(video) Codreanu, despre implicarea lui Băsescu în politica de la Chișinău: Niciodată nu a exclus acest lucru

Deputatul basarabean din Parlamentul de la București, Constantin Codreanu, susține că dosarul în care este implicat fostul președinte al României, Traian Băsescu, privind cetățenia R. Moldova este un joc electoral mizerabil. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

(video) Codreanu, despre implicarea lui Băsescu în politica de la Chișinău: Niciodată nu a exclus acest lucru
studioul UNIMEDIA (Foto: UNIMEDIA)

”Dosarul va continua, va fi unul de durată, dar în cele din urmă fie că e vorba de legislația internă fie că e vorba că vom merge la CEDO, oricum vom obține câștig de cauză. Cui nu i-a convenit limba română pe site-ul președinției, cui nu i-a convenit un drapel care stătea la reședința președintelui R. Moldova. Este vorba de un joc electoral mizerabil din păcate, făcut de socialiști care, prin aceste lucruri care sunt la nivel de grădiniță, reușesc să capitalizeze politic tocmai că beneficiază de sprijinului unui anumit target”, a explicat deputatul.

 

Întrebat dacă în felul acesta s-a urmărit împiedicarea participării la viața politică a fostului președinte al României, parlamentarul nu a exclus acest lucru.

”Neavând cetățenia R. Moldova este total diferit decât dacă ai avea-o și te-ai putea implica în viața politică direct, inclusiv apărând în fruntea unui partid politic sau pe o listă de candidați. Dl Băsescu nu a exclus niciodată această obțiune și nu exclud că își dorește să facă acest lucru”, a menționat Constantin Codreanu. 

Invitatul mai adaugă faptul că atâta timp cât Băsescu are acest dosar, se poate implica doar la nivel onorific, doar la nivel de mesaj. ”Un mesaj dat de Traian Băsescu îți asigură trecerea în Parlamentul de la Chișinău. Capitalul pe care îl are Băsescu la Chișinău va mai dura”, a precizat parlamentarul. 

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub