(video) Diacov: Ar trebui să existe mai multe persoane ca Plahotniuc și Filat

„Ar trebui să existe mai multe persoane ca Plahotniuc și Filat, care ar putea concura și s-ar contrazice în idei”. Această declarație a fost făcută de către deputatul PD, Dumitru Diacov, în cadrul unei emisiuni de la postul TV7, difuzată săptămâna trecută. 

Întrebat de ce Vlad Plahotniuc nu oferă interviuri, deputatul democrat a spus că și el și-ar dori ca primul să comunice mai des cu presa.

Vorbind despre acuzațiile care se fac în adresa lui Plahotniuc, Diacov a spus că asta se întâmplă datorită democrației din țara noastră. „Pentru că trăim într-o țară unde e orgie în democrație. Nu-mi place că Vlad Plahotniuc nu vrea nicidecum să se deschidă lumii, să vorbească mai des în public. Am discutat cu el de nenumărate ori despre aceasta. Dar suntem oameni diferiți și vedem lucrurile diferit”, a precizat Diacov. 

Democratul a sugerat și faptul că ar trebui să existe mai mulți politicieni ca Vlad Plahotniuc și Vlad Filat. „Dacă ar exista mai multe persoane ca Plahotniuc și Filat, dar în diferite partide atunci ar apărea concurență, contraziceri în idei și discuții. Și atunci poporul, o dată la patru ani ar decide pe cine să aleagă”, a mai adăugat deputatul.

sursa video: tv7.md

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub