(video) Declarații marca Voronin: Streleț calcă prin străchini, iar Diacov are doar interese

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, spune că ar putea scrie o carte în care să includă mai multe detalii din viața politică de la Chișinău. Șeful comuniștilor a făcut această declarație în cadrul unei emisiuni la EuroTV, informează UNIMEDIA.

Referindu-se la instituirea unei noi funcții în Parlament, cea a comisarului de etică, liderul PCRM a menționat că toată atenția ar trebui îndreptată, în acest context, către șeful fracțiunii PLDM. „Să înceapă să se clarifice mai întâi cu Streleț. El este primul care merge prin străchini zi și noapte și în Parlament și în afara Parlamentului”, a afirmat Voronin.

Un alt coleg din Legislativ care a nimerit în vizorul liderului PCRM a fost și președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov. „Prieten cu Diacov este imposibil să fii. El are doar interese. Cine dirijează din spate toată diacovșina lor eu nu cunosc, sau dacă știu, nu e momentul să spun acum”, a mai subliniat șeful comuniștilor.

Întrebat de ce a renunțat la propunerea sa, expusă pe 2 mai, ca deputații să aleagă un nou președinte al Parlamentului, Voronin a răspuns: „Poate, mai târziu, într-o carte o să scriu”. Totodată, liderul PCRM a mai adăugat că votul din 3 mai alături de deputații liberal-democrați a fost doar o tactică.

UNIMEDIA amintește că anterior liderul PCRM a declarat că formațiunea pe care o conduce a negociat atât cu PLDM, cât și cu PD, declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, care urmau să aibă loc toamna acestui an. „Aceste forţe nu sunt independente, sunt marionete în mâinile păpuşarilor externi, care participă la nişte jocuri geopolitice mult mai serioase”, a declarat Voronin la câteva zile după învestirea noului Guvern.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub