ora: 14:57, 16 apr 2013 11874

(video) Diacov crede că Dorin Chirtoacă a făcut o alegere greșită


Video se incarcă ...
(video) Diacov crede că Dorin Chirtoacă a făcut o alegere greșită
Dumitru Diacov, președintele de onoare al PD
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Dumitru Diacov, președintele de onoare al Partidului Democrat, consideră că Dorin Chirtoacă nu trebuia să pună „familia în față” și să refuze funcția de președinte al Partidului Liberal, transmite UNIMEDIA.

Liderul fracțiunii PD a menționat că primarul Capitalei are un număr mare de adepți printre liberali și că ar fi trebuit să profite de ocazie. „Nu e o decizie corectă. Chirtoacă ar putea să-și dorească funcția ulterior, dar va fi târziu. Acești oameni au sonorizat ideea, mulți au spus că e timpul să o facă”, a specificat sursa în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

Sursa a menționat că „problema de rudenie” nu trebuie să fie pusă în față în cadrul activității politice.

UNIMEDIA amintește că Dorin Chirtoacă a refuzat să preia conducerea PL, înlocuindu-l pe Mihai Ghimpu. Ideea a fost vociferată de Consiliul de Reformă al PL din care fac parte Ana Guțu, Ion Hadârcă, Vitalie Marinuță, Gheorghe Șalaru, etc. 

Marina Botnariuc, stagiar

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -3 (13)
  Дядя Дима, так они же с Колоницэ!
  • +2 (10)
   Diacov, ca si multi alti prieteni ai lui Voronin, doresc nu altceva decit sa-si bata joc de acest copil - Chirtoaca. Rusine.
 • -6 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Foarte Corect Dom Diacov
 • 0 (6)
  Minte nu-i, noroc de unde !!! Poate or trece in nestiinta si nepotu si mosu, sa nu devenim captivi la "hitrie maldavani" din Colonita, care se cred buricii pamintului !! Mari luptatori !! Mosul face atita tam-tam cu lupta lui, ca de acum ti-e greata !! Ta-ta,ti-ti-ta " dai,dai zacuriti "- marazm !!
 • +1 (1)
  Nestiinta politica !!!
 • +5 (9)
  Orice poti sa spui despre Diacov,numai ca-i prost n-o poti zice... Ii mare vulpoi si intelege ca ghimpu-i gata...Pacat ca-i gata si Dorin,dar si-a facut-o cu mana sa..
  • +1 (7)
   el nu e vulpoi - el e un politician ratat, la care nu se uita nimeni nici in PD. Teoriile lui sovietice nu mai sunt aplicabile acum. Chirtoaca are toata viatza inainte si tre sa stea in afara mizeriei de acum. Vor veni timpuri cand va trebui de venit cu oameni noi - si Chirtoaca va intra cu ambele picioare in politica, dara cum - sa se manince mastodontii de azi!
 • -1 (7)
  Dupà mine, presedintele unei formatiuni politice, ce conduce , reprezintà tara,ar trebui sà dee dovadà de comportament adecvat, sà mânuiascà arta compromisului, sà fie diplomat si cu cei mai aprigi "dusmani" politici, dar nu sà-si ponegreascà tovaràsii de idei, colegii de partid..., punând pret doar în EU-l propriu, negând pàrerea fiecàrui membru, care activeazà sub aceeasi flamurà!!!Cine-l poate destitui pe Ghimpu în mod democratic?!, cine merità la moment sà-l înlocuiascà efectiv pentru neamul nostru?!,... si fireste acela va accepta functia de presedinte, ca orisice slugà, slujbas... credincios si devotat cauzei pentru care au fost votati de càtre alegàtori!Dar dacà în respectivul partid nu este democratie(dar e dictat!), apoi si societatea va fi condusà de ei tot în mod autoritar(ca si de "komunisti"), dar nu respectând normele democratice, pluralismul, initiativele altora..., drepturile altora!
 • +3 (5)
  Ba, Demon, las-o cu sfaturile si aprecierile!
  Tu nici pe departe nu esti icoana pe perete!
  pshel na hren si da-i sftauri lui piticul plahi!
 • +1 (9)
  asculta ce zice diacov si fa invers! :)
  Nu e timpul ca sa vina Chirtoaca acum. Pl ar avea nevoie de rebranding inainte de alegeri si nu m-asi mira ca Chisrtoaca sa devina presedinte la momentul oportun, dar acum nu e cazul de-l murdarit pe Chirtoaca, fiind in acelasi car cu banditii de-al de filea si plohish.
  • 0 (6)
   Tocmai vroiam si eu sa spun asta :) Diacov e omul moscovei, il asculti numai ca sa stii cum sa nu faci.
 • -2 (4)
  da, a facut o alegere gresita, num cum i-a cerut Moscova lui Diakov
 • +2 (2)
  Hadirca,Saharneanu ,Gutu si a. sunt oameni de valoare si Chirtoaca era obligat sa se intilneasca cu ei,dar a procedat moldoveneste,adica coloniteste alea Ghimpu
  • 0 (2)
   corect, acesti tradatori sint de valoare ... p-u rusi si lingaii lor
 • 0 (4)
  ce-mi place la Diacov e ca desi reprezinta partidul, el intotdeauna are o pozitie proprie! Si in acest caz a dat dovada de originalitate, si inclin sa-i dau dreptate. Or dumnealui stie foarte bine cum au evoluat relatiile in PL in ultimii ani
 • -1 (1)
  chirtoaca duce orasul cu incetul la vale....pl cu dinsu nici 3% nu acumula....el pur si simplu se teme de functii de conducere si asumarea responsabilitatilor.....in primarie sta numai de asta ca in viatza lui nu a avut masina mai scumpa decit camry si are deplasari gratuite prin toate tarile.....doar in scandaluri si intrigi politice il vad pe chirtoaca la stiri...dar cu acte concrete, cu proiecte,...absolut 0!
 • 0 (0)
  Unimedia!
  "...ideea a fost VOCIFERATA"
  sau FACUTA PUBLICA ?
  Vocifereaza - a vorbi tare, a zbiera, a țipa cu mânie

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA