ora: 09:11, 17 noi 2013 4347

(video) Diacov către comuniști: „Mai întâi noi pe voi...”


Video se incarcă ...
(video) Diacov către comuniști: „Mai întâi noi pe voi...”
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

În timpul dezbaterilor de vineri, 15 noiembrie, asupra proiectului de modificare și completare a Regulamentului Parlamentului, liderul de onoare al PD, Dumitru Diacov, a ieșit la microfon pentru a potoli spiritele opoziției, notează UNIMEDIA.

Comuniștii, dar și liberalii se opuneau cu vehemență acestor modificări propuse de cei aflați astăzi la guvernare, iar discuțiile asupra proiectului au durat mai bine de două ore.
 
„Regulamentul se adoptă pentru Parlament pentru mulți ani de zile. Cначалa мы вас, потом вы нас (n.red. - Mai întâi noi pe voi, apoi voi pe noi)”, a spus Diacov într-un final.
 
În cele din urmă, dezbaterile au fost încheiate. Înainte ca proiectul să fie supus votului în prima lectură, comuniștii au părăsit sala și au lăsat fără cvorum deputații din coaliția de guvernare. Ședința a fost închisă, iar votul a fost amânat pentru ședința de săptămâna viitoare.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -9 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Unicul om care recunoaste ca circula,n hora evreiasca cand Iosca se afla primul si striga ca am in cur si n,am in gura, iar Moisa ca ultimul se plangea invers... Sa fii lider de onoare, e ca si locomotiva trasa din urma, asemeni cum danseaza Moisa!
  • +10 (10)
   Pina la urma cred ca Diacov are dreptate, aici al a pus accent pe productivitate si performanta, si intradevar trebuie de ridicat acest criteriu, nu mai putem ani la rind sa ascultat pe comunisti cu diferite demagogii de la fiecare deputat si de la toate microfoanele....

   Sunt cetățean activ
   • +9 (9)
    Intr-adevar efectele acestui regulament vor avea un impact asupra viitorului,asupra desfasurarii normale a sedintelor!! Dupa parerea mea regulamentul Parlamentului trebuie sa fie modoificat pentru ca unele prevederi dualiste sunt interpretate eronat si in propriul interes de unii deputati. Asa ca acesta ar trebui sa fie votat in ambele lecturi!!!

    Sunt cetățean activ
    • +8 (8)
     Cred ca este clar ce a avut invedere Diacov, el a avut invedere ca acest regulament nui facut doar pentru a limita in actiuni opozitia ci pentru a se pastra ordinea mereu pe decursul a multor ani inainte.
     • +7 (7)
      Domnul Diacov are totala dreptate aceste schimbari nu se fac pentru un termen scurt asa ca ele sunt bine gindite si opozitia nu are de ce sa-i fie frica, trebuie doar sa se invete a comporta decent.
      • +5 (5)
       Diacov mereu mi-a placut, el gindeste la rece si nicioadata nu se imbata cu apa rece. Eu am inteles bine ce spune si are dreptate.
 • -9 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mai intii noi pe voi apoi voi pe noi.si poporul ce are din asta.Vin a nostrii pleaca a nostrii noi raminem tot ca prostii.Desteaptate moldoveanule ca 4 ani in fiecare dimineata ta cantat desteaptate Romane. VREM UNIRE SI O SINGURA MOLDOVA...


  Sunt cetățean activ
  • +8 (8)
   Diacov a vrut sa spuna ca nu se face acest regulament pentru acum dar pe viitor, adica efectele vor si si pe viitor, si ca aceste discutii aprinse sint in zadar, nimic mai mult.

   Sunt cetățean activ
 • +9 (11)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -9 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Fute-o mai cu tot cu diacov a tau. Din 90 incoace nu se mai satura de politica fosila asta, ca si vorosca. Cei mai mari hoti

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA