(video) Dezvăluirea lui Lupu: Filat și Plahotniuc, cât pe ce să se bată!

Marian Lupu a făcut dezvăluiri astăzi despre ultima ședință a AIE. Acesta a spus că Filat l-a înjurat pe Plahotniuc, iar ultimul ar fi sărit la bătaie. Incidentul ar fi avut loc în ziua când a avut loc ședința Consiliului AIE, unde s-a discutat despre vânătoarea din Pădurea Domnească, scrie UNIMEDIA.

„Dl Plahotniuc, de o manieră normală și corectă, a venit cu o propunere. Dl Filat  a dat o recție foarte agresivă, foarte emoțională și a mers până în momentul să-l înjure. Înapoi a primit o replică pe potrivă. Vă spun, mai nu a promit-o la moacă. A trebuit să intervină alți colegi. Erau zece persoane prezente”, a spus Lupu.

Lupu a specificat că între cei doi există o antipatie puternică, formată de-a lungul anilor. „Doi Vlazi au venit din business. Nu se cunosc de o săptămână sau de o lună. Sunt ani de zile de concurență, de relații aprinse. Este obsesia personală a lui Vladimir Filat, bazată pe concurență, pe frică, care este pus mai presus decât interesul comun”, a specificat sursa citată.

UNIMEDIA amintește că, la ședința AIE, Filat a declarat că solicită demisia Procurorului General. În schimb, Plahotniuc a venit la întrunire cu un proiect de modificare a legii, prin care șefia Procuraturii, Curții de Conturi și a CEC ar reveni opoziției.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub