ora: 10:20, 24 apr 2013 4125
Autor: Ana Sîrbu

(video) Diacov: Ar trebui să existe mai multe persoane ca Plahotniuc și Filat


Video se incarcă ...
(video) Diacov: Ar trebui să existe mai multe persoane ca Plahotniuc și Filat
Dumitru Diacov
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
„Ar trebui să existe mai multe persoane ca Plahotniuc și Filat, care ar putea concura și s-ar contrazice în idei”. Această declarație a fost făcută de către deputatul PD, Dumitru Diacov, în cadrul unei emisiuni de la postul TV7, difuzată săptămâna trecută. 

Întrebat de ce Vlad Plahotniuc nu oferă interviuri, deputatul democrat a spus că și el și-ar dori ca primul să comunice mai des cu presa.

Vorbind despre acuzațiile care se fac în adresa lui Plahotniuc, Diacov a spus că asta se întâmplă datorită democrației din țara noastră. „Pentru că trăim într-o țară unde e orgie în democrație. Nu-mi place că Vlad Plahotniuc nu vrea nicidecum să se deschidă lumii, să vorbească mai des în public. Am discutat cu el de nenumărate ori despre aceasta. Dar suntem oameni diferiți și vedem lucrurile diferit”, a precizat Diacov. 

Democratul a sugerat și faptul că ar trebui să existe mai mulți politicieni ca Vlad Plahotniuc și Vlad Filat. „Dacă ar exista mai multe persoane ca Plahotniuc și Filat, dar în diferite partide atunci ar apărea concurență, contraziceri în idei și discuții. Și atunci poporul, o dată la patru ani ar decide pe cine să aleagă”, a mai adăugat deputatul.

sursa video: tv7.md

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -3 (5)
  Ын царэ,пунець ын кумпэнэ сылничия мынилор воастре. Чей рэй сынт стрикаць ынкэ дин пынтечеле мамей лор, минчиноший се рэтэческ одатэ ку еширя дин пынтечеле мамей лор.Ау о отравэ ка отрава унуй шарпе, ка отрава уней аспиде сурзь,каре ышь аступэ урекя. Рэдэчина тутурор релилор есте юбиря де бань.
  • -1 (7)
   Daca avem mai multi oameni ca Plohatniuc atunci tara noastra se duce la ripa...SI asa Plohatniuc tot o cumparat in tara acesta ,dar sa fie mai multi atunci acesti Plohatniuci nu vor putea imparti aceasta tara)))
   • +1 (7)
    Oameni ca Filat s-ar putea ,deoarece Filat face multe pentru acesta tara ,lupta pentru aceasta tara,Filat a reuşit să asigure ţara noastră cu o guvernare democratică, A reuşit împreună, solidar să depăşim criza politică şi mai mult decât atât să demonstrăm că avem capacitatea nu doar să facem declaraţii de integrare europeană, dar şi să facem paşi concreţi în vederea ajungerii acolo unde este locul nostru firesc, în spaţiul valoric European.Dar plohotniuc nu face nimic bine pentru tara ,doar bine pentru buzunarul sau face...
 • +4 (8)
  Diacov multumit de OFERTA facuta lui Filat pe care n-a putut s-o respinga...in sfarsit s-a razbunat mosneagul pe Filea de parasirea lui din randurile PDMlui. somn usor, dle Diacov. Maurul si-a facut treaba!!!
  • +6 (6)
   lauda lui Diacov in adresa lui Filat suna ca ocara...
 • +2 (8)
  Doamne fereste-ne de persoane ca Plahotniuc si Filat!!!

  Sunt cetățean activ
 • +3 (5)
  A ziso Diacov! Sa faca echipa toti trei...Partidul Hotilor R. Moldova!

  Sunt cetățean activ
 • 0 (6)
  Filat va intra in istorie ca cel mai BUN premier al Moldovei!!!
  Daca vorbiti de greseli, poate aveti in vedere gresala ca a declansat lupta cu coruptia, dupa care a si inceput inmlementarea de catre Plahotmiuc a planului de demitere si injosire a lui Filat!!!?
  Cred ca majoritatea cetatenilor NU considera aceasta o gresala ci din contra, un mare + pentru care Filat poate conta pe un respect si o sistinere SI MAI MARE din partea cetatenilor!!!
  Si aceasta sistinere o sa o vedeti la urmatoarele alegeri!!!
  Noi ne-am saturat de viata de rob, cu banditi si tirfe proaste de alde Ghinmpu la putere!!
  Noi dorim oameni cinstiti, civilizati, destepti si cu capacitati de a obtine ceia ce ne doriim cu totii in termen scurt!!
  Astfel de persoana este Filat!
  Si sa stiti, ca Filat va reveni la conducere!!
  • -3 (5)
   Persoanele care au capacitati de gindire de actiune sunt catalogate repede eu as zice ca ar fi bine ca tara sa aiba mai multi Dealde fILAT PLOHOTNIUC
   • -1 (5)
    Capacitati de gindire nu e deajuns sa ai!!
    Azim oricare persoana din generatia tanara are capacitati de gandire mult mai inalte ca Ghinpu, Diacov si in general, generatia veche!
    Important e in primul rand MOTIVATIA ori INTENTIILE!!!
    Plahotniuk are capacitati de gandiere dar inteniile sale sunt mirsave si murdare! El e un om foarte periculos pentru noi toti!!
    Filat e un om care are toate capacitatile necesare penru a obtine cu succes ceia ce noi toti ne dorim!!!
    E foarte rau cint esti prost si nu te poti vedea realitatea!!
    • -1 (3)
     St Dom Iovu daca sunteti tinar ar fi bine sa ginditi ca un tinar cu perspectiva cu optimizm cine daca nu voi va veti ridica cine va va aguta daca nu voi singuri prin munca zi de zi cine va incurca sa descideti afaceri si sa incepeti de la mic la mare Eu nu stiu daca cum spuneti dumneavoastra ca cineva este periculos pe noi ,EI SUNT PERSOANE PUTERNICE PE CARE IA ADUS MINTEA SI AU CREAT STRUCTURI DE BIZNES PUTERNICE AR FI BINE CA IN MOLDOVA Sa fie cit mai multi ca ei
    • +1 (1)
     de acord cu parerea despre ploh si as mai adauga ca,multi nu realizeaza ca acesti "alesi ai poporului" mai ales veniti ca sa-si apere si largeasca afacerile sau sa-si stearga urmele sale criminale,combina tot pe parcurs,ne e ca ,gata,are bani si n-o sa fure,nu,lor le vine pofta mancand! Ce vreti,daca cei din CNA sau PG!realizand ca fac jocul unui criminal,nu intreprind nimic fiindca il cred pe plohatniuc asa de destept! nici soarta lui Cadafi sau Mubarak nu-i pune-n garda?! Oricum,mai devreme sau mai tarziu vor raspunde pentru ceea ce fac! Si putini isi dau seama ca cel mai de pret,pe toate vremurile!a fost OMENIA si MODESTIA cu INTELEPCIUNEA!...
 • +3 (5)
  DIACOV, dute acasa, tu esti beat
 • +4 (6)
  da, ai dreptate , toata tara ar trebui sa fie in situatia lor financiara , dar pentru asta ei trebuie sa plece
 • +5 (7)
  ba da v-ati saturat sa furati?ca nu o sa taraiti bogatiile voastre in pamint...
 • -3 (5)
  Foarte corect dom Diacov persoane care au capacitatea de gindi de a zidi de a face biznes la noi sunt catalogati repede la noi proletarii sunt la cautate cel mai usor sa catalogez sa invinuiest cai hot fara probe
 • +6 (8)
  In Moldova ar trebui sa existe mai putini oameni ca Diacov,si la sigur vom trai mai bine!!!!!!!
 • -1 (3)
  iN mOLDOVA AR TREBUI SA FIE MAI MULTI CA DOM DIACOV UN POLITICIAN PUTERNIC ,CUMPATAT
 • +2 (2)
  De când domnul spion sovietic dâ lectii? Seful de contraspionaj rus de la Bucuresti ?

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA