(video) Deconspirare scandaloasă? Cine sunt oamenii care apar la mai multe evenimente lângă Putin

După ce Vladimir Putin a participat la slujba de Crăciun la o mănăstire din Nijnii Novgorod, mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare au remarcat faptul că președintele rus a fost înconjurat de aceeași oameni cu care a fost la pescuit în septembrie anul trecut. 

Chiar dacă internauții și-au exprimat convingerea că aparițiile liderului de la Kremlin sunt regizate, iar oamenii de lângă el sunt angajați au Serviciului Federal de Securitate, președinția a venit cu un comunicat prin care menționează că pescarii au fost invitați să participe la slujba religoiasă alături de Vladimir Putin.

(video) Deconspirare scandaloasă? Cine sunt oamenii care apar la mai multe evenimente lângă Putin
(Foto: facebook.com)

După slujba religioasă, Putin a stat de vorbă cu pescarii. Potrivit comunicatului de presă, în afară de problemele cu care se confruntă, pescarii i-au împărtășit președintelui rus mai multe rețete de ciorbă de pește și l-au invitat la pescuit în primăvară.

Totuși, blonda din imagini, care a participat și la pescuit, dar și la slujba religioasă, apare și într-un reportaj de la Pervîi Canal, unde este prezentată drept nașa de botez a submarinei „Veliki Novgorod”.

Pub

[removed][removed]

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub