ora: 14:40, 05 feb 2013 5186 9 Autor: Dumitru Ciorici

(video) Comuniștii: De ce unele televiziuni au tăcut? Plahotniuc: Nu mă întrebați pe mine!


Video se incarcă ...
(video) Comuniștii: De ce unele televiziuni au tăcut? Plahotniuc: Nu mă întrebați pe mine!
Plahotniuc, Ceban și Muntean
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, a fost audiat astăzi de Comisia parlamentară de anchetă care își propune să elucideze cum au acționat instituțiile statului după incidentul din Pădurea Domnească. Comuniștii din comisie s-au interesat și de ce unele posturi TV, despre care au declarat că ar fi controlate de Plahotniuc, au tăcut în primele zile după anunțul lui Sergiu Mocanu.

În replică, Plahotniuc a spus că nu controlează și nu deține posturi de televiziune. „Dle Petrenco, îmi pare curios, dacă nu dubios, faptul că dvs faceți o afirmație și după aia solicitați comentarii. Nu am spus niciodată că eu controlez, dețin, posturi de televiziune. Doi: Nu văd ce relevanță are modul și politica redacțională a unor surse mass-media cu comisia privind investigația modului cum au acționat instituțiilor statului în cazul incidentului din 23 decembrie. […] Dacă aceste posturi au încălcat regulamentul sau legea nu au decât să fie subiectul unor investigații ale instituțiilor regulatorii. Dvs sunteți indignat așa cum multă lume s-a indignat despre politica redacțională a altor surse media. Eu nu pot să mă expun pe marginea legalității activității mass-media”, a conchis sursa. 

UNIMEDIA amintește că azi comisia parlamentară de anchetă privind elucidarea incidentului din 23 decembrie, soldat cu moartea lui Sorin Paciu, i-a invitat la audieri pe premierul Vlad Filat, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, liderul PL, Mihai Ghimpu, dar și prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

Comentarii (9)
 • +2 (8)
  Nu detine posturi de televiziune? MAAAI! Publika a cui este??? Doar intrati si cititi ultimele 3 stiri so sa va convingeti ca ii apartine criminalului PLAHOTNIUC!
  • 0 (4)
   Publica la moment este cel mai echidistant post TV din Moldova. Ai incercat sa urmaresti stirile de la TV7? iata acolo filat este pupat mai in talpile picioarelor
   • +1 (5)
    Termina. Urmaresc de vreo 4-5 luni Publika, niciodata nu am vazut ca un articol sa fie scris normal, ba greseli, ba e scris la comanda.
    • +2 (6)
     Ulinici a luat sub conducerea sa majoritatea posturilor TV si acum acele posturi murdaresc imaginea celor cu care Plahotniuc este in conflict! 2 din 3 posturi nationale ii apartin lui! RUSINE!
  • +1 (1)
   Publika , 2+ , Canal3 , Prime !?
 • +3 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -1 (7)
  oare televiziunea este o activitate interzisa?
  De ce sai fie rusine?
  De ce altora poate sa apartina sa lui nu ....straniu.... daca aveti pretentii la faptul ca unii jurnalisti se vind...atunci acestora ar trebui sa le fie rusine .
  de altfel nimeni nu impune pe nimeni sa se uite la un post de televiziune sau altul....
 • 0 (2)
  da el ii destept, pina acuma nu l-am vazut in interview-uri, bravo :D
 • +1 (1)
  Nici nu a spus ca nu are legatura cu aceste televiziuni!!!
  Smecherilovici la patrat!!!
  Mafiotul mafiotilor!!!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri