ora: 07:07, 13 iun 2013 4787
Autor: Victoria Dumbravă

(video) Declarații marca Voronin: Streleț calcă prin străchini, iar Diacov are doar interese


Video se incarcă ...
(video) Declarații marca Voronin: Streleț calcă prin străchini, iar Diacov are doar interese
Vladimir Voronin, preşedintele PCRM
Foto: UNIMEDIA / Igor Vrabie
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, spune că ar putea scrie o carte în care să includă mai multe detalii din viața politică de la Chișinău. Șeful comuniștilor a făcut această declarație în cadrul unei emisiuni la EuroTV, informează UNIMEDIA.

Referindu-se la instituirea unei noi funcții în Parlament, cea a comisarului de etică, liderul PCRM a menționat că toată atenția ar trebui îndreptată, în acest context, către șeful fracțiunii PLDM. „Să înceapă să se clarifice mai întâi cu Streleț. El este primul care merge prin străchini zi și noapte și în Parlament și în afara Parlamentului”, a afirmat Voronin.

Un alt coleg din Legislativ care a nimerit în vizorul liderului PCRM a fost și președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov. „Prieten cu Diacov este imposibil să fii. El are doar interese. Cine dirijează din spate toată diacovșina lor eu nu cunosc, sau dacă știu, nu e momentul să spun acum”, a mai subliniat șeful comuniștilor.

Întrebat de ce a renunțat la propunerea sa, expusă pe 2 mai, ca deputații să aleagă un nou președinte al Parlamentului, Voronin a răspuns: „Poate, mai târziu, într-o carte o să scriu”. Totodată, liderul PCRM a mai adăugat că votul din 3 mai alături de deputații liberal-democrați a fost doar o tactică.

UNIMEDIA amintește că anterior liderul PCRM a declarat că formațiunea pe care o conduce a negociat atât cu PLDM, cât și cu PD, declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, care urmau să aibă loc toamna acestui an. „Aceste forţe nu sunt independente, sunt marionete în mâinile păpuşarilor externi, care participă la nişte jocuri geopolitice mult mai serioase”, a declarat Voronin la câteva zile după învestirea noului Guvern.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (6)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
  • -2 (2)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (3)
  esti un prost de raji voronin anpreuna cu diacov
  • -1 (3)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • -1 (3)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • 0 (0)
  Comuniştii au un scop
  Pe care des îl practică,
  De a lansa non-stop
  Câte-o bombă mediatică.
 • 0 (0)
  vais i amar de tara asta , asa sutn deprinsi moldovenii sa creada daor vorbele minciunosilor dar oamenilor cu praktica de viata si de lucru ba
 • -1 (1)
  Iarasi dobitocul asta impute aerul si asa greu, mai fratilor din massmedia MADAVENIASCA ignorati acest mogican bolnav, nu-l BAGATI nici intr-o seama. Lasati-l in plata domnului sa riigie in presa lui COMUISTA. lumea sanatoasa sa uite de acesti dobitoci. Nu vedeti singuri pentru dobitocii astia cu ciit e mai rau in tara pentru dinsii e mai bine.Vorba veche TIN CU URSU
  • -1 (1)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  pe timpul lui, măcar salariul la timp îl dăseau. şi toţi acei ani n-am avut datorii la servicii comunale. acum salariul e mai mare, dar şi datorii mai sus de cap. am uitat ce e să ieşi la o cafea. nici nu ţin minte cănd mi-am cumpărat o haină nouă. nu sunt fanul lui Voronin, dar şi coaliţia aceasta de acum şi-a pierdut încrederea
 • 0 (0)
  Voronin degraba o sa ajunga ca Ghimpu sigur care nu treuieste la nimeni pentru ceea ca vorbeste fara a duce dovezi. Aceasta ne arata inca odata ca Voronin e disperat si vrea ca cineva sa-l ajute sa treaca peste aceata stare. Iar cit priveste Diacov si Strelet acesti doi oameni sunt niste slugi a lui Plahotniuc si Filat care dau dovada de ipocrizie si neprofisionalism.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA