ora: 07:52, 02 dec 2013 3925

(video) Clacă la Circul din Chișinău


Video se incarcă ...
(video) Clacă la Circul din Chișinău
Foto: captura imagini

Aproape o sută de tineri s-au apucat sâmbătă să curăţe Circul din Chişinău, în speranţa că gestul lor va fi un prim pas spre reînvierea instituţiei. În ajutor au sărit ministrul Culturii, Monica Babuc, dar şi foştii angajaţi ai Circului.

Înarmaţi cu mături şi lopeţi, tinerii au scos gunoaiele din Circ, iar geamurile le-au astupat cu scânduri. Unii tineri, însă, nu prea cred că Circul îşi va relua activitatea. La acţiune au venit şi foştii angajaţi, care îşi amintesc cu lacrimi în ochi de perioada de faimă a Circului.

Autorităţile afirmă că pentru reabilitarea Circului sunt nevoie de aproape 150 de milioane de lei. Circul din Chişinău a fost construit în anul 1981. Clădirea are o capacitate de 1900 locuri.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    150 milioane lei ???? nu cred ca circul o sa ramina intreprindere de stat! ea chiar figureaza in lista de edificii care for fi scoase la vinzare !!! sa inteleg ca min culturii prin aceasta claca de 2 bani incearca sa ridice pretul lotului !!! inainte de al scoate la licitatie !!! insa se tace referitor la faptul ca acest edificiu este in stare avariata si sub riscul raschirii in oirce clipa ! sunt sigur ca min culturii nu a prevenit voluntarii de acest moment

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA