ora: 17:16, 14 iul 2017 9932

(video) Deputați PL, Dârda și Ghimpu, absenți de la ședințele Parlamentului de aproape două luni. Ce zice Zotea


(video) Deputați PL, Dârda și Ghimpu, absenți de la ședințele Parlamentului de aproape două luni. Ce zice Zotea
Foto: UNIMEDIA

De mai bine de două luni, deputatul liberal Iurie Dârda nu se prezintă la ședințele Parlamentului. Potrivit stenogramelor de la ședințele Legislativului, Dârda a fost prezent ultima dată la întrunirea Parlamentului din 12 mai.

Potrivit stenogramelor, absența deputatului PL este motivată prin cereri. Contactat telefonic de UNIMEDIA, operatorul mobil spune că numărul acestuia este indisponibil.

În aceeași situație se află și liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Ultima ședință la care a participat Ghimpu a fost cea din 25 mai, când a fost reținut edilul Chișinăului, Dorin Chirtoacă.

Anterior, întrebat din ce cauză nu este prezent la ședințele Legislativului, Ghimpu a declarat că are „probleme mai importante”.

Am întrebat-o pe deputata liberală Alina Zotea care este motivul absenței deputaților, aceasta afirmând că nu cunoaște.

„Fiecare dintre ei au o cerere motivată, această cerere este înregistrată, cel puțin la Parlament, și este conform legii”, ne-a spus Alina Zotea.

De asemenea aceasta spune că nu știe dacă deputatul Dârda se află sau nu în țară, însă afirmă că liderul PL este în Republica Moldova și „își face activitatea așa cum o vedeți și are o motivare pentru faptul că nu vine”, a mai spus Zotea. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +1 (3)
    Ghimpu si Dirda sunt niste deputati iresponsabili.Au vazut ca mandatul nu-i mai apara de arestari si au hotarit sa abandoneze sedintele Parlamentului.Au uitat de promisiunile facute la alegeri sa lucreze pentru popor.Isi rezolva doar interesele personale pentru a se imbogati si atit.
  • +2 (2)
    Похуй этим уродам все госсударственые вопросы. Один уродовал страну, второй уродовал город, оба зарабатывали на этом деньги.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri