ora: 16:00, 24 noi 2014 7378 10

(video) Condițiile în care Gherman Gorbunțov și-ar cere scuze de la Renato Usatîi


Video se incarcă ...
(video) Condițiile în care Gherman Gorbunțov și-ar cere scuze de la Renato Usatîi
Foto: captura imagini video Youtube/Renato Usatîi

Renato Usatîi a anunțat într-o conferință de presă că Gherman Gorbunțov ar fi gata să-i prezinte scuze publice lui. Candidatul la funcția de deputat a făcut referire la un video în care apare fostul bancher în care se fac mai multe precizări, relevă UNIMEDIA.

„Poate am fost prea categoric în declarațiile despre dl Usatîi, dar am avut toate motivele să fiu așa. În primul rând, am rămas fără de averea mea, banca de pe teritoriul Republicii Moldova. Răspunderea pentru aceste acțiuni a fost asumată de Usatîi”, spune Gorbunțov.

Fostul bancher spune că și-ar cere scuze față de Renato Usatîi, dar cu anumite condiții. „Eu sunt gata să-mi cer scuze de la dl Usatîi, dar cu două condiții. În primul rând, dacă va trece în întregime testul cu poligraf pe teritoriul Marii Britanii. În al doilea rând, dacă își va cere scuze pentru declarațiile pe care le-a lansat în adresa mea. De asemenea, aș vrea ca dl Usatîi să-și ceară scuze în fața lui Voronin, pe care l-a acuzat în mod neîntemeiat că ar fi luat mită de la mine”, puncteză acesta.

Amintim că recent, la începutul lunii noiembrie, Gherman Gorbunțov a apărut într-un reportaj realizat de jurnaliștii români de la Antena1 și povestește prin ce a trecut atunci când a fost împușcat de Vitalie Proca în capitala Marii Britanii. Mai mult miliardarul dă și numele celui pe care îl bănuiește că ar fi comandat asasinarea sa - Renato Usatîi.

Renato Usatîi, însă, susţine că nu are nicio legătură cu tentativa de asasinat asupra bancherului rus. Ba chiar ar fi colaborat cu poliţia pentru arestarea lui Gorbunțov.

UNIMEDIA amintește că Gherman Gorbuntov controla UniversalBank din 2008. În luna august 2011 la UniversalBank a vut loc o tranzacție cu 78% din acțiunile acesteia la secția de tranzacţii directe a bursei. Gorbunțov a organizat o conferință de presă spunând că este victima unui atac raider.

La câteva zile, Renato Usatîi, noul acționar majoritar, l-a acuzat pe Gorbunțov, că pe timpul șefiei sale la UniversalBank, prin această bancă se spălau zilnic cca 5-10 milioane de dolari. Potrivit lui Usatîi, acesta ar fi intrat legal în posesia celor 78%.

La începutul lui 2012, Procuratura Generală a Republicii Moldova anunța că milionarul rus, Gherman Gorbunţov, acţionarul majoritar al Universalbank este anunţat în căutare generală de către autorităţile din Republica Moldova.

 

Comentarii (10)
 • +5 (11)
  PL este unica formațiune politică care și-a asumat public și acționează metodic în vederea egalării condițiilor de trai din sate și comune cu cele din orașe, crescând astfel capacitatea infrastructurală a spațiului rural, spațiu vital pentru păstrarea, conservarea și perenizarea identității noastre românești.Dar faptul ca ei asteapta sa isi ceara scuza una de la altii dar intradevar is doar niste hoti!!!
 • +3 (9)
  este clar că ei ceva pun la cale .. cit mai poate fi mintita lumea? credeti orbeste in fiecare cuvintel spus de Usatii si altii ca alde el! bine ma , credeti ca el o sa va hraneasca la guvernare cu concerte la care va veni stas mihailov sau alti protagonsti rusi! vrem viitorul in UE!

  Sunt cetățean activ
  • -10 (10)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Usatii a demonstrat ca spune adevar. Pentru cei fara logica e complicat sa inteleaga asta.
   • +6 (6)
    Usatii a demonstrat ca-i prost ca si cei care il vor vota
   • +1 (1)
    cine vorbeste de logica :))
    ...macar stiti ce este aceea logica?
 • +5 (9)
  si Usatii e dubios si acesta amandoi imbla cu fofirlica...
  Cred ca face acest gest doar din singurul motiv ca stie ca are de castigat daca ajunge Usatii deputat vazand cifrele din sondajele partidului patria.
 • +7 (9)
  Votez PL! Unicul partid, care nu ne va vinde porcinelor moscale!
 • +1 (1)
  Kremlinul lucreaza pe toate directii-le."Licuricii" se vind la Kg.
  Unul isi dadea sotia in arenda,numai ca sa primeasca vr-o citeva capre,altii si-au ucis consingeanul,ca sa-i lase in pace guvernatorul.Din biblie citire!
  Acuma ei vor sa ne hotarasca soarta! Rusine pentru cei ce cred in Minciuna(adevarul) lui Usatii.Va va fraieri ca pe niste fraieri!
  Votati PL,PPCD,PNL,PLR,Antimafia!
  Nu votati PCRM,PSRM,PDM,PLDM,Patria.Ei sunt compromisi.
 • +1 (1)
  În reţele a apărut o poezie scrisă de o adolescentă de 15 ani din Slaveansc, Ucraina.
  "Как тебе, Путин, спится?"
  Как тебе, Путин, спится?
  Что тебе, Вова, снится?
  Сочинский пляж или мама?
  А может Барак Обама?
  Как тебе естся, Путин?
  Сколько едят лилипуты?
  Или ты ешь очень много,
  Чтоб не досталось другому?
  Как тебе, Вова, ср.тся
  В том, что «сортиром» зовется?
  Не ты ль призывал уж раз триста
  В сортирах мочить террористов?
  Хочу, чтоб в столовой и в спальне,
  Везде, даже в собственной ср.льне,
  Ты видел одну картину:
  Гробы, что везут с Украины!
  • +1 (1)
   Чтоб матери всей России Во всех твоих снах голосили, Тебя проклиная, урода, За смерть своего народа! Чтоб все девченки России О смерти твоей просили За их нерожденных детишек От тех погибших мальчишек. И как же хочу я, Вова, Чтоб видел ты снова и снова Безруких, безногих ребят… Какой же ты, б..дь, старший брат?! А жители на Донбасе Клянут тебя, пид…са, Стреляют танки и «Град». Какой же ты , Путин, гад! Нет мужа, сына, отца Из-за тебя, подлеца. Грозишь всему миру войной. Сомнений уж нет: ты – больной! Как крупно тебе повезло: Имеешь ты бренд свой - «Ху.ло»!…

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA