ora: 10:51, 09 ian 2017 36212

(video) Deconspirare scandaloasă? Cine sunt oamenii care apar la mai multe evenimente lângă Putin


(video) Deconspirare scandaloasă? Cine sunt oamenii care apar la mai multe evenimente lângă Putin
Foto: facebook.com

După ce Vladimir Putin a participat la slujba de Crăciun la o mănăstire din Nijnii Novgorod, mai mulți utilizatori ai rețelelor de socializare au remarcat faptul că președintele rus a fost înconjurat de aceeași oameni cu care a fost la pescuit în septembrie anul trecut. 

Chiar dacă internauții și-au exprimat convingerea că aparițiile liderului de la Kremlin sunt regizate, iar oamenii de lângă el sunt angajați au Serviciului Federal de Securitate, președinția a venit cu un comunicat prin care menționează că pescarii au fost invitați să participe la slujba religoiasă alături de Vladimir Putin.

După slujba religioasă, Putin a stat de vorbă cu pescarii. Potrivit comunicatului de presă, în afară de problemele cu care se confruntă, pescarii i-au împărtășit președintelui rus mai multe rețete de ciorbă de pește și l-au invitat la pescuit în primăvară.

Totuși, blonda din imagini, care a participat și la pescuit, dar și la slujba religioasă, apare și într-un reportaj de la Pervîi Canal, unde este prezentată drept nașa de botez a submarinei „Veliki Novgorod”.

[removed][removed]

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +13 (25)
  Rusii il cred erou! Eu zic ca el a dus tara in rapa. Face shouri bine gandite pentru popor. SSSR, un imperiul atit de mare, a murit fara ca sa vina cineva si sai faca razboi, singurica. Si marele erou o scoate la suprafata atitia ani, si tot o scoate si o scoate. Rezultatele finale arata adevarul. Tara nu produce nimic in afara de armament. Salariile si infrastructura e la pamant. Ultimul exemplu: Germania ruseasca, era in fund, si acum...
  • -16 (30)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

   1. daca e asa de rau in Rusia cu salariile de ce jumate de milion de moldoveni se duc acolo dupa bani? peste un miliard de $ din Rusia a venit, 75% din remitentile toatale ale moldovenilor
   .
   2. nu produce nimic? ;)))) 80% din produsele de bakalee in Moldova (ciai, cafea,) sunt ale companiilor rusesti, Tess, Jardin, Greenfild, Ahmad, etc etc etc
   .
   aceiasi situatie e cu electrocasnicile, dupa denumiri "nemtesti" si "englezesti" sunt firme rusesti care vind produsele facute in China, cum si e primit acum, Scarlet, VItek, Braun, Kaiser etc etc etc
   .
   si apropo daca sunt inapoiati cum dracul tocmai politica interna a SUA au influintat????
   voi alegeti sau una sau alta ;)))
   .
   • +12 (20)
    1. Moldovenii au plecat in rusia dupa bani, nu din cauza ca acolo e raiul, ci pentru ca noi suntem mai saraci (diferenta), mai usor de gasit de lucru pentru ca moldovenii stiu limba ruseasca.
    2. Daca tu socoti ca ceaiul cafeaua, si alte produse, keciup, maioneza...etc, inseamna export pentru o tara atit de mare, apai dormi linistit.
    Referitor la electrocasnice. A asambla si a produce sunt 2 lucruri complect diferite.
    Referitor la politica interna a SUA, daca asta e progresul asteptat de la Putin? noapte buna. Stii, a viri spioni si a caca malina altor ca pe fonul lor tie sati fie mai bine, asta e tot ce stiu sa faca natia ta.
   • +11 (17)
    Exemplu 1, da va rog sa va informati.
    1. Podul Qingdao din China. Cel mai lung pod din lume, 41,58km peste ape. Construit in 5 ani, repet 5 ani.
    2. Distanta dinre Crimea si Rusia peste apa este de 5km (cinci). Au trecut mai mult de 2 ani. Au zis ca nu au bani. Si asta este cea mai importanta constructie, deoarece Crimea este luata cu armata.
    Si asa exmple va sriu 100.
    • -17 (27)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

     1. nu de 2 ani, dar nu conteza, sunt deoasebite conditiile, in Crimeia fundul marii e din 2 straturi, podul va fi asezat pe niste piloni de sute de metri care strabat ambele funduri, lucru anevoios...
     2. hai sa nu punem pe un cintar posibilitatile Chinei si Rusiei ;))
     China in ultimii 20 de ani a produs beton cit tot volumul de pe planeta din toate timpurile, zeci de milioane de oameni sunt antrenati in constructii si care nu lucreaza ca la noi da 24/24 si cu schimburi de 10-12 ore cu intrerupere de 30 minute
     pe Discuvery este serialul despre Megaconstructii, marea parte e despre China...
     un chinez cred ca se egaleaza cu 4-5 europeni
     • +11 (15)
      Opa, tinatorul de avione rusesti. Faci din mana?
    • -18 (28)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Мэй, брынзы... Вы даже в мыслях не можете представить что такое под де 5 км. За 25 лет независимости вы не построили ун под де 5 метри из Мынжыта де Сус спре Мынжыта де Жос. Умничит тут... Под, кина, а промис...писдец мля :)):))
     • +11 (21)
      Expertul de taburete povesteste.
      Fa din mana si tine avionele rusesti.
     • +13 (13)
      Adolfik!
      Nu căuta ”boiarișnik” sub podul de la Мынжыта де Сус. Dute la Irkutsk, acolo se vând câte trei flacoane la 1 rublă !
    • +13 (17)
     Atentie, asta cu ciaiul rusesc, cu cristalele, si cu tehnica de uz casnic rusa este la lucru, e pus sa va duca departe de tema articolului de comentat. venitul pe carel au rusii dintrun tir cu ceai, apple il are din 3 telefoane iPhone. Bai ocup1918, fati ordine in creier sau stai cu capul in centrifuga?
    • -1 (1)
     Lungimea podului este de 19 km, si va avea 4 benzi pentru automobile si 2 pentru tren. Inaugurarea se preconizeaza pentru decembrie 2018.
   • +9 (25)
    Opa, tinatorul de avione rusesti. Faci din mana?
 • +11 (21)
  Dacă nu ar exista importurile din vestul decadent, rușii ar folosi telefoane cu fir, s-ar uita la televizoare cu tub și ar scrie la mașina de scris.
  • -17 (25)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

   referitor la telefoane, cele mai scumpe telefoane folosesc pentru ecrane sticla de cristal furnizata din Rusia, numai doua companii in lume produc asa ceva, dupa tehnologii proprii, metoda ruseasca e mai ieftina
   • +13 (19)
    Autogreen a vrut sa spuna ca rusii ar avea felefoane cu fir, din sticla de cristal. Pentru ca cristalul nu este tehnologie ci zacamant. Intelegi mata ca zacamantul cela nu il fac rusii, lo facut natura.
    • -18 (26)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

     anume ca il FAC ;), cristalele de jumate de veac sunt "crescute" in conditiile de laborator, inclusiv diamantele, poftim link cu foto
     .
     Как в России выращивают сапфировое стекло для iPhon
     Cum in Rusia cresc sticla de cristal pentru Iphon
     .
     http://kak-eto-sdelano.livejournal.com/292450.html
     .
     • +8 (22)
      Fa din mana ca sa tii avionele rusesti.
     • +12 (16)
      Fa din mana ca sa tii avionele rusesti.
 • +7 (9)
  lor ca si la "ai nostri" le este in cot de astfel de deconspirari! ei demult "lojili hui na narod"
  • +3 (7)
   Din moment ce detin televiziuni, astea organizeaza in serie teatru. Clinton avea grupul sau cu care se deplasa la intruniri de doar maxim cateva mii alegatori (tatal asasinului din Orlando era vazut in tribuna VIP la una din adunari). Multi actori de criza au fost deconspirati, participand la "atentate" pe sol american si mai tarziu pe aeroportul din Bruxelles. Teatru cu rusi si la Ankara, un "holywood" de productie ruso-turca, cu ambasadorul "ucis", dar care nu lasa un strop de sange dupa 5 impuscaturi si perioada de predica a "atentatorului".
   Falsul din imagini cu pescari la ceai e un epizod pasnic din lista de falsuri istorice si cele viitoare. Putea fi filmat cu mult timp inainte, ca si alte evenimente "din popor". Trebuie cumva patsanu sa se "apropie de norod" pentru a-si indeplini planurile, care ajung pana la Oceanul Atlantic. E si timpul ca Rothschildzii sa se mute in Rusia, nu numai in China. Viitorul scurt,dar urat si cu minciuni e in mare dupa Rusia...
 • +9 (11)
  Ha-ha-ha, aceeași poveste ca și cu agricultorul moldovean, omul de afaceri moldovean, și țaranul simplu de la țară care era prezentat la posturile tv rusești de una și aceeași persoană :)
  Buni profesori are dodon :)
  Păcat că lumea noastră e naivă și crede în așa mincinoși...
 • -19 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ха ха ха.... Бля, прикольно читать коменты как зоёшы которые в жизни все проибали, на второй день после Рождества, обсуждают окружение Путина.
  • +5 (15)
   Fraza sclipitoare cu "zoiosii". Lol...
  • +11 (21)
   Fa din mana, treb sa faci vant.
  • +7 (11)
   Badla needucata.
   • +2 (2)
    Pacat ca nu apreciezi figura de stil...Ma imfla rasul si acum. Alfred зажигаеште...
  • +10 (10)
   Ой бедненький! Обидели его пахана, и он развонялся тут))
   Че ты к людям придираешься, быдло бездарная? Ты бы по существу статьи прокомментировал бы, которые тоже русские написали... Или тебя не интересует то, что все это дешевый театр, а вас имеют как ТУПЫХ ОВЕЦ которые только и знают чтобы жрать "котлеты" предоставлены от Путин ТВ?!
   Тебе всеже главное лизнуть пахана как можно глубже, несмотря на то, что он и его режим имеет вас всех тупоголовых Му-Му в одно место???
 • +15 (23)
  ocupacion_1918 , esti penibil cu asa intrebari :D . foarte stupide si neargumentate, scuze ca citind mesajul meu ai pierdut vreun reportaj de pe RenTV
 • +11 (13)
  In Rusia, mai nou, agentilor feesbe li se spune "pescari"?...mi-o si imaginez pe blonda aia cu batic intinzand navoadele in largul marii...:)
  • +2 (2)
   Море, море, мир бездонный...
   https://youtu.be/2YWwUbfFpFA
 • -16 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Tepusor crede ca numai Russii il cred pe Putin erou. Despre Putin vorbeste toata lumea. Mai cititi presa internationala,da nu numai unionista.
 • +11 (11)
  Apreciere elocventă: ”..."Это не ФСОшники. И не рыбаки, - пишет в своем telegram-канале политик Леонид Волков. - Это представители самой мерзотной и банальной категории, местные-общественники-во-все-бочки-затычки, такие есть в каждом регионе, вы все знаете этот типаж. Бурная и бойкая женщина средних лет, которая сегодня вдова ветерана всех войн, завтра активистка ТСЖ, послезавтра православная активистка, а по четвергам член городской общественной палаты; что уж в моменте потребно местной администрации. Лариса Сергухина - женщина на лодке и в храме, "бригадир…
  • +10 (10)
   ..."бригадир рыболовецкой артели" - на самом деле крупный местный предприниматель, совладелец новгородского агрохолдинга "Еврохимсервис", поставляющего удобрения, сельхозтехнику и запчасти из Европы. Она же - непременная участница всех круглых столов в администрации Великого Новгорода о развитии сельского хозяйства.Такую зовут каждый раз, когда начальство требует от местной администрации -"пришлите нам на мероприятие кого-нибудь,чтобы лишнего не болтал".Ну вот теперь еще и православная рыбачка, почему нет". (http://graniru.org/people/2769)
 • +4 (4)
  si totusi acesti pescari mai figureaza pe undeva ori doar in ale pescuitului ca din ce a fost prezentat se leaga parca

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA