(video) Diacov VS Ghimpu: „El tot a pus mâna la ce a făcut Focșa”

Replici cu ghimpi între democratul Dumitru Diacov și liberalul Mihai Ghimpu. Primul a declarat azi dimineață pentru UNIMEDIA că declarațiile liderului liberal din ultima perioadă nu fac altceva decât să-i ajute pe comuniști. Președintele de onoare al PD spune că Mihai Ghimpu tensionează lucrurile între partidele de orientare democratice.

De cealaltă parte, Mihai Ghimpu a spus că nu are de gând să-l asculte pe Diacov, căci acesta „împinge Alianța spre oameni, nu spre mafioți”. 

„Mihai Ghimpu, cel mai activ și eficient, contribuie la revenirea comuniștilor la putere. Isteria promovată de liberali în ultimul timp seamănă o mare confuzie în tabără democrată. Deși ei spun că sunt împotriva rușilor și comuniștilor, prin ceea ce fac, practic repetă contribuția lui Roșca, Alexei și tot ce se referă la sfârșitul anilor '90. Prin asta ei ne împing la alegeri anticipate. Comuniștilor nici nu le va trebui mare campanie electorală, doar vor culege roadele. Liberalii se străduie să arată frumușel… împingându-i pe ceilalți într-o parte… rolul lor în menținerea stării de conflict e foarte important”, a declarat Dumitru Diacov.

După amiază, Mihai Ghimpu a reacționat. „Diacov e meșter la din astea. Eu împing alianța spre o alianță pentru oameni, nu pentru mafioți. Ce credeți… că Diacov nu are mânuță pusă acolo la ce a făcut Focșa, acolo pe str. Eminescu. Acolo fiică-sa are restaurant. Diacov pentru mine nu este exemplu. Eu în 25 de ani nu m-am ocupat cu hoții și prostii. Să fie mai atenți la cel spun și fac, că vedeți că în ultima perioadă sunt mai dur la expresii, am să tai în carne și oase”, a spus Ghimpu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI