(video) Comuniștii: De ce unele televiziuni au tăcut? Plahotniuc: Nu mă întrebați pe mine!

Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, a fost audiat astăzi de Comisia parlamentară de anchetă care își propune să elucideze cum au acționat instituțiile statului după incidentul din Pădurea Domnească. Comuniștii din comisie s-au interesat și de ce unele posturi TV, despre care au declarat că ar fi controlate de Plahotniuc, au tăcut în primele zile după anunțul lui Sergiu Mocanu.

În replică, Plahotniuc a spus că nu controlează și nu deține posturi de televiziune. „Dle Petrenco, îmi pare curios, dacă nu dubios, faptul că dvs faceți o afirmație și după aia solicitați comentarii. Nu am spus niciodată că eu controlez, dețin, posturi de televiziune. Doi: Nu văd ce relevanță are modul și politica redacțională a unor surse mass-media cu comisia privind investigația modului cum au acționat instituțiilor statului în cazul incidentului din 23 decembrie. […] Dacă aceste posturi au încălcat regulamentul sau legea nu au decât să fie subiectul unor investigații ale instituțiilor regulatorii. Dvs sunteți indignat așa cum multă lume s-a indignat despre politica redacțională a altor surse media. Eu nu pot să mă expun pe marginea legalității activității mass-media”, a conchis sursa. 

UNIMEDIA amintește că azi comisia parlamentară de anchetă privind elucidarea incidentului din 23 decembrie, soldat cu moartea lui Sorin Paciu, i-a invitat la audieri pe premierul Vlad Filat, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, liderul PL, Mihai Ghimpu, dar și prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub