celibatari
   celor fara copii
   celor care nu se fotografiaza cand merg la biserica
   a fosr un vot pentru istoria moldoveneasca pe care el deja a si scris-o se apuca de tiparit carti
   un vot de la separatisti cumparat
   _______________
   dar cel mai important a fost un vot pentru banditi
   • 0 (2)
    Bandiți au fost și sunt cu toții,dar acest vot,acest mesaj dat astăzi prin alegerea lui Dodon ca președinte,a fost un vot GEOPOLITIC,un vot anti Vest,anti România și un vot pro Rusia,pro U.Vamală ,locuitorii din Basarabia încă au nostalgia Uniunii Sovietice,nu sunteți singurii,mai aveți un aliat,se cheamă Belarus!
 • -3 (3)
  BRAVO!

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Dodon dute si te spanzura cu istoria si limba ta moldoveneasca sizofreniculei!!!
 • -1 (1)
  Dodon va fi ultimul Presedinte a RM, care va asigura tranzitia statului in cadrul noului imperiu (mai denumit uneori Noua Ordine Mondiala), unde rolul principal ii va reveni in cativa ani liderului de la Kremlin (dupa ce ultimul ii va trage pe sfoara pe parcursul mai multor ani pe baietii, care vor semna un acord comun dupa colaps).
  • 0 (2)
   Imperiu pe drku,RUS nu-i în stare să-și hrănească propriu popor,nu poate să întrețină Crimeea și nu mai dă câte 30de $ pensionarilor din Transnistria,cum să mai poată finanța și Basarabia?
   • 0 (0)
    Dupa caderea sistemului, lucrurile vor avea o alta persoectiva. Sistemul vechi pleaca, vine altul. In cadrul actual este complicat pentru rusi. Odata disparute valutele, doar China si Rusia vor fi avantajate din start. Elimina complet din calcule SUA si va fi mai usor sa produci tabloul general...
    • 0 (0)
     Care valute? pe ce se bazeaza valuta Rusiei? Ce au ei in afara de petrol si gaze? Au tehnologii, au o economie puternica?Chiar si mintile cele mai lucide,au plecat de la Huilo.
 • +2 (2)
  Rusine pentru noi toti sa avem asa presedinte..Rusine,D-nul Dodon...cu ce curaj puteti afirma ca sinteti presedintele tuturor...Nuuu-sunteti presedinte de ceara care se va topi si nimic nu va ramiine...sluga Moscovei!!!!
 • +2 (2)
  Se teme de revolta Gandonul, de asta doreste calmarea spiritelor si negocieri

  Sunt cetățean activ
 • -1 (1)
  Moldova separata Cahul, Manta, Branza , Colibas, Slobozia unde sa votat masiv pentru Maia Sandu, de maine in Judetul Galati. Moldova, fanari, se desparte. Alte sate daca vor cu Romania sant dispuse ss alipeasca, sant bine venite!!!!!,Muie Dodo!!!!
 • 0 (0)
  Tu, dondowne, nu vei fi nici o secunda presedinte. Un minciunos, coada de topor si scula lui putler nu-mi va fi presedinte!
  S[ te respecte acei, care te-au votat. Insa nu am sa dau gres, anume pe astea mane ii vei folosi ca pe prezervative! Si ei o merita!
 • 0 (0)
  facaturacu lenta kolorado
 • 0 (0)
  Bidon a scazut sub 54, deci rezultatul este mai slab ca victoria lui Lucinschii in fata lui Snegur...
 • +1 (1)
  O rusine pentru tar.una ne linisteste ca nu va avea multe pirgii pentru a face ce vrea porcul asta, pe care nu-l stimeaza consatenii.

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  http://www.impact-european.eu/#post1368:
  Tu, niciodata nu poti sa fii presedintele meu, nici a Disaporei.Tu esti DUSMANUL românilor,tu esti omul Cremlinului.Si toate excrementele socialste la fel.Sunteti jalnici si tradatori de tara. Diaspora sa nu trimita nici un ban(1.5 miliarde de $) FMI,România,UE la fel,si o sâ vâ umputiti in socializmul vostru. Cu cei 300 de lei pe care i-au primit votantii vostri o sa fi udate toate gardurile in Transnistria,Gâgâuzia si satele -rosii din moldova.Sa vedem ce o sa fie peste 2 ani.
 • 0 (0)
  Traiasca Maresalul Ion Antonescu !!!!1
 • 0 (0)
  Mussolini Fascism !!!!!Hitler Social nationalism Dodon Socialist este diferenta?
 • 0 (0)
  учится учится и ещё раз учится, Владимир Ильич Ульянов! Pidarilor prostilor nici odata no sa va dati seama ce avut invidere acest Om degradatilor!!!!
 • 0 (0)
  o sa vada ei acum migrare in masa, oamenii mai aveau o speranta sa ramana in tara asta, acum o sa ramana dodic cu electoratul lui inteligent.
 • 0 (0)
  dodon, tu esti presedintele bahamasului si al spalatilor pe creier, nu al meu! ai mizat pe prosti, si ei au fost mai multi...

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Nici nu pot sa ascult minciunile astea de doi bani
 • 0 (0)
  Bravo Dododn!!! Ai invins tilharii "europeni". Bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA